Ljungbysvir

Japp, Ljungby blev då, och rally körde vi. :D Väl framme drog vi direkt in på nya Intersport, väldigt stort och väldigt mycket fina grejer. Dit åker vi igen!
Köpte mig en ny bíkiniöverdel. (Innan jag ens hunnit använda den andra jag köpt. :S)
Köpte även ett nytt fräsigt skärp, hittade dock inget i klädväg att ha till midsommar, får väl improvisera lite med gamla trasor. ;P
Efter att vi handlat lite så drog vi till Torino och käkade lite gott, blev  fransk kebab för min del, ÄLSKAR! Var dock lite torrt idag. :/ Sen rullade vi hemåt, pratade med Bea, Joel och Robin en snabbrunda, och sen hem.
Nu ska jag krypa i säng, skulle jag gjort för längesen. Hampus sitter och skriver lönelapp, så väntar på honom. <3

Sov gott :)


Svira

Helst av allt hade jag velat lägga mig på soffan och sova nu, men då somnar jag ju inte ikväll, så jag cruisar till Ljungby en snabbrunda ist för att fixa lite stufs. Jim är snäll och följer med mig. :)
Ikväll blir det lugnt, sen kommer Hampus hit lite senare. <3

Poss!


Sunshine :)

Nu skiner äntligen solen, och det är varmt, så jag tänker inte sitta här inne och häcka.
Nu sticker jag till Bea och sen ut och äter glass. <3


Dyscha ;D

Nyss tagit mig en lång, varm dusch och känner mig fräschare än någonsin. Nu ska man bara orka torka och platta håret också, så man slipper det i morgonbitti innan jobbet.
Innan duschen slängde jag i mig lite nypotatis med gräddfil och gräslök, numnum. :)
Nu ska jag som sagt fixa mig lite, sen kanske träffa Bea en liten snabbrunda, var det tal om.
Sköt om er godisar :)


Pest & Pina

Arbetsdagen idag har varit pest och pina, har mått så jävla illa och haft så in i helvetes ont i min mage. Trött på detta nu, verkar dock inte finnas någon lösning, ingen som hjälpt än så länge i alla fall. :/
Men jag lyckades ta mig i genom hela dagen ändå, och nu är jag äntligen hemma. Lyssnar på skön musik och tänkte slänga ihop något ätbart.
Sen blir det nog bara att ligga hemma och vila mig, så att jag mår bättre i morgon. :)

Puss


Jobbångest

Vaknade upp bredvid Hampus, låg kvar och gosade lite, sen blev det Tacos till frulle. Satt mycket fint!
Låg framför tv:n ett tag, och då lyckades jag somna igen. När jag vaknade skjutsade Hampus hem mig, och sen dess har jag bara duschat, ätit och suttit vid datan. Nu ska jag strax köra ner till byn och mecka lite. Inom Hampus en snabbrunda, och sen träffa Bea. <3 Dem får mig alltid på bättre humör en dag som denna. :)

Sköt om er :)


B-kväll

Lördagen blev väl kanske inte riktigt som planerad. Vaknade upp bredvid älskling. <3 Därefter satt jag bara hemma hela dagen. Kom inte iväg förrän runt kl. 22.00 ungefär. Åkte då till Bea, och så började vi dricka lite smått. Och som vi skrattade, haha, superkul! (Y) Skulle egentligen till Strömsnäs och festat lite, men blev ändrade planer. Edin skjutsade oss till Nille, där Mogge, Natta och Robin småpartajade lite. Drack lite, sen gav vi upp och åkte till shell och åt mos. :)
Var dock på lite dåligt humör, vilket inte är så kul alla gånger.
Men efter Shell åkte jag i alla fall hem till Hampus, och kröp ner i sängen med honom. <3




Askalas

Ja, fredagen var minst sagt rolig. Steg upp väldigt tidigt som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Skulle ju åkt till beachen, men vädret tillät inte det. Sen fick jag dock höra att det var molnfritt ute i Mellby, så jag och Bea rullade ut där. Inte var där många moln, men inte heller var där jättevarmt som vi hoppats på. Som tur var hade vi gott om kläder på oss.
Första vi gjorde när vi kom dit var att köra fast bilfan, Bea lurade ju ner mig på ett ställe där man egentligen inte fick köra. Och där satt jag fast, mitt i en backe, som däcken spann, och fyfan vad det luktade bränt. ;P
Till slut lyckades vi i alla fall komma loss. Parkerade bilen på ett lite stabilare ställe och gick ner i en sanddyna. Jim och Tobbe kom och hälsade på en runda, käkade glass och drog till Donken en snabbrunda.
Tyvärr så glömde jag min kamera hemma, så fick inga bilder på det äventyret. Men skoj var det. Körde rally hem, fest som fan. :D

Kvällen kom och jag gjorde mig redo för lite fest. Förkrök hos Marcus, med Marcus, Macke och Bea.
Och snäll som Marcus var så tänkte han på mitt dagliga chipsbehov. :D (Äter en hel del småpåsar på jobbet)
Vi drack och drack och lyssnade på musik, mycket trevligt. Sen kom Robin och Joel och hämtade oss och skjutsade oss till Bacchu's. Dansade järnet och hade trevligt. Och avslutade kvällen med en shellarunda, as usual! :)
Edin var snäll och körde, bilen var full med mig, Bea, Tobbe, Goffe och Brian. Men vi kom fram, jag åt dock inte mer än en halv korvajävel, trött på shell nu!
Sen åkte vi hem mot Markaryd igen, och jag kröp ner bredvid Hampus.














Tack för en go' kväll :)


I know

Ja, jag vet, vid det här laget borde bilder varit uppe sen igår, men det kommer snart, jag ska bara mecka lite med mitt hår och fräscha till mig lite. Puss sålänge! :)


Snabbmat

Full rulle på jobbet denna veckan, men idag är jag ledig, så förstår inte vad jag gör uppe nu egentligen. Eller jo, jag och Bea skulle åkt till beachen, för vi hade blivit lovade fint väder, men det är ju tur att alla väderleksrapporter är olika, så att man veet! :@
Får hoppas på en rolig tripp någonstans, vädret kan ju inte hindra oss!

Det har i alla fall blivit utemat varje dag efter jobbet, denna veckan. Shell, donken och 73:an.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo, för vad, det vet jag inte, får väl se! :)

Sköt om er, kommer förmodligen upp lite bilder på dagens händelser. :)
Pusstja


Eftermiddagsvecka

Eftermiddagsvecka denna veckan, så blir kanske inte så mycket uppdaterat här, inget alls kanske. Jag ska göra så gott jag kan i alla fall.
Igår efter jobbet blev det en tur till Donken med arbetskamraterna, därefter åkte jag hem och kröp ner bredvid Hampus.

Och nu var det inte längesen jag steg upp, syster fick upp mig rätt tidigt idag för jag skulle skjutsa henne. Så nu sitter jag här och äter makaroner och köttfärssås, mycket gott. :)
Nu ska jag strax köra ner och handla, och därefter pysa till jobbet, hörs kanske ikväll när jag slutat, om jag sover hemma vill säga.

Pussciao :)


Mängder av mat

När jag kom hem från Sölvesborg var mormor, morfar och morbror här. Så maten stod på bordet och det var bara att hugga in. Tog ett rejält lass som jag inte riktigt lyckades äta upp, men det är ju så det är när man varit ute och levt jävel.
Efter det satt jag bara framför datan och pratade med min saknade Rebecka på Skype. Miss you alot, kom hem till Sverige nu genast! <3

Senare kom Maze, Macke, Bea och Joel och hämtade mig, och vi körde till Donken en runda. Jävla skitmat det har blivit egentligen. Smakar skit, luktar skit, och är skit!
Efter den lilla turen hoppade jag av hemma, och nu sitter jag här igen. Och jag saknar Hampus otroligt mycket, så i morgon efter jobbet åker jag hem och kryper ner bredvid honom. :) <3
Jag älskar dig Hampus! <3



Sweden Rock Festival 2010

Vaknade upp bredvid Hampus, duschade och fräschade till oss och la oss framför tv:n en stund. Mamma kom och hämtade mig och jag åkte hem och gjorde mig i ordning lite. Körde därefter ner till byn för att göra lite ärenden.
Då hörde Edin av sig och meddelade att det blev en tur till Sölvesborg och Sweden Rock, OM jag blev glad eller! :D Så jag fick rusa hem snabbt som bara den och byta om och fixa mig. När jag var klar kom Edin och Tobbe och plockade upp mig, fixade lite grejer i byn, och sen plockade vi upp Bea och styrde ratten mot festivalen. :D
Vi fick med oss några öl i bilen och var mer än nöjda med det. Väl framme mötte vi upp Jim, Jocke och Jill. Stod och småsnackade lite och sen gick vi och köpte biljetter och därefter in på festivalområdet och drack lite gott. Sen var det dags att ställa sig och invänta Guns'n'roses, satt där ett bra tag och chillade och drack, sen var det dags, i all liv och rörelse tappade jag och Jocke bort Bea och Jim, och det var inte lätt att hitta dem i det stora folkhavet, så vi rockade vidare och mötte upp dem när Guns'n'roses hade spelat klart. Blev lite fyllekäk och sen efterfest.
Sista groggen svepte jag och Bea kl. 06.00 i morse, sen fick vi skrattattacker och hade svårt att somna, men vi lyckades till slut.
Runt 13.00 tiden åkte vi hem efter en lyckad vistelse på Sweden Rock. Jag är mer än nöjd!!
Tack, ni som gjorde min dag/kväll!!











Ful som stryk, men det bjuder jag på!


 


Lönsboda & Hampus <3

Steg upp tidigt även denna dag, dock inte för att gå till jobbet, utan för att åka med Hampus och Jocke på Kims skolavslutning i Lönsboda. Blev en ganska stressig morgon, men vi kom iväg till slut. Väl framme i Lönsboda gick vi raka vägen in i kyrkan. Avslutningen gick rätt snabbt. Skönt, kyrkor är ingen höjdare att sitta i. Bänkarna är obekväma och det är oftast väldigt kallt. :/
Efter kyrkan åkte vi hem och åt smörgåstårta, och sen körde vi hem till Markaryd igen.
Hemma i markaryd åkte jag och Hampus hem till mig och la oss och vilade en stund. Galet trötta var vi.
Efter det stack jag och handlade, sen fixade vi käk och tittade på film hemma hos Hampus. Mycket mysigt. <3
Tog dock inte med mig kameran denna dag, i alla fall inte med mig in i kyrkan, den fick ligga kvar i bilen.

Var en mycket lugn och trevlig dag i alla fall. :)


Torsdag 10/6

Steg upp tidigt för att jobba. Efter jobbet blev det massa stress. Skulle fixa mig, fixa med blommor och andra smågrejer att ge till mina kära vänner som tog studenten. Bea segade som vanligt, men som tur var så hann vi ner till skolan innan någon utav klasserna hade hunnit springa ut. Vädret var väl inte jättelyckat detta året heller, ösregnade och vi alla blev dyngsura. Såg förjävlig ut gjorde jag!!
Efter utspringet körde jag hem och torkade håret och fixade mig, åkte därefter hem till Jane och Niclas för att fira kusin Anton, som även han tog studenten. Vi blev bjudna på god mat och dryck. Dege skjutsade mig till byn så jag kunde handla och fixa lite.
Efter lite drinkar, så drog vi ut, dock utan Anton, som tydligen gått ut rätt hårt tidigare på dagen.

Kusinerna & jag
  


Däckad innan klockan slagit 23.00



Vi fick skjuts av Maze ner till byn, och gick sen vidare till hotellet, jag hängde dock utanför, hade inga planer på att partaja stort direkt, med tanke på att jag skulle iväg tidigt dagen efter.
Stod utanför och pratade med lite folk, sen ville jag och Bea hem, men ångrade oss snabbt, och så blev det en ruggig runda i skogen i stället. Och jag som är så äckligt mörkrädd fick ju damp och började nästan lipa, trots att jag satt i bilen, som var låst. ;P
Men det var ändå en rolig bilfärd. Sen åkte jag hem till mitt och kröp ner i sängen och somnade nog ganska så direkt.

Någon ser nöjd ut? ;D


Lika glad är jag för det, men gladast är nog Macke


Protest mot "spökrundan"!?


PAUS!


(Maze var förare, lyckades dock aldrig fånga honom på bild)



Onsdag 9/6

Efter jobbet skjutsade jag hem syster, sen körde jag ner och solade mitt bleka fläsk lite. Därefter körde jag hem och plockade ihop lite saker, sen begav vi oss till mormor, syster och jag.
Hos mormor blev vi bjudna på mat, korv med mos. Mormors mat är alltid kanon!
Även kusinerna var där, Emil och Klara. Så vi satt och pysslade och vek loppor, trevligt faktiskt.
Sen blev det lite fika, kanelbullar och sånt smaskigt.

Pyssel


Efter besöket hos mormor åkte jag ner till Kcm där Bea mfl. hängde. Vissa byggde monument, andra tittade på.
Dem fick även i uppgift att göra fula miner under tiden som myggen/knotten plågade oss.

Eddie och Joel med sitt snygga monument
 

Dem fula minerna


  

Efter en trevlig stund borta på Kcm, så körde jag hem till Hampus. La mig och läste lite skvallertidning, sen sov vi gottit. <3


Nikon

Sådärja, nu har jag äntligen köpt min kamera, blev en Nikon s8000, systemkamera köper jag senare. :D
Och nu eftersom att jag köpt mig en ny kamera, så lovar jag att slänga upp lite mer bilder här i bloggen, kommer dock inga ikväll då jag ska upp tidigt och inte har tid att sitta här.
Nu ska jag köra ner och ta ut lite cash, sen sängen.

Sköt om er :)


Jubileumsparty

Jag har sagt det många gånger förut, och jag säger det ännu en gång. I morgon kör jag förmodligen och köper mig en kamera, nu har jag äntligen hittat en liten fin sak som jag bara måste ha! Fast jag tänkte sova på saken, man ångrar sig så lätt över en natt. ;P

Helgen har varit toppen. Blev utgång både fredag och lördag. Förkrök och fix hos Bea, sen drog vi vidare till Mogge. Trevligt trevligt. Efter det drog vi ner till Bacchu's, inte fullt lika kul som det brukar vara, dansgolvet var ju avstängt. :(

Lördagsförmiddagen spenderade jag ute i solen, låg ute och stekte lite, solen gick dock i moln hela tiden så jag gav upp rätt snabbt. Sen var det dags att fixa sig.
Åkte därefter ner till Macke på förkrök. Sen gick jag, Marcus och Marcus ner till Ekebacken där MMA-festen hölls. 60-års jubileum. Blev först champagne och lite mingel, därefter god mat. Grillspett med potatissallad och massa annat gott tillbehör. Sen blev det tårta och whiskey och massa annat smaskigt.
Efter det begav vi oss ner mot byn, drog till Mogge först en runda, spelade lite trummor, sen drog alla ner till Bacchu's, blev dock inget långvarit besök för min del, mådde kasst som fan, så gick upp och la mig hos syster i min ensamhet. Tur att det ljusna snabbt så att jag sen kunde somna och därmed slippa min rädsla för mörkret. :D

Söndagen blev lugn, pizza med älsk och sen hängde jag bara hemma.

OCh idag , måndag, mår jag kasst, magkatarren spökar och det har varit en plåga att jobba. Men jag fick hålla god min, och givetvis så fixade jag hela dagen.
Nu kommer snart Hampus hit och myser med mig.
Sköt om er !


RSS 2.0