Rykten

Ni försöker intala folk att allt är mitt fel, och för att göra det lättare för er själva så sprider ni falska rykten om mig? Hur gamla är ni egentligen?
Mig lyckas ni alla fall inte trampa på, inte den här gången!


Julhelg

Nu var det ju ett par dagar sen jag uppdaterade bloggen, och även några dagar sen det var julafton. Hoppas alla haft en lika fin jul som jag, med många fina klappar och mysigt sällskap. :)
Nu inväntar vi alla nyår, som förhoppningsvis ska bli bättre än dem andra åren, då det alltid slutat i tårar. :/ Sånt gillar vi inte.
Men i alla fall, med jul kommer fest, och på juldagen blev det förfest hemma hos Johan, sen vidare till Frida då hon firade sin 18-årsdag. Trevligt. <3
Därefter blev det hotellet, fick stå i kö ett bra tag ute i regnet. Väl inne var det inte så kul, eller jag hade inte kul, var mest irriterad.
Fick i alla fall lätta på hjärtat lite, därefter hade jag ingen lust med fest mer, så jag gick hem till Emma, och Hampus hängde på. <3 Det blev mormors hembakade bröd med julskinka på, och så lite köttbullar vid sidan om, bättre fyllekäk finns väl ändå inte? :)

Lördagen blev lugn, låg hemma hos syster med Hampus hela dagen. Var hemma och åt en snabbrunda också.
Hyrde film och köpte chips och dippa. Kände mig lite krasslig, och är fortfarande det. Så det blev som sagt väldigt lugnt. <3

Och nu är jag precis hemkommen efter en hård kamp med alla giriga bithes på Väla. Lite hittade jag, men hade inte precis någon ork att leta massa när det var så trångt och varmt. Dessutom låg i princip alla kläderna i stora högar på golvet, inte alls kul ju. Respektlöst! 
Jaja, nu ska mamsi köra och hämta pizza så jag får i mig lite mat. Sen får vi se vad som sker.
Blir förmodligen lugnt. Är dock sugen på att åka iväg och göra något, slänga lite klot eller vadfan som helst utöver det vanliga. :P

Sköt om er, så ska jag försöka visa mig här lite mer :)


Spola tillbaka



IGEN IGEN IGEN!!




Julledig

Sista jobbedagen idag innan jul, gott som fasen. Fick även börja lite senare av någon anleding, ännu gottigare. :)
Väldigt lugnt på jobbet eftersom att det bara var jag, Emma och Lina, skönt faktiskt. Tiden gick snabbt i alla fall.

Nu sitter jag här hemma och ska alldeles strax in i duschen. Sen blir det att fixa färdigt mammas och pappas julklapp, och så tänka ut vad för julklappar som ska inhandlas i morgon. :)

Puss :)


Chillidillidoohoo

Helgen har varit precis som den ska, en lugn dag och en lite mindre lugn dag. Det är väl så det ska vara om jag förstått allt rätt? :D
På fredagen blev det någon enstaka byarunda och därefter en runda till Shell, åkte och hämtade Hampus, slängde oss framför tv:n och hade det mysigt. :)

På lördagen blev det party för hela slanten. Började dock ganska lugnt, med film och mys med älskling på dagen. Sen kom Robin och Johan och hämtade mig. Drog och hämtade mat på Golden, och sen upp till Emma på förkrök.
Efter en stund kom även Dante mfl. och hälsade på, vi spelade mitt förfest spel, och kom väl igång rätt bra på det. :) Sen gick vi ner till Bacchu's en runda där det inte var allt för mycket folk, men det räckte gott och väl. Rebecka dök upp helt plötsligt, och jag blev lyckligare än någonsin. :)
En något kort efterfest hos Johan B, därefter Shell, sen åkte jag upp och la mig hos syster och tittade på PH XL, och sen somnade jag gott. :) 

Söndagen var lugn. Var uppe hos syster hela dagen, storstädade hennes lägenhet som tack för att jag fick låna den. Det blev läckert. Det blev dusch och fix, Hampus hämtade mig, och så åkte vi hem till mig och tittade på film. <3


Donut

För er som bryr er, så lever jag fortfarande, även om det inte märks här på bloggen alla gånger. ;P
Jag jobbar och hänger, och nu finns endast ett litet blåmärke kvar på min handled där knutorna satt, värken försvinner väl med tiden skulle jag tro.
Veckan har gått supersnabbt och i morgon blir vi bjudna på landgång på jobbet, ska bli smaskigt. Och så blir det såklart lite julavslutning och sånt mys. :)
Kanske blir att jobba någon dag i nästa vecka, lite saker som måste skickas innan vi tar julledigt. Men man får ju hoppas att vi slipper.
Igår var jag ute och gjorde donuts med bilen, drog handbromsen och sånt festligt. Robin som lurade i mig att busa med bilen. Vi överlevde i alla fall, jag är ju en erfaren förare.. HA-HA-HA!!
Blev även lite snöbollskrig, eller vad man nu ska kalla det. En viss person lyckades ju träffa mig i ansiktet med en snöboll, då gick jag loss! ;D
Därefter hem, och så kom Hampis hit! <3

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Tänkte slänga in lite musik på mobilen under tiden som jag väntar på att varmvattnet ska anlända. ;P Har varit så sur idag på jobbet för att jag inte fått låna Emmas musik, så dags att slänga in lite nytt på min lur nu.
Sen blir det utemat och rulla runt i snön. :D

PUSS!

Lina Nilsson


Pain

Det kanske inte var någon bra idé att jobba idag, har fruktansvärt ont i min handled, och det börjar gå ner i handen nu också, inge vidare. :/ Ändå har jag försökt ta det så försiktigt jag kunnat.
Jaja, nu är det inte många dagar kvar, så jag  får försöka att stå ut, och det ska väl gå fint. :)

Vad jag egentligen ville säga i detta inlägget var att jag fick en jättefin bukett rosor av min lilla Hampus häromdagen, har dock ingen bild. Men jag blev så glad. :) <3
Och snart är det ju, undra vad man får för något spännande av alla? :)

Dags för dusch, mat och sen fix och trix med julklapparna! :)

Sköt om er


Ett bekymmer mindre :)

Åkte hem från jobbet idag, ganska så direkt när jag kom dit. Mådde väldigt illa, så jag orkade inte stå kvar där.
Körde hem och la mig på soffan och tog det lugnt, kunde dock inte somna, så låg och tittade på alla dåliga tv-program. Tröttnade till slut och körde ner till Konsum och köpte lite skvallertidningar.
Sen kom nervositeten, kl. 15.45 var jag hos doktorn för att ta bort mina knutor. Fick såklart inte komma in exakt då jag fått tid, vilket gjorde mig ännu mer nervös. Väl inne hos läkaren så gick allt okej, hatade dock den stickande känslan när han tog bort knutorna. Men det fick gå, kanske kan jag nu jobba utan att lida. :)
Är dock aningen svag i handleden just nu, så får jobba lugnt i morgon.
Efter läkarbesöket åkte jag hem och la mig en runda, kände mig lite yr, var väldigt obehagligt när man kände hur han rotade i min arm. ;P
Därefter åkte jag ner och handlade lite mat, sen fick pappsen ta över. Det blev makaroner och köttfärssås.
Nu sitter jag bara här och glider runt på nätet. Ska slänga mig på soffan och mysa med familjen nu, sen kommer Hampus. <3


Superduper

Ja, helgen har varit helt underbar måste jag faktiskt säga. Jag är i alla fall nöjd! :)
Det blev aldrig av att tvätta bilen i fredags, jag åkte och hämtade Rebecka istället, vi käkade sen drog hon igång med drickandet. Satt uppe hos Simon och pratade om allt mellan himmel och jord, trevligt. :)
Därefter körde vi ner mot Bacchu's, inte så jättemycket folk så det blev väldigt lugnt. Vid 2-tiden skjutsade jag hem Rebecka och en något onykter Simon, efter att jag skjutsat hem folk åt lite olika håll så åkte jag och tankade, med Robin som sällskap, därefter rullade jag hemåt och la mig.

På lördagen blev det upp tidigt, eller ja, kl 10.30 i alla fall. Fixade och donade och åkte därefter och köpte frukost, sen plockade jag upp Hampus och Kim. Och så körde vi mot Väla. :)
Handlade lite julklappar, och för en gångsskull handlade jag inte en massa saker till mig själv, blev bara ett par byxor. Resten julklappar till dem jag älskar. :)
När vi var färdiga på Väla körde vi mot Malmö, där vi hälsade på Hampus syster. Vi blev bjudna på lussebullar, julgodis, glögg och allt annat som hör julen till. :)
Vi hjälpte även till att klä granen, eller jaa, jag knöt bara på lite snören på kulorna, hade så fruktansvärt ont i magen.
Jaja, Hampus hade i alla fall köpt sig en radiostyrd helikopter som han självklart skulle ut och leka med, och tjoff, så råkade han flyga upp den på grannens tak. Evelinas pojkvän fick klättra upp och hämta den, men så kom han inte ner igen då stegen var för kort, lagom festligt. :D
Efter lite skratt och trevligheter åkte vi hemåt igen. Även inom Donken såklart. Det blev hem och duscha och stressa, därefter blev det party hos Johan. Trevligt trevligt! :)
Sen vidare till Bacchu's, dock mindre trevligt, men det gick. ;P
Tack alla för en trevlig helg <3


Paawa

Jaa, min dator är kaputt, eller ja, skärmen eller grafikkortet, vet inte vilket, och orkar inte heller lägga ner tid på att fixa det. Väntar man tillräckligt länge, så är det fixat en dag när man kommer hem, och man slipper lyfta ett finger, det är väl underbart? :)


Happ, helgen ser ut som såhär, ikväll blir det troligen att tvätta bilen, sen hänga med Beckis när hon ska ut och skaka rumpa. I morgon blir det Helsingborg och Malmö med Hampus. <3 Handla julklappar och troligen hälsa på hans syster, myspys. <3


Favorit i repris

Om man kanske skulle göra en repris på något utav det gottigaste som finns?
Morötter, gurka och sourcreamdipp. :)



Och i helgen tar vi det lugnt, eller? ^o)


Tåwta

Det här låter kanske helt sjukt, men denna jobbedagen har faktiskt varit lite smått underbar. Den har gått väldigt snabbt, och dessutom blev vi bjudna på tårta, eftersom att någon på företaget fyllde 50. Kul med födelsedagar ibland. ;P
Och tårta som jag varit sugen på i evigheter, slipper jag nu köpa själv, då jag som sagt blev bjuden idag. (A)
Efter jobbet blev det snabbt hem, packa, upp till Emma och duscha, och nu ska jag snart äta bakpotatis och därefter träffa Jessica. <3
Sen får jag se vad som händer.

Jag är jättesugen på Donken, men det får bli i helgen, kan ju inte svika mamsi nu när hon fixar min favorit, bakpotatis! :D 
 


En dag efter jobbet :)


Datajävel

Ingen övertid denna veckan, än så länge i alla fall. Lagom skönt faktiskt. Och om jag skulle ha en massa stavfel här så beror på att jag knappt ser vad jag skriver då mitt grafikkort börjar pajja, så det är konstiga mönster över hela skärmen, gissar på att det är grafikkortet. Men jag är ju inget proffs, så det kan lika gärna vara något annat.

Om dagarna är jag helt slut, jag kan nämligen inte sova om nätterna, varför vet jag inte. Sömnpiller, jatack! Huvudvärken vägrar att släppa, förmodligen min trötthet och allt jävla strul runtomring just nu. FUCK IT!

Nehe, nu ger jag upp för idag, ingen mening att sitta här när man inte ser vad man gör ju. Sköt om er godingar :)



RSS 2.0