Hemmakväll

Ja, det blev väl ungefär som jag skrev tidigare, lugn hemmakväll. Har bara varit nere i byn en sväng och hämtat syster och köpt mig gottis. Så nu sitter jag och smaskar på en chokladkaka och dricker apelsinmer, det är fina grejer. Choklad ska ju göra en glad och sånna saker, och det kan ju alltid behövas, mer eller mindre. :)

Nu blir det lite bloggläsning och sen myser jag nog ner mig i min gosiga säng. :)

Miss you <3


Miss på en timme

Ohjajävlar så hårt jag sovit inatt, helt underbart. Vaknade dock kl. 03.30 och trodde att klockan var 04.30, så jag steg upp, klädde på mig, och fick då reda på att klockan bara var 03.30, så jag fick ju krypa ner i sängen igen. Hihi. Skrattade lite åt mig själv, samtidigt som jag var irriterad för att jag inte tittade på klockan en gång extra, som jag alltid annars gör för att vara riktigt säker.
Men, jag lyckades somna om, och steg upp en timme senare, eller ja, jag hörde inte min klocka ringa, så mamma ropade och väckte mig. ;P
Jobbedagen gick snabbt, trots magont. När jag kom hem hoppade jag in i duschen direkt, och sen kom Sandra hit och pratade lite. Därefter blev det mat, och nu sitter jag här och har dötråkigt, och kommer ha ännu tråkigare då pappa nu ska låna datan och betala massa mög.
Får slänga mig på soffan och hitta fel i taket, som så många gånger förr. ;P

Blir väl en hemmakväll ikväll, i morgon blir det klipp och färg därefter umgås med Edin :) <3

Pussen


Mindre sömn = pigg?

Bah, det är rätt sjukt att man kan hålla sig vaken på jobbet trots att man bara sovit ca. 1 h under nattens gång. Ska man fortsätta att sova lite eller? Inte bra för hälsan, men jag fixar i alla fall mina arbetsdagar, kanske? :P
Jaja, nog om det.
Efter jobbet åkte jag raka vägen hem och tryckte i mig mammas nybakade kaka, me like! Därefter hoppade jag in i duschen, sen blev det lite käk på det.
Kl. 18.00 kom Rebecka på besök. Vi småpratade lite och fikade några kakor till, och så kom även Sandra, och det fick bli ännu mer småprat och skitprat. ;D När dem körde hem så fixade jag lite sen körde jag ner till Anne en runda, kikade på Braveheart och sen satte hon i en ny film, men jag blev trött och for hemåt. Pratade lite med Bea och Robin också innan dess. Men nu sitter jag här och ska gå och trycka i mig alvedon för mitt onda huvud och bre ett par mackor till i morgon. Så äckligt jobbigt att bre mackor på morgonen, dessutom kan man ju sova lite längre om man gör dem kvällen innan, ochc det är ju bra. :)

Sköt om er :)

E <3


Bilhelvete

Osch vad trött jag är, steg upp runt 13.30 tiden och tog mig en dusch och på det lite frukost.
Sen var jag ute och vred om nyckeln på bilen så att pappa kunde hitta felet, men inte hittade vi något fel. Skiten bara klickar och klickar. Skrotbil!
Nu är jag i alla fall fix och färdig och redo för att träffa Sandra. Nu väntar jag bara på att pappa ska tvätta färdigt bilen, sen sticker jag min väg.

Blir sängen tidigt idag, lång arbetsdag i morgon och på tisdag. 5.15-16.00. Får se hur jag och mina handleder överlever detta.

Kram


Chilla 2

Det blev ingen rackarbajsarfrukost, och inte heller något bröllopstittande. Mamma hade bråttom och jag orkade inte stressa, fått allt för lite sömn i natt.
Så det blev en rätt segstartad dag, tog en dusch, fräschade till mig och sen stod jag och tittade på när Emma tvättade sin bil. Sen kom lilla Sandra och hämtade mig, och så åkte vi till IKEA. Lilla, lilla Sandra, sicken velig människa när det gäller lampskärmar, haha. ;P Men vi gick igenom hela skiten på lite drygt en timme, jag tror det var rekord för att vara iväg och handla med Sandra, eller? :P
Blev lite korv innan vi körde hemåt, dock inget att hurra för, smakade skit. Billig skit, smakar skit har jag kommit fram till idag. Påvägen hem körde vi inom garaget och hälsade på bilnördarna en snabbrunda, sen hem till Markaryd och fixade lite. Därefter hämtade vi mat på Bolzano och tog med hem till Sandra och Aldin. Käkade och päste framför tv:n. Ermin kom upp en runda också och tittade på film med oss, SALT, sjukt bra film, så den rekomenderar jag! 
Efter filmen körde jag hem mot Markaryd. Hälsade på uppe hos partyprinsessan Anne en snabbrunda, sen körde jag, Macke och Robin till Shell, där i princip hela Markaryd befann sig. Många hungriga fyllehundar idag.
Hem mot Markaryd igen, skjutsade hem lite folk och nu sitter jag här och tänkte avsluta kvällen med att krypa ner under mina gosiga täcken.. såå.. tack för mig, sov gott! :)


Grill & spelkväll

Jaa, jag städade ju som en idiot igår, med ganska bra resultat faktiskt. Därefter fräschade jag till mig, sen kom kusinerna, moster och mormor på besök. Satt och pratade lite med dem och gav bort en massa gammal skit som jag inte längre har någon nytta av. :)
Sen drog jag ner till byn en snabbrunda och handlade, och därefter styrde jag mot Strömsnäs, där alla väntade. ;P
Vi satte igång med käket, min flintastek var dock dålig trots att jag precis köpt den och datumet var inte utgånget. Lite bitter blev jag allt, fick slänga hela stekfan! :/
Men det fick bli crocetter, beasås och majskolv istället. Efter maten var det dags för spel. Med andra ord.
Vi lottade ihop lagen och jag kom med min Sändiie, och vi tog hem hela skiten också, fast att vi låg efter rätt hårt i början, knappade in i slutet, vann på en enda polett. (A)
Sen var det dags för rally, grabbarna spelade x-box och vi andra tittade på. Sen gick jag och mötte upp Bea en snabbrunda, pratade av mig lite och gick därefter tillbaka till Sandra.
Jag följde med Edin och Ermin till Shell och köpte mig en shellakorv, sen åkte vi hem och nanade kudden. :)

Nu kom jag precis hem och tänkte fixa till en riktig rackarbajsarfrukost, får väl se hur det blir med den saken. ;P
Sen blir det dusch, kanske bröllop och sen tar jag väl dagen som den kommer, inga planer alls.

Puss


Upp och hoppa

Rebecka ringde och väckte mig kl. 12.00. Hade glömt ställa klockan minsann, så det var tur att hon ringde.
Jag steg upp och slängde på mig min Jumpsuit och borstade gaddarna, sen kom Rebecka och hämtade mig. Körde till pastavagnen och hämtade lite mat, kebabpasta med mycket vitlök. (Y)
Sen satt vi hemma hos mig en stund och pratade massa skit och avnjöt vår goda pasta.
När Rebecka åkte hem hoppade jag in i duschen och sen kom mamma hem med fika, stora, gräddiga bullar. NamNam! :)
Nu har jag precis tagit en dusch och tänkte plocka undan det värsta på mitt rum, mer än så orkar jag nog inte. Dötrist att städa ju! :O

Ikväll blir det mat, spel och mys hos Sandra och Aldin om det blir som planerat. :)

Kram


Highway to 73:an & Shell

Oj, det har blivit många turer idag. Men först och främst.. jobbedagen gick relativt snabbt, ovanligt snabbt, brukar alltid gå så segt när man vet att man jobbar sista timmarna innan några dagars ledighet.
Efter jobbet körde vi en runda till 73:an, jag, Macke, Dante och Anne. Käkade lite pommes, och eftersom att jag älskar kryddan dem har där så kryddade jag såklart allt för mycket så att det smakade skit. Blev inte bättre av att Anne satt och smaskade på sin Cheddardipp som bara luktar kräk, så jag gav upp.
Sen åkte vi hem till Markaryd igen, slängde av folket, åkte hem och slängde på min Jumpsuit, sen blev det minsann en tur till Shell också. Inte planerat dock. Men lite candy och en skvallertidning så är inpå småtimmarna är ju aldrig fel.
Nu kom jag hem för en liten stund sen, och tänker stanna här tills jag vaknar senare idag.
Nu ska jag krypa i säng. Puss på er! :)


Bonepipe? ^o)

Nu är min arm duktigt svullen, känns som att det kommer sticka ut en benpipa vilken sekund som helst. Hade t.o.m problem med att vrida på rattfan när jag körde hem p.g.a smärtan. I morgon ringer jag doktorn och fixar detta, något är snett, ett ben eller två kanske? Blir nog ingen övertid i morgon (idag), tvekar på att jag fixar det i detta läget. LABIL!
Nu ska jag hoppa ur min Jumpsuit och hoppa ner under mitt gosiga täcke. Blåser som sören ute, så det låter hela tiden som att det är någon i mitt garage, buuh. Får hoppas att jag däckar på dirren. Gud hjälpe mig!

Over and out, GOD NATT!


Gatufest & Ljungbydagarna

Fullt upp, det hade jag denna dag. Steg upp tidigt, och av någon konstig anledning så lät jag bli att gå och lägga mig igen, och var uppe och fixade massa. Duschade och fräschade till mig, åkte till Diddi och fixade håret, pratade skit med Robin. Sen körde jag massa onödiga ärenden. Därefter hem till Sandras föräldrar där Sandra väntade på mig. Pratade lite skit, sen körde vi hem till mig där Sandra skulle kika ut något fint i klädväg som hon kunde ha på sig. Sen körde hon hem och jag fixade och donade. Efter en stund körde jag mot Strömsnäs för att hämta Sandra, men hon var ju klart inte klar. Så jag chillade på soffan for a while. Edinbusen kom upp en runda också och höll oss sällskap. :)
Sen var hon äntligen färdig, den där Sandra, så vi tog discobilen hem till Timsfors där vi hällde upp en varsin Baja Päron, som vi svepte rätt snabbt. Sen var det dags att skala räkor, så vi plockade fram plasthandskarna och började. Då jag inte är något fan av räkor så gav jag upp efter att ha skalat typ 3 stycken, sen fick Sandra ta över, det var ju faktiskt hon som skulle äta dem, och jag var ju ändå så dålig så hon fixade det mycket snabbare när hon gjorde det själv. :)
Sen plockade vi ut våra grejer, mat och dryck. Mamma, pappa och alla grannar hade dukat upp långbord ute på vägen, trots det dåliga vädret. Eller ja, det var ju uppehåll när vi skulle börja äta, sen började det ösregna, och tallrikarna och glasen blev fulla med regnvatten, räkorna blev nog glada, men mindre glada blev vi, då vår dricka blev allt för utspädd. ;P Inga problem, vi tömde glasen och fyllde på med nytt! :)
Sen meckade gobbarna så att vi kunde sitta under tak, mys blev det tillslut.
Efter mat, dryck och massa vuxenprat skjutsade mamma mig och Sandra till Ljungby där vi mötte upp Majsan och hennes vän. Gick på förfest hos någon drummel som inte tålde skämt, så jag tog min grejer och gick, och efter kom Sändiie, hon står alltid vid min sida. <3
Vi gick in mot stan, en jävla bit, tyckte jag, men väl där fick vi gå direkt och ställa oss i den milslånga bankomatkön, och så började det såklart att regna också, det bara öste ner, och inte hade vi något paraflax heller.
Men, med pengarna i handen så gick vi direkt till vårt efterlängtade langosstånd och åt, fick även med oss Adde, kastrullfull as usual, precis som det ska vara. :D Därefter tog vi en tur in på Harry's, men det var väl inget att hänga i julgranen precis, musiken sög, och så gjorde folket. ;O Latinodudes och sliskiga äckel, och jaa, även sådana som det inte finns någon kategori till. Men sånt folk slipper man tydligen inte undan.
Efter lite dans och skitsnack kom vår skjuts, äntligen, vi var blöta och trötta OCH irriterade, så det var väl lika bra.
Det blev en bra kväll trots allt, tack för allt Sändiiedändiie, BIG LOVE <3









Jaa, kan väl erkänna att jag var lite dålig med kameran denna kväll, man glömmer lätt bort den när man har kul. ;D


Som en Gud

Snart fredag, äntligen helg igen. Veckan har gått väldigt fort, och idag är enda dagen jag varit riktigt, riktigt trött, vilket är konstigt, för detta är den enda natten på väldigt länge som jag sovit som en gud. ;O
Men jag klarade mig igenom även denna dagen, precis som alla andra.
Direkt efter jobbet körde jag och sköt ett litet extra hål i örat, jag har fått dille på att pynta kroppen, mycket, mycket!! ;D
Nu har jag precis slängt i mig lite Chili con carne och ska fixa till mig lite hade jag tänkt.

Uppdaterar förmodligen senare ikväll :) Pusstja!


Stockholm, söndag

Steg upp ännu tidigare denna dag. Jag var den som först kom in i duschen. Sen blev det frukost och städning av lägenheten. Allt gick som på räls och vi kom iväg i tid. Åkte inom Sickla till någon Galleria där, mycket affärer även där, och väldigt bra ordning på allt. Jag shoppade dock inte mycket mer än en body och lite fika där, med tanke på att jag hade fått med mig rätt mycket hem redan. (Slänger upp bilder på det jag fick med mig hem i ett annat inlägg, senare)
När vi var klara där och skulle åka hem så PANG!, flög en fågel in i glasrutan och föll pladask ner på gatan, bröt nacken, stackars krake! ;P
Sen bar det som sagt av hemåt, och vi hade turen med oss, för på andra sidan motorvägen var det en jävla bilkö, vi slapp den, och gled i vanligt fart hem. Stannade på Frasses och tog en hamburgartallrik, och sen raka vägen hem.
Följde med Sandra och Edin ner till garaget en runda, sen blev det lugnt. Robin hämtade mig lite senare och sen blev det sängen. :)

 





Tack familjen Vidigsson för en helt underbar helg i Stockholm, det gör jag mer än gärna om. <3


Stockholm, lördag

Steg upp tidigt och tog en dusch, när jag kom ut ur duschen hade Anne, Ronny och Sandra dukat fram frukost. Och det var tur, för jag var galet hungrig. Även om jag sällan får i mig mycket, så blev jag mätt. När vi ätit och gjort oss färdiga tog vi båten in till stan. Myspys. Jag blev dock lite åksjuk, jag och småbåtar kommer inte riktigt överrens. Men jag klarade mig. När vi stigit av båten gick vi direkt till något jävla korvstånd och köpte dricka. Solen stekte och det var så in i helvetes jävla varmt. Men man ska ju inte klaga.
Sen gick vi vidare och shoppade. Blev mycket för min del även denna dag. Blev många pauser också då vi var varma och trötta i benen. När vi började känna oss färdiga så gick vi mot gamla stan där Sandras föräldrar satt. Vi beställde lite panacotta och sånt gott. När vi ätit upp det tog vi taxi hem till Nacka igen, där vi duschade och fixade oss.
Taxin kom och hämtade oss kl. 19.40 och skjutsade oss till ett ställe som heter Stekpannan. Beställde in värsta plankan och det var nog den godaste planka jag ätit, någonsin! :)
När vi suttit där en stund så gick vi in mot city, var lite svårt att komma någonstans då dem stängt av lite överallt för att folk sprang midnattsloppet. LimeGröna tröjor på varje liten gata. ;D
Och så vandrade vi sakta, men säkert hemåt. Värmen hade tröttat ut oss även denna dag. Blev lite fyllesnack och mys när vi kom till lägenheten, mycket festligt. Längesen jag skrattade så mycket. :)



  
 
  









Mysig kväll <3


Stockholm, fredag

Jaa, efter jobbet på torsdagskvällen åkte jag direkt till Strömsnäs. Steg upp tidigt, tidigt dagen därpå och tog en dusch. Sen kom Sandras föräldrar och hämtade mig och Sandra, och så åkte vi mot Stockholm. Resan dit gick oväntat snabbt, jag antar att RallyRonny var sugen på storstaden. :)
När vi kommit fram till lägenheten där vi skulle bo, i Nacka, så bäddade vi och gjorde klart allt, fräschade till oss lite och sen åkte vi vidare till Kista Galleria. Galet mycket affärer, och vi visste knappt vart vi skulle börja.
Shoppinggalen som jag är så plockade jag på mig massor, och fick ungefär lika mycket med mig hem när vi var klara för dagen.
När vi sen kom till lägenheten igen så vilade vi lite och fräshade till oss. Sen gick vi ner till Boule & Berså där vi käkade honungsglaserade ribbs och potatis, och kall öl till det. Där satt vi en stor del av kvällen, sen gick vi hem och tog det lugnt i lägenheten. Myspys. Jag och Ronny tävlade upp för dem hundratjugomiljonermiljarder trapporna, och jag vann ju såklart. Trots jättebrallor och och dåligt kondition. ;O
När vi kom tillbaka till lägenheten var vi trötta, så vi la oss nästan direkt. Tuff dag med mycket liv och rörelse. ;P

   

   




Galenskap

Galen dag på jobbet. Jag har gått från att vara galet trött, till att bli galet arg, till att bli galet glad! Upp och ner, ner och upp, tänk vad humöret kan vända snabbt. Fick värsta pms-cp-damp-anfallet ett tag när maskinen inte ville som jag ville, och Anne bara skrattade. Sen kunde vi inte sluta skratta, man kan faktiskt ha rätt kul under tiden som man jobbar också. Har en liten film också som jag tänkte slänga upp. Jag och Anne tyckte det var jätteroligt, men det är nog ingen annan som förstår det roliga i filmen.
Men jag lägger upp den en annan dag, orkar inte lägga över den på datan nu. ;P
Och sen gick brandlarmet, så då fick vi en välbehövd paus, vi var väldigt trötta i hjärnan där ett tag. Men det brann aldrig som tur var. :)
Blev shellakorv efter jobbet och lite skitsnack.

Nu ska jag krypa i säng, posshej!


Viking

Puhh..

Dem första två arbetsdagarna har jag överlevt, med nöd och näppe. Galet trött har jag varit. Hoppas man får ordning på den där sömnen igen. Så trött på att ligga och grubbla om nätterna, på en massa onödig skit! 
För om man tar tandkräm istället för tvål när man ska tvätta händerna, då är man väl ändå galet trött? :/
Nu återstår bara två arbetsdagar, sen sticker jag och Sändiie till Stockholm och tömmer våra konton och dricker lite goda drinkar. :)

Dagen idag har mest varit jobbig, har haft galet ont i min handled, så har fått jobba lite lugnt. Så nu har jag skrivit upp en påminnelse om att jag inte ska glömma mitt handledskydd när jag ska till jobbet nu om ett par timmar. :)

Nu ska jag krypa i säng, puss


Typical Sunday

Dessa jävla söndagar, vad ska man med dem till? Och jobbångest, hur jävla kul är det på en skala? - DET SUGER!
Dagen idag har varit galet lugn med massor av regn. Jag har hunnit med rätt mycket ändå.
Käkade på pizzabutiken med Rebecka, Simon och Robin O, trevligt trevligt. Sen fick jag ställa upp och hämta mat till mamma och pappa, vilket tog sin lilla tid. Många som var sugna på pizza idag tydligen. :P
Efter det körde jag en sväng till Strömsnäs och chillade. Åkte nästan av vägen p.g.a att det regnade så in i helvete så jag såg inget, och fick typ vattenplaning, det var inte häftigt!
 När jag kom hem till Markaryd igen, plockade jag upp Macke och det blev ännu en tur till Strömsnäs och Shell, vi var lite hungrig, som alltid sådär sent om kvällarna. :)
Därefter tog vi ett litet snack med Robin, och sen körde jag hem.
Nu sitter jag här med mina "kubostar" och mammas hemmagjorda saft, förbereder mig lite inför arbetet i morgon. TVI!

Nu ska jag krypa i säng. Kram.


Tomma ord

Många krav kommer att ställas, men vad gör det oss, vi har ju varandra! - Eller?


Lördagskväll

Kvällen började ju rätt lugnt, jag satt hemma och var social med familjen och systers pojk under tiden som jag väntade på Sandra. När hon kom så fixade vi det sista, sen körde vi ner till Bacchu's. Jag hade världens huvudvärk, men inte kunde man klaga på det när man fick äta plankstek med världens bästa Sändiie. :)
Satt där en stund och pratade massa skit och hade det mysigt, sen körde vi hem till Sandras föräldrar och satt och pratade med hennes mamma lite. Mycket mysigt faktiskt! :)
Därefter hem till mig för lite påfyllning av kläder, och sen vidare ner till racet. Tråkigt nog så regnade det, men vi klarade oss rätt bra med mitt lilla paraflax ändå. Stod och pratade massa och hade faktiskt trevligt.
"20 kg för mycket"

Efter racet körde hem och och bytte bil till discobilen, och sen vidare ner till DAF där alla bilar hade samlats och körde rundor. Vi stod där en stund och pratade, sen tröttnade vi och körde hem. Jag tog med mig Macke till Shell för en liten after-race-korv, sen körde jag hem och la mig, hade dock väldiga problem med att somna. :/

Tack för en supertrevlig dag, och mest tackar jag dig Sandra! <3


Trötta röven i Texas

Fy tusan vad trött jag är. Gick upp tidigt igår för att åka in till Hässleholm och spontanpierca mig. Skulle egentligen bara åk ner för att träffa Lina en runda och boka tid till piercing, men så fick jag tid 1 h efter att jag ringt.
Innan dess tog vi en fika på något skumt fik, men det var okej, så länge jag fick lite socker i mig.
Tog en snabbrunda inom systemet också och köpte en låda öl, kan man ha en snällare syster än mig eller? (A)
Därefter vandrade vi vidare mot Evil Woman. Konstigt nog så var jag inte särskilt nervös, skakade enbart för att jag fått för lite mat i mig. Men när jag väl kom in och satte mig på den där satans britsen, då susade det flera miljoner tankar genom mitt huvud på en enda sekund, och lika snabbt gick det att pierca. Woho!
Skakad och lycklig körde jag hem mot Markaryd igen för en myskväll hemma hos Sändiie och Aldin. Vi tittade på film och spelade X-box så det stod härliga till, och som jag alltid sagt så älskar jag bilspel, Sandra! ;) <3

Blev att stiga upp tidigt även idag, då det var Sandras tur att pierca sig. Jag var snäll och bokade tid åt henne också nämligen. :)
Vi körde mot Hässleholm runt 10.30 och var framme i ganska lagom tid. Zip, sa det, sen var även Sandra nöjd och glad och vi kunde åka hemåt.
När jag kom hem blev det fika med mamma och pappa och sen dusch och fix. Åkte därefter ner och tog en glass med lilla Kim. :)
När jag kom hem igen målade jag mina och systers naglar och fixade lite, och så satt jag och mumsade på mina älskade "kubostar". Sen blev jag sådär äckligt trött, så jag slängde mig på soffan och läste lite. Sen kämpade jag med att försöka sova, men lyckades ta mig fan inte. Hade därefter ett långt och givande samtal med mina kära vän Rebecka som äntligen är hemma i Sverige igen. Kärlek till dig! <3

Nehepp, nu ska jag leta upp något jag kan ha på mig ikväll, sen blir det Bacchu'smys med Sändiie. <3
Därefter blir det race.

Sköt om er :)


Hell

Denna natt har varit ett rent helvete, somnade inte förrän runt 05.00 i morse, har haft så jävla ont.
Det resulterade i att jag sov till runt kl. 14.00. Inte okej!
Nu är jag i alla fall fixad och klar och redo för en kebabrulle, eller i alla fall en halv. Umgås med Dante en sväng. :)

Pusspuss


Allt är möjligt

Ingenting är omöjligt, bara olika svårt..


Spelarkvitta

Ja, det är sista veckan på semestern och det känns helt ärligt förjävligt. Det händer absolut ingenting, och dagen idag har väl inte varit precis givande, den hade jag nog klarat mig utan.
Gick i alla fall upp tidigt, sen hamnade jag på soffan igen, läste lite och somnade om. Vaknade runt 13.30 då syster kom inklampandes. Men det var väl kanske lagom att vakna och stiga in i duschen då, så det gjorde jag.
Fixade till mig och så hämtade Robin mig så att jag kunde åka till Ica och handla lite. Sen skjutsade han hem mig igen, så att jag kunde börja på maten. Jag var snäll och lagade mat till min lilla familj idag, även om det inte var något svårare än tacos så var det i alla fall mat och ätbart. :)
Om jag ska vara detaljerad så slängde jag mig faktiskt på soffan en snabbrunda efter maten också, och läste lite. Sen skjutsade jag Robin så att han kunde hämta bil, därefter hem och chillade och väntade på Sändiie. När Sandra kom så fikade vi äppelpaj och sen körde vi en runda och rockade i bilen med min nya skiva. ME LIKE ALOT! ;D - Därefter vidare och kikade på race. Såg dock inte så mycket då alla stod ute på vägen, även jag, så vi stod bara och snackade massa skit istället. Mest om allt lustigt folk som befann sig på platsen. (A)
Sen lämnade Sandra mig och jag, Macke, Maze och Kim körde till Shell för en afterracekörv som jag så snyggt kallar det. ;D

Nu sitter jag bara här och lider av trötthet men har absolut ingen lust att sova.
Blir väl att jag hamnar i sängen med en dålig skvallerblaska snart vilket fall, så sköt om er alla jokrar därute! :)

Ge mig värme och närhet - KÄRLEK!


Sommarfest + Hbg-festivalen 31/7

Ja, man skulle på'at även denna dag. Blev dock rätt lugnt på dagen. Sandra kom hit runt 19.00 tiden om jag inte minns fel, så då skjutsade mamma och pappa ut oss till deras stuga i Mellby där hennes föräldrar höll i sommarfest. Några av dem var rätt bra i gasen redan när vi kom, sånt gillar vi! (Y)
När vi kom dit smådrack vi lite och sen blev det massa god grillmat, därefter tequilarace. Vi gick in rätt hårt där i början, trots att jag var galet seg.
Efter maten gick vi ut och satte oss med dem andra, Sandra och jag. Pratade lite skit, sen kom dem 2 kusinerna och hämtade oss och skjutsade oss till Helsingborg där vi skulle glida lite. Men då det var 20 och mer nästan över allt så kom inte min lilla Sändiie in någonstans, då hon inte fyller förrän i oktober. Men vi klarade oss bra ändå. Tog någon äcklig drink på knutan, hoppade lite och sprang rundor. Sen blev vi hämtade igen efter ett tag.
Men vi hade i alla fall en superbra kväll ihop. Lina och Sandra, det är maxad kärlek! <3



























BIG LOVE! <3


Hbg-festivalen 30/7

Jahapp, då var det dags igen. Upp tidigt, och sen bege sig till Anne. Blev en sväng inom systemet och pizzabutiken också för att fylla på det viktigaste. ;D
Hos Anne började vi grogga rätt bra, hon är en jävel på att syyyba den, och det är klart man faller för grupptrycket dåju. ;P
En stund senare kom även Macke och gjorde oss sällskap. Och sen kom en arbetande Dante på besök en liten snabbrunda också. Men jag skickade hem honom så att han kunde duscha och fixa sig och sen följa med oss, och det gjorde han. CHEFEN HAR TALAT!
Senare kom Robin och Bea upp och hälsade på en runda. Sen kom syster och hämtade oss, och skjutsade oss till bussen. I bilen hände även en liten incident. Jag skulle berätta något helknasigt för syster, och det tyckte Anne var superkul, så hon spottade ut all sin dricka över Emma, och la av ett sånt jävla asgarv. Det var nog något av det bästa som hände under hela dagen, haha!!
Men så var det dags för busstur, och vi var lagom dragna. Träffade på pappas kusin som jag inte träffat på år och dar, mycket trevligt. :) Konstigt nog så gick bussturen bra mycket snabbare än vad den brukar göra. Väl framme hoppade vi av i Dalhem (eller vafan det hette) och gick på förkrök hos en av Annes polare, och sen vidare till hennes polares polare. Vi tröttnade dock ganska snabbt och tog en taxi in till festivalen, men vi fick absolut inte skruva upp volymen på radion, jävla bitterpitt som körde!
På knutan mötte vi upp Dante mfl och tog båten över till Danmark där vi satte oss på något mysigt ställe och drack. Jag mådde dock inte så bra, men det är smällar man får ta så fick hälla i mig ännu mer trots det.
Efter alla dessa drinkar blev det dags för strippklubb, jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, magen vände sig ut och in, antingen för att jag mådde dåligt eller för att jag tyckte att det var så patetiskt!
Jag tröttnade snabbt även där, och lyckades minsann få med mig resten av befolkningen också över till Sverige, där Jocke stod och väntade på mig så att jag kunde komma hem till Markaryd igen. :)
Och så äntligen kom jag hem, mådde kasst, slängde i mig ett torrt korvbröd och gick och la mig. :)























Bästa kvällen på länge, tack alla som medverkade! :)


Tågluff 29/7

Jaa, mycket tåg blev det.

Men morgonen började i alla fall ganska stressigt. Fick ett samtal om att jag skulle åka ner till Helsingborg för att sen åka vidare till Bakken. Så jag började fixa mig, lyckades få med mig Macke också. Bussen gick från Markaryd kl. 12.30, så då for vi iväg. Väl framme köpte vi tågbiljetter. Och jag och Macke som sällan åker tåg var lagom förvirrade. Men vi fick hjälp av någon snubbe, sen hoppade vi på något tåg som vi förmodade var rätt tåg, och ja, det var rätt tåg, men inte visste vi att vi skulle åka tåg i ca. 2 ½ h innan vi kom till tågstationen där vi skulle byta tåg. Men så fick det bli. Väl där så skulle vi tydligen åka tillbaka en bit med ett annat tåg, men eftersom att det blev allt för klurigt för oss så tog vi tåget tillbaka till Helsingör, kändes nämligen säkrast så.
 

När vi kom fram till Helsingör så gick vi raka vägen till Manhattan för att göra levern en tjänst, drog ett par groggar sen började lite av Markarydsfolket ramla in. Men Macke och jag tröttnade ganska snabbt, gick en runda och därefter tog vi båten tillbaka till Helsingborg. Fick bli lite käk och någon drink där också, sen fixade vi skjuts hem. Simon och Robin hämtade oss, snälla som dem var. På hemvägen körde vi inom 73:an och köpte lite groggvirke, och sen bar det av hem till Simon på efterfest.
Vi spelade gamla spel som Aladdin och Donkey Kong, och till det blev det Captain Morgan och chips. Mycket festligt. Och inte nog med det så kan jag fortfarande spela sådana där spel som jag var galet bra på när jag var liten, och nu tänker jag skryta med att jag fortfarande är nästan lika bra. ;D
Efter ett par timmar hos Simon vandrade jag hem mot Timsfors och sussade sött. :)











Fullt ös, medvetslös!


Tylösand 28/7

Ja, solen sken väl inte så bra här hemma i Markaryd, men Sandra kom och hämtade mig vilket fall. Mötte upp Majsan och Jonna och körde vidare mot Tylösand, där solen stod högt på himlen och stranden var smockfull.
Vi hittade plats rätt snabbt ändå, som tur var. La oss och stekte en stund, sen blev vi sugna på att bada. Sandra och Jonna vågade knappt doppa tårna, så jag och Majsan fick ju visa hur det skulle gå till. Men jag kan väl erkänna att det var galet kallt i det glasklara vattnet, men det är ju ett helvete att ligga på stranden utan att doppa sig, så det fick ju bli ett dopp ändå. :)
Mer stek därefter, sen blev det lite glass och chilinötter. Och smart som jag var så slängde jag min glasstrut precis bredvid Sandra så hon blev typ anfallen av en massa fiskmåsar, hihi. ;D
Vi tröttnade på stranden rätt snabbt faktiskt, vi kom ju dit rätt sent så kände liksom inte att solen tog så bra. Vi åkte i alla fall hemåt. Väl hemma, skyndade jag in i duschen och fixade mig. Sen åkte jag till Sandra och Aldin där vi grillade gott och drack lite öl och Captain Morgan som Ermin var snäll och bjöd på. :)
Sen blev det bara tv och chill resten av kvällen.



(Fick ingen bild på Majsan och Jonna då dem inte ville vara med på kort)


Hos Anne 23/7

Ja, jag vet, det var ett tag sen, men det är så jävla segt att lägga upp bilder, tar sån tid. Men just nu har jag lite tid över, då jag inte har något vettigare för mig än att sitta vid datan.

Kvällen började i alla fall med att jag åkte hem till Sandra, satt och drack öl och pratade lite skit. Sen skjutsade Aldin och hans polare oss hem till Anne. Hos Anne hällde vi i oss ännu mer alkohol och spelade kortspel. Skrek och tjoade gjorde vi. Festligt som fan. Lekte lite med spritpenna gjorde vi också, blev kanske lite för vilt på den fronten. ;P
När vi fått i oss tillräckligt blev det dags för utgång. Drog en sväng till Marinan och drack varsin drink där och minglade lite. ;P Sen kom Aldin och hämtade mig och Sandra. Åkte vidare på någon fest i Strömsnäs, helt okej faktiskt. Sen gick vi hem och la oss.

Mycket trevlig kväll. :)






















Tröttast ever

Som jag skrev i det tidigare inlägget så hade jag inga planer inför kvällen, och inte fan fick jag mycket gjort heller. Jag la mig i sängen, och somnade ganska så snabbt. Telefonen ringde och väckte mig, men jag sket i att svara och somnade om igen. Efter en liten powernap fräschade jag till mig lite och så hämtade Dante mig, åkte hem till honom och tittade på tv och snackade skit. Längesen nu, så det var trevligt. :)
Sen åkte jag till Shell en snabbrunda med Robin, käkade lite och köpte massa snacks, och nu sitter jag här och orkar verkligen inte slänga upp bilderna nu heller, det kommer, förmodligen i morgon. ;P

Puss

Slö, slapp och likgiltig..




Igen

Oj, nu har det gått alldeles för lång tid sen jag skrev... igen. Men jag har massor med bilder att lägga upp, så det kommer. Men just nu, i denna stund, är jag alldeles för trött för att ens resa mig upp och hämta min kamera. Det har varit 3 tuffa dagar med allt för mycket alkoholintag. Men eftersom att jag inte har någon plan för kvällen, med tanke på att jag inte kan köra bil, så kan det hända att jag slänger upp lite roligt här sen, men jag lovar inget.

Sköt om er tills dess :)


RSS 2.0