Onsdag

Idag slapp jag skrapa rutorna på bilen, för idag var jag smart och gick ut och satte igång bilen tidigare. Men vem gör inte det? Nu var ju grejen den att jag inte hade den blekaste aning om att det skulle bli frost igår, men antog att det skulle bli idag så jag gick ut i tid, och tur var det, för då kunde jag bara sätta mig i bilen och köra iväg när det var dags. Varmt och gott. :)
På jobbet var det dock inte lika varmt, ynka 15 grader i lunchrummet, att hacka tänder när man äter är ju inte precis något som underlättar saken för en. Även om det låter så, haha. ;D
Idag har vi plastat dörrlister och packat hockeybilder, wihoo. Inget vidare kul, och frös som bara den gjorde jag hela dagen, förutom när jag kom ut i solen på rasterna.
Och så var klockan äntligen 15.45 och jag kunde köra hemåt, väl hemma kom jag på att Hampus hade min husnyckel och inte en kotte syntes till innanför dörren. Så jag satt på trappan ett tag, sen kom jag på att jag faktiskt kunde hämta min nyckel hos Hampus, haha. Så det gjorde jag. Fick varma, gosiga kramar av honom, sen åkte jag hem och åt och tog en dusch.
Åkte därefter och hämtade datan, och nu sitter jag här och myser med en kopp te, och min hund ligger och värmer mina fötter. Väldigt gosigt. :)
Hampus kommer hit lite senare, då blir det ännu mer mys och sov såklart.

Hoppas ni haft en bra dag. :)


Frost :/

Jobbedag även idag, det var verkligen kämpigt att komma upp. Men som vanligt så lyckades jag och hann i tid, trodde jag. Tills jag kom ut och såg att bilrutorna behövde skrapas. Då blev jag mindre glad. Fick skrapa som en galning, men inte fan räckte det, imman försvann aldrig så jag kunde inte köra iväg. Såg absolut ingenting. Fick sitta och vänta på att den skulle försvinna, sen kom jag iväg, hann precis till Vittsjö i rättantid för att inte komma försent till jobbet. Lucky me!
Fick även jobba över idag, helt oförberett, vilket var ganska tufft. Men jag fixade det och nu sitter jag här hemma och har nyss ätit och duschat. Nu väntar jag på att Elin ska höra av sig så att vi kan titta på film. :)
På fredag har jag fått i uppdrag av chefen att köra till Halmstad och hämta hem material som saknas. Ska bli skönt att slippa stå rätt upp och ner dem första timmarna när man är som mest trött. Istället ska jag sitta i en varm och go bil, och försöka hitta stället dit jag ska, haha. ;P Får låna chefens GPS som tur är, tihi. (A)

Ne, nu ska jag inte sitta här och tråka ut er, sköt om er. :)


1 år av kärlek <3

Söndagen den 27/9 - 1 år med Hampus, ohh vad jag är glad. Jag älskar dig Hampus.
Tänker inte sitta här och skriva en hel story om all min kärlek till Hampus, för han vet hur mycket jag älskar honom, och för er som läser blir det oftast bara tjatit att höra det om och om igen. Därför så ska ni slippa. :)

Söndagen spenderades tillsammans med Hampus. Vi köpte massa snacks och låg framför tv:n och höll om varandra. :) Gosgos. Sen blev det läggdags tidigt med tanke på jobb dagen efter. Får bli mer mys till helgen. <3
Mer än så hände inte under söndagen. ;P


Full rulle

Det blev inget Hyllinge med Becka, Robin följde med istället. :) Stackarn fick ränna efter mig överallt, och sicken beslutsångest jag hade när det kom till att välja skor. Haha. Men han stod ut och erbjöd sig t.o.m att hålla alla mina påsar. Tack Rob! :)
När Familia stängde begav vi oss ut mot parkeringen där Matte och Adde rullade in i en jävla fart, dem följde med oss till Väla där jag skulle köpa skjorta till Hampus, hittade dock ingen i hans storlek, så han fick helt enkelt vara utan.
Det blev hemfärd och lite stress. Jag tog en dusch, käkade och fixade mig. Därefter åkte jag ner till syster. Ida och Petter kom och hämtade mig och så hämtade vi även dricka hemma hos Robin. Dem släppte av mig hos Mogge där det var fest. ( Tack för skjutsen Ida och Petter, mycket vänligt! )
Blev dock inte så mycket drickande för min del, dels för att jag fick dricka sprit och dels för att jag började sent, men sånt får man ta. Det blev utgång och det var kallt, kallt, kallt!!! Gick rundor i byn och kollade läget men hände absolut ingenting. Var inte direkt mycket folk ute.
Så det blev ganska lugnt. Elin kom också till Markaryd en runda. <3
Det blev hemfärd runt 02.00. Gick hem till Hampus och värmde oss under hans gosiga täcken. :)
Hade en helt okej kväll, tack alla involverade. ;P


Blåljus

Hejsan hoppsan, är alla pigga idag eller? Det är verkligen inte jag, sjukligt trött då jag kom hem runt 4 i natt/morse. Och det finns ju inte tid att sova heller, eftersom att jag ska åka till Hyllinge en runda. Frida kunde tyvärr inte följa med p.g.a jobb så Beckis följer med ist. :)
Nu sitter jag hemma hos syster och gårdagen var faktiskt helt okej. Dock lite tråkigt att vara nykter faktiskt.
Jag åkte i alla fall till Sandra igårkväll där vi lagade lite tacos, dock bara jag som åt. (A) Tittade på Idol och pratade lite. Därefter åkte jag ut i skogen till Rebecca Demberg där även Rebecka Karlsson befann sig. Satt och pratade lite och sen åkte vi hem mot Markaryd. Körde en byarunda och sen hem till Johan Berglund där det var fullt fart. Haha.
Och så en byarunda till och sen ställde vi bilen och gick en och skakade lite rumpa på det nya stället, minns inte hur det stavas så tänker därför inte göra bort mig och stava fel. ;P
Det tog klart ett tag innan jag kom igång eftersom att jag inte drack denna kväll. Men danshumöret kom med den braiga musiken som kom lite senare. :)
Vid stängning åkte jag Joel och Berat till Shell, det hade hänt en "olycka" på avfarten upp mot shell så vi fick stanna bilen mitt på avfarten där polisen stod och blinkade med sina äckligt störiga blåljus. Det var en lastbil som hade glidit av vägen och släpet hade vält ner i backen, så det gick inte att komma förbi. Så där fick vi sitta och vänta. Trötta, hungriga och en snutta nervösa, hehe. ;P
Men till slut kom vi i alla fall till Shell och det blev lite shellamos för min del då korv inte längre faller mig i smaken riktigt. Sen gasade vi på hemåt, och jag slängde mig på soffan uppe hos Emma med en SOLO tidning och lite chokladdoppade BRAGO kex, smaskens. Sen somnade jag ganska snabbt. Jobbedagen slet ju hårt som sagt.'

Nehe, nu ska jag köra hem till Timsfors och ta en dusch och äta lite. Sen blir det som sagt Hyllinge med Beckis. Vad kväller har att erbjuda har jag faktiskt inte en aning om, mys med älskling om han inte skulle ut. <3
Hoppas ni får en trevlig lördagskväll, pusstja :)


Hockeystress?

Då var det äntligen dags för fredagsmys, helt underbart ju. :) Det har varit fruktansvärt stressigt på jobbet idag, jävla hockeybilder, vem fan samlar på sånt mög nuförtiden? :S
Jaja, fick bara jobba över en kort stund, men en fredag vill man ju inte ens göra det, tvitvi.
Men till slut kom jag i alla fall hem, gjorde lite makaroner och köttfärssås och nu ska jag snart in i duschen. Bekymrar mig dock lite över vad jag ska ha på mig. Dessutom så har jag lite problem, jag kan inte bestämma om jag ska ut och skaka rumpa eller ta det lugnt, ska ju faktiskt köra bil i morgon, och jag har svårt att skaka rumpa om jag är nykter?
Skulle jag säga att jag har bra självförtroende, så skulle jag ljuga, men skulle jag låtsas att jag var en av dem med bra självförtroende, då skulle jag säga att jag är störst, bäst och vackrast. ;) - Men så är tyvärr inte fallet. Jag får helt enkelt nöja mig med den jag är. :P  Och här går vi verkligen från det ena, till det andra, hehe. ;P
Nu ska jag kila in i duschen, mer om planerna inför kvällen kommer sen när jag bestämt mig. Bloggar förmodligen lite efter maten, innan jag kilar iväg på vad det nu blir? (A)

Solong suckers ;)


Lite händelserik i alla fall ;P

Hellow everybody, hoppas allt är bra med er, med mig är det i alla fall toppen, bortsett från min trötthet.
Och för ovanlighetens skull så har jag gjort något helt annorlunda idag, något som jag inte brukar göra. För som jag sagt förut så brukar mina dagar se ungefär likadana ut nuförtiden. Men icke idag.
Idag har jag flängt runt överallt känns det som. DYRT! Efter jobbet åkte jag inom och handlade lite, hem till syster för en dusch och så kom Robin och pratade lite skit. Därefter åkte vi och beställde pizza och tankade. Och så hade rutan fastnat på bilen, så Robin fick hjälpa mig att få upp den igen, inga bekymmer. Meeen, korkad som jag var, så glömde jag bort att det var fel på rutan när jag var påväg till strömsnäs och tar såklart ner den. (Då jag tyckte att bilen lät annorlunda) Kom på mig själv precis när jag pressat fingret mot knappen!!!
Som tur var så var Aldin hemma så han fick hjälpa mig. TACK! :)
För mig och Sandra blev det 2 ½ män, pizza och skitsnack, därefter Idol, wiho. Jag börjar gilla det, man kan ju inte låta bli att följa det, trots att det är rätt tråkigt. ;P Jag föredrar nog Hell's kitchen och Top model. :)
Efter Idol körde jag hem. Blev en snabbrunda inom Hampus, myspys. <3
Och nu sitter jag här hemma i Timsfors och myser med ny tidning och data såklart. Snart blir det att köpa ny, sugen på en superduperlaptop. Snart blir den min, fick lönelappen idag och jag är glad! :D

Sov gottit, det ska i alla fall jag göra. My head is killing me!


Spendera allt- NEJ!

Datan blir allt varmare och varmare, vilket innebär att den blir segare och segare, jobbigt. Så nu är det dags att stänga av skiten. Syster ska åka hem så får lämna över den till henne. Blir väl en runda inom henne senare så jag kan kika lite till, massor som måste fixas, och som bara kan fixas via internet. Så får ta lite i taget, dag för dag liksom. ;D
Nu är det dags att fixa käk och packa lite inför morgondagen. Bara 2 arbetsdagar kvar, ohh så underbart. Efter packningen blir det Idol, får väl ge det en chans i alla fall, antar att det inte är något annat på tv?
Ska även ringa Robin så man kan snacka lite skit med han och Johan. Brukar bli så om kvällarna, som sagt, mina dagar ser precis likadana ut. ;P

På fredag är det löning och jag är lyckligare än någonsin, dock mindre lycklig över att jag inte kan spendera allt utan att jag ska slänga över det på sparkontot, jobbigt va. Vill ju shoppa järnet. Köpa massa nya skor, höst/vinterjacka, gosiga koftor och tjocka vantar. :D Det blir i alla fall lite av det, eftersom att jag susar ut på shoppingrunda i helgen, och Frida följer förhoppningsvis med, om hon inte ångrat sig. :)

Ha en fortsatt bra kväll alla snyggingar där ute :)


Som alla andra

Igårkväll skrev jag i mitt sista inlägg att jag skulle sova, vilket jag inte gjorde. Det började nämligen en bra film på tv, som jag inte sett på evigeheter Allt en tjej vill ha, tror jag den hette, sånna filmer gillar jag. Såg dock bara lite av den, eftersom att klockan tickade på ganska snabbt och blev väldigt mycket. :( Jag fick verkligen tvinga mig själv att stänga av tv:n.

Dagen idag började helt okej, jag var på topphumör och hur glad som helst. Visst att det var jobbigt att komma upp p.g.a filmen inatt, men jag lyckades och var lika lycklig för det. Väl på jobbet var jag och Lina på flamshumör, jobbade dock väldigt bra ändå, men satt och skrattade åt i princip allt. Fanns liksom inget speciellt som vi skrattade åt, det var bara åt allt, åt hela situationen. :)
Men, aldrig får man vara på gott humör en längre tid, nej, nya störiga saker dyker såklart upp när man minst anar det. Tyvärr. Men den perioden gick ju också över, efter någon timme, då kom skrattanfallen tillbaka, vilket ledde till att klockan gick snabbt till 15.45, och vi slutade. GOTT GOTT!
När jag kom hem blev det dusch och mat, precis som alla andra dagar. Alla dagar ser verkligen precis likadana ut.
Jobba-köra hem-ringa Hampus-duscha-äta-sitta vid datan/tv:n-snacka skit med Robin-tv igen-träffa Hampus-SOVA... låter som ett kul liv va? - Men jag tar givetvis igen det på helgerna. ;D
Nu är jag i alla fall ren, mätt och belåten och givetvis väldigt trött, men det njuter jag av sen när jag lägger mig då man oftast somnar på 3 röda. :D Skönt att man slipper ligga och snurra rundor i sängen som när man gick i skolan, nu somnar man direkt. Me like!
Hampus var lite upptagen när jag ringde honom för en stund sen, så just nu väntar jag på hans samtal. Sitter här i soffan och njuter av tysnaden och datorfläkten? ^o)
Blir väl att köra ner och prata lite skit med Robin och Johan lite senare. Därefter hem till Hampus och gosa. Blir också rätt sent med tanke på att han har träning. :( -                     Hampus <3
Ne, nu ska jag sluta tjata om min just för tillfället tråkiga vardag. Vi hörs kanske senare :)
Pusstja


Ingen hit

Dagens Idol var väl ingen hit precis, det är ju bäst när det är audition, när alla blir dissade. Det var dock dåligt med hårda dissar i år, lite tråkigt. :P
Efter Idol blev det såklart att titta på Andra Avenyn, nu börjar man komma in i det igen. Och ni som läser detta nu tycker väl att jag är tokig som tittar på Andra Avenyn, men följer man det så är det riktigt bra faktiskt, även om vissa avsnitt kan vara urusla så händer det massor med skoj. Men då måste man förstås ha hängt med från början, annars fattar man väl i princip inte hur något hänger ihop.
Ne, nu blir det bloggläsning, tv och sen dags för att ladda batterierna inför morgondagen.
Sov gott allihopa :)


Bloggsjuk

Såja, nu är i alla fall min systers dator fixad igen, så förhoppningsvis kan jag uppdatera något oftare än vad jag gjort under den senaste veckan. (A)
Nu har jag precis fått i mig lite mat och duschat, känner mig som ny igen. Har dock ont i magen, precis som alla andra dagar. :( Men den 7 okt ska jag på återbesök hos doktorn igen, och hoppas då på att vi kan hitta lösningar på alla fel. Om operationen blir av blir det ju inte förrän till jul, så den kan vi lägga åt sidan sålänge.
Nu ska jag snart köra ner till Emma och titta på Idol, antar att hon saknar sin dator lite också, den lär hon inte få ha ifred nu. JAG HAR BLIVIT BLOGGSJUK, kan inte låta bli att läsa massa bloggar, det är nästan så illa att jag längtar hem till datan när jag jobbar, haha. ;D

Hoppas ni får en fortsatt bra kväll :)


Krasch

Oj vad tiden går, har inte varit här inne och bloggat på evigheter känns det som. Men jag har faktiskt en bra anledning. Min dator har kraschat...igen, det är andra gången på mindre än ett halvår om jag inte är helt ute och cyklar. Och nej, jag porrsurfar inte, jag har bara otur med mina datorer. :/
Men jag mår i alla fall hyfsat bra, bortsett från min magkatarr och bihålorna som vi inte finner något fel på? :S
Hoppas allt är bra med alla er där ute. Ska försöka uppdatera så ofta jag kan, dock sällan jag har tillgång till data nuförtiden. Men pappa skulle lämna datan snart, så får hoppas den blir fixad snabbt. :D
Jag har nyss kommit hem från jobbet så ska in i duschen sen blir det att slänga sig framför tv:n, massa bra program ikväll ju. ;D

Sköt om er :)


Världens längsta dag

Dagen idag har varit världens längsta dag, usch usch. Jobbet har gått allt för segt och mina ögon har varit svullna, jag kallar det tennisbollar. ^o)
Nu har jag gått och dragit på mig en jävla förkylning också, jobbigt va!?
Men det är sånt man får leva med.
När jag kom hem från jobbet hade mamma maten färdigt, helt underbart. Åt och tog det lugnt, sen blev det fika. Morfar och Emil kom med fika, sen kom även Jane, Mattias och Klara.
Efter det blev det tv och sen åkte jag ner mot byn där lille Kim stod som värsta michelingubben, hehe. ;D Stackarn har gipsat båda armarna.
Han åkte med mig upp till Emma och pratade lite, och nu sitter vi uppe hos Hampus och väntar på att han ska komma hem från sin träning i Örkelljunga. Saknar honom! <3
När han kommer hem blir det nog sängen direkt, ladda rejält är viktigt, i morgon jobbar jag nämligen till 17.45, det blir tufft. Jag som är så trött i början av veckan ... och i slutet. (A)
Ne, nu ska jag läsa lite bloggar sen blir det att slänga sig i sängen, puss på er :)


Lördag/marknad

Lördagen blev väl inte riktigt som planerad. Den började i alla fall med att jag, Ida och Emilie tog en liten runda nere på marknaden. Det var dock inget där som intresserade, blev bara en påse chips och en raggarballe med svängdörrar, kokt var den också. :D
Sen blev det hem och fixa sig. Familjen Vild + mormor och morfar kom hem och käkade pizza och hade mys. Jane skjutsade mig ner till Rebecka, och därifrån åkte vi sen hem till Elins bror. Jag, Rebecka och Rebecca var dem enda som drack. Ida, Emma, Emilie och Elin va nyktra. Efter att vi suttit hos Emil en stund så åkte vi hem till Emma, men gick därifrån ganska snabbt igen. Åkte till hotellet och dansade lite, men eftersom att vi fått för lite alkohol i oss så fanns varken lusten eller orken. Dessutom var det så mycket folk så man dog ju av värmeslag, det gick ju bara inte. :P
Jag fick i alla fall skjuts till Emma, där jag la mig på soffan och trodde att jag skulle få sova gott, men icke. Emma skulle tydligen ha efterfest, så jag vaknade av att det ramlade in folk som var sugna på efterfest och makaroner. Runt 4.00-04.30 gick dem sista hem, och jag somnade inte förrän 05.30. Lagom jobbigt.
Men jag somnade i alla fall gott. Dagen där på fick man inte sova så länge då Emma kom och väckte mig med frukost. Yummi! :D
Sen blev det lugnt framför tv:n hela dagen. Åkte hem och käkade och åkte sen vidare till Hampus. Hyrde film och hade mysigt. :)


Höstmarknad

Jag lovade att min kamera skulle vara fixad tills nu. Men eftersom att vi trodde det var fel på batteriet och det nu inte var det, så hjälpte det ju inte att köpa ett nytt och sätta i. Det är tydligen kameran som inte tar emot någon ström eller något. Så det blir inga bilder från denna helgen heller, så jävla tråk att inte ha några bilder att lägga upp. En blogg utan bilder är väl inte så jätteintressant alla gånger. ;P
Men jag ska lämna in den på måndag så att man kan använda skiten igen, eller så köper jag bara en ny, det är nog tid för det snart.

Idag blev det att stiga upp ganska tidigt så Hampis skulle jobba. Pappa hämtade mig och det blev dusch och marknadssoppa när jag kom hem. Mormor, morfar, Jane, Matte, Emil och Klara kom också på besök. Alla älskar vi ju mammas goda soppa. Även Sofia och Amanda hälsade på för ett smakprov. :D
Därefter mötte jag upp Ida och Emilie som stod och väntade på mig ute vid vägen. Vi gick ner till marknaden en runda och kollade läget. Dock inte lika kul som förr, när man sprang runt nere vid tivolit och sprutade serpentinspray på varandra och åkte massa karuseller. Det var tider det! :D
Men vi gick i alla fall en runda och kollade läget, sen blev det mat och därefter hemåt igen.
Nu sitter jag här och mumsar på mina grillringar, mycket gott. Ska väl snart börja fixa inför kvällen. Det där med kläder är ju alltid ett problem. Håret orkar jag inte tänka på just nu, det får nog flyga vilt även ikväll. (A)
Ses vi ute idag eller? - Hope so, ikväll ger vi järnet!


Läkarbesök

Yeey, igår fick jag äntligen tid hos en ordentlig läkare, lucky me! Dem brydde sig verkligen om allt och ställde massa frågor. :)
Som ni kanske redan vet så hade jag väldiga problem med mina öron som liten, och nu har det blivit dåligt igen. Läker det inte till jul så blir det operation. Så får se hur det blir med den saken. Ska i alla fall på återbesök om ett par veckor igen för att se om det skett någon förändring. Och vad som är fel kan jag inte riktigt förklara, för alla är så korkade och säger "Ja, men vem har inte hål i örat då?" när jag försöker förklara, så det är liksom ingen idé. :P
Efter läkarbesöket åkte jag direkt till jobbet igen, fick sluta tidigare, i alla fall en timme. Lina åkte med till Markaryd och vi spelade hög musik påvägen hem. Me like. :D
Jag släppte av Lina hos den andra Linan och därefter åkte jag hem och började fixa och dona inför kvällen.
Det var mycket som skulle fixas. Dusch, smink, kläder, alkohol osv. Höstmarknaden är ju den största händelsen i Markaryd så då får man festa till det lite extra såklart. ;P
Jag åkte hem till Simon där Rebecka befann sig, satt och snackade och smådrack lite. Andra Rebecca kom och hämtade oss och hennes mamma skjutsade oss vidare till Natta där vi hällde i oss ännu mer alkohol. Jag hade dock lyckats köpa med mig lime som luktade mögel, vilket också satte smak på min öl, ingevidare gott, så det fick bli utan lime helt enkelt. Men jag överlevde och blev lagom rund om tassarna. :)
Sandra kom även en runda, Besim hämtade oss och skjutsade ner oss till byn. Gick rundor och kikade lite men det var väldigt lite folk ute. Inget vidare ös någonstans. :S
Men jag hade i alla fall en trevlig kväll, och kom till slut hem till Hampus varma, gosiga säng. :)
Hoppas ni hade en rolig fredagskväll/marknadskväll. :)


New header, by Tim Björk

Halooww!
Som ni ser så har min nya header nu dykt upp, och jag är mer än nöjd. Tack för hjälpen Tim. :)
Idag gick det väldigt segt att komma upp, och jag som skröt om att jag sällan har svårt för det i gårdagens inlägg. (A) Men jag vaknade med huvudvärk, som sen suttit i hela dagen. Blev dock värre senare så jag åkte hemåt.
La mig och vilade uppe hos syster. Skulle egentligen gått och bokat tid på Gränsbygdskliniken, men där satt folk och jag kände att jag nog inte riktigt fick plats, skulle nog fått vänta jättelänge isf. Så det blev vila på soffan istället.
Senare åkte jag hem till mamma och pappa och åt spetta, ohh vad jag älskar spetta och så lite hollandäsås på det. :)
Nu sitter jag uppe hos min syster igen, precis som alla andra kvällar. Väntar på att fotbollen ska ta slut så jag kan köra hem till Hampus och mysa och titta på IDOL, och hoppas på att min huvudvärk ger med sig till i morgon.
Hoppas ni haft en bra dag, min har tyvärr varit urusel. :(
Seeya :)


No problemo

Jag är väl inte precis någon morgonmänniska, men jag har heller inte några större bekymmer med att komma upp på morgonen, jag vill bara väldigt gärna ligga kvar en liten stund till. ;) Det kunde jag dock inte göra idag, då jobbet väntade. Puhh..
Jobbedagen var kämpig, slutade kl. 17.30. Åkte direkt hem för en riktigt stor tallrik med makaroner och köttfärssås. Smakade mumma. :D
Därefter åkte jag hem till Hampus en runda och pussades lite, och sen upp till Emma för en dusch.
Sen blev det såklart data och tv resten av kvällen, gottit.
Nu ska jag kila i säng, och ungefär såhär enformiga kommer mina inlägg att bli under några veckor framöver. ( sålänge jag jobbar vill säga )
Ska dock försöka göra så gott jag kan för att det ska bli lite mer intressant.
Sov så gott och sköt om er mina vänner :)

Förresten, snart kommer ny header, börjar tröttna på denna, pusstja :)


Söndagsmåndag? :O

Nehe, nu börjar klockan bli mycket. Dagen idag har bestått av jobb och chill, mycket skönt. Just nu sitter uppe hos syster och ska alldeles strax lägga mig. Väldigt trött och i morgon blir det till att jobba över, så jag borde egentligen sova nu, men så är inte fallet tyvärr. :/
Anton har nyss varit här uppe på besök och vi har pratat och kollat på rolig tv, hehe. :D
Neni, nu sticker jag i säng. Puss på er :)


Lyckad helg

Känns som att det var evigheter sen jag skrev här, fast det var det ju egentligen inte. Men nu är det så att min dator har kapsejsat, så det kommer kanske bli lite dåligt med inlägg nu ett tag framöver. Pappa skulle ringa Patrik nu i veckan så får hoppas att han har tid så snart som möjligt. :)

Helgen har i alla fall varit helt underbar, nästan i alla fall. Tänk om man alltid kunde få ha sådana här helger. (vill dock plocka bort vissa händelser)
I fredags var jag väldigt trött efter jobbet, så det blev först lugnt hemma, sen en sväng inom Hampus. Därefter åkte jag ut till min lilla mormor. Vi tittade på film och tog det mer än lugnt. Mysigt. <3
Jag sov där, och vi la oss väldigt tidigt, vilket var väldigt skönt och något min kropp verkligen behövde.
Ja, jag har faktiskt börjat tänka på min hälsa, lite i alla fall. (A)
Morgonen efter vaknade jag först av att min lilla retsticka till kusin höll på i dörren intill sovrummet. När hon väl slutat och jag lyckats somna om, ringde en lagom pigg Sandra som var redo för prat, jag var dock inte lika full av energi och vi la snabbt på. Kunde dock inte somna om därefter. Så jag gick upp till mormor, moster och kusiner och käkade en ganska mäktig frukost. Yummi! :) Mamma kom också på besök.
Sen stannade jag kvar ett par timmar och mormor bjöd på god middag. Pannbiff, potatis och brunsås, väldigt smarrigt. En av mina favoriter faktiskt.
Klockan gick snabbt och jag körde hemåt. Började göra mig i ordning lite, sen åkte jag och hämtade Frida. Köpte hårfärg och åkte upp till syster och slängde i färgen i håret. Lite rött blev det, dock inte riktigt nöjd så ska rätta till det på onsdag, wihoo. Blir kanske lite klipp också. :)
Sen var det dags att ladda för party. Emma, Rebecka, Rebecca och Frida kom upp hit till Emma där vi satt och förfestade lite, väldigt mysigt. :) Sen kom Fridas mamma och hämtade oss och vi åkte  vidare ner till Fbu där Mattias höll i 20årsfest, mycket trevligt... till en början i alla fall. Sen fick man springa efter en något crazy Anton, hehe. ;P
Men det var en lyckad fest sålänge det varade, tack Mattias. :)
Gick därefter hem till Hampus och gosade och sov gott. Jag älskar dig Hampus Elfrid! <3

Kanske lite långt och tjatigt inlägg, men jag tvingar er inte att läsa, men visst vore det kul :O

Sköt om er alla godingar :)


Nattinatti

Nu sitter jag hemma hos älskling, vi har just varit och tankat och köpt konstig cola. ;P Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig bredvid honom i hans gosiga säng, mys. <3

Om ett par timmar är det dags för jobb igen, äntligen fredag i morgon. Igen. Veckorna går otroligt snabbt, och tyvärr så gör helgerna det också. :(
Men detta blir förhoppningsvis en rolig och händelserik helg. Första helgen på väldigt länge som jag faktiskt händer fullt med kul saker, många alternativ också. :D

Sov så gott alla där ute :)


Confused

Hej alla degiga peeps :)
Idag har varit en tuff dag för mig, inte bara p.g.a jobbet, utan när man står och jobbar, och sen kommit in i det man gör och kan det utan att behöva tänka på hur det ska göras, så har man ju massor av tid över till att tänka. Vilket både kan vara positivt och negativt, i mitt fall negativt. Allt snurrar runt i mitt huvud just nu, som en jättelik tromb. Jag är så förvirrad. Jag ställer mig själv frågor som jag är medveten om att jag inte kan ge svar på, utan någon annan måste ge mig svaret. Kanske någon annan som inte ens kan komma med ett bra svar. Det är verkligen jobbigt. På jobbet är där jag har mest tid till att tänka djupa tankar. Önskar dock att jag slapp.
 The more i think, the more confused I get..

Efter jobbet åkte jag i alla fall hemåt i det tråkiga vädret, pissväder!
Åkte inom syster, börjar bli ordning i lägenheten nu, orkade dock inte lyfta ett finger, så jag åkte hem och åt och slängde mig därefter på soffan. Nu har jag nyss duschat, brett mackor och packat inför jobbedagen i morgon. Känns skönt att ha allt det där jobbiga gjort. För vem orkar gå upp tidigare på morgonen för att bre ett par sketna mackor? :O
Nu ska jag snart åka ner till syster och se om dem gjort några framsteg sen sist, sen gasar jag på hem till Hampus och lägger mig i hans varma famn, i hans sköna säng! <3

Systrarna Nilsson (väldigt gammal bild)


Same shit, different name

Enformig vardag, enformigt bloggskrivande. Ja, min vardag är ju ganska så enformig nu när jag jobbar. Händer inte mycket mer än att jag sätter mig här vid datan efter jobbet, duschar och allt det där tramset ni vet.
Jag var i alla fall nere på Sko Sven med Robin innan, kikade på lite väskor, men fann nog inte riktigt den jag sökte. :(
Nu har jag nyss duschat och ätit. (precis som alla andra dagar) Och ska alldeles strax åka ner till systers lägenhet och fixa lite, någongång ska det väl bli klart.
Sen blir det vidare hem till Hampus för att sova där, dock inte förrän ca. 22.30. :(

Hoppas ni haft en bra dag allihop, till helgen kommer förmodligen bilder från min lagade kamera! :D
Men tills dess blir det nog ganska tomt med bilder, i alla fall nya.
Hoppas ni har haft en bra dag. Pussciao :)


Trötthetsskratt? ;D

Att komma i tid är för mig något som är väldigt viktigt, i alla fall när det gäller jobb och lite viktigare saker som spelar stor roll i livet. (Sista tiden i skolan var dock inget som var viktig för mig, då jag mådde uruselt) Vissa verkar dock ta så lätt på dem lite viktigare sakerna, som att komma i tid till arbetet, förstår inte hur vissa är funtade och varje dag kommer försent. Visst att man någon gång kan komma försent, det händer väl alla att man försover sig. Men att man med vilje går upp försent och sölar extra mycket, hur tänker man?
Nog om det, jag börjar nog bli lite jobbsjuk, eller något? ;D

Dagen idag har varit helkonstig, har känt mig helt hög, dock av trötthet. Att jobbedagen var jobbig kan jag ju verkligen påstå, mest för att jag var väldigt trött, av någon konstig anledning?
Ni vet sånna där skrattattacker man kan få ibland, då man skrattar åt ingenting, och så kan man inte få stopp på det? - Ja, sånna fick jag massor av idag på jobbet. Och chefen ville nog mest av allt slänga ut mig. Det var inte så att jag misskötte mig, jag jobbade faktiskt på i samma tempo trots skratt. Men klart man undrade vad jag höll på med? (A)
Klockan gick lika sakta idag och jag trodde aldrig att den skulle bli 15.45, men det blev den. Den hann t.o.m bli 15.48 innan jag skrev ut mig. Och så for jag hemåt till Markaryd.
Mycket trafik som vanligt vid 16-tiden. Jobbigt.
Väl hemma blev det en lång dusch, och sen mat. Åkte därefter ner och handlade lite och hälsade på min Hampus. Hinner inte träffas så jättemycket nu då bådar jobbar. Saknar honom massor! <3
Men som tur är så har vi ju helgerna, finns dock inte alltid så mycket tid över då heller, då Hampus är iväg och spelar matcher hit och dit och överallt om helgerna. :(
Efter besöket hos Hampus tänkte jag åka inom syster och kika lite på lägenheten, hon har flyttat in möbler nu, lite i alla fall. Men jag kände att jag orkade nog inte springa upp för dem få trapporna där är, så jag körde och tankade istället och därefter körde jag hem, och så hamnade jag här framför datan.
Nu ska jag snart kila och lägga mig, och denna veckan har jag fått ännu en ny tidning i lådan, ännu en VeckoRevyn. ME LIKE ALOT!

Jag bjuder på denna skönheten ;)




RSS 2.0