Jabbajabbajabba

Jabbajabbajabba, lugnare dag har jag nog aldrig varit med om. :O Gick upp kl. 13.00 och körde syster till jobbet. Duschade och fixade mig, och åkte sen hem för att göra lite ändringar på mitt CV, så nu har jag sökt en del jobb.
Sen kom Hampus hit, och så åt vi Chiliconcarne, sen la vi oss och sov en liten stund. Gottgott!
När vi vaknade körde Hampus hem och jag satt och hängde lite vid datan. Och nu kom jag precis hem, har varit nere i byn en liten snabbrunda. :)
Nu sitter jag och kränger chockladpudding, supergott!

Ska strax köra ner igen, hämta syster och sen sova hos älsk. Blir chips och dippa ikväll, me like alot.

Köss på er!


Förgäves

Åh, jag borde ha somnat för längesen, är sjukt trött, men kan inte somna, har ont i huvudet och i öronen, känner mig helt dåsig. Tycker verkligen inte om att jag börjar bli sjuk, får äta massor av vitaminer fram till fredag så att jag orkar gå ut och skaka lite rumpa. :)
Nehe, nu ska jag slänga i mig ännu en tablett och försöka somna. Sköt om er! :)


Onsdag 24/2

Blev inte många timmars sömn i natt, eftersom att jag inte kom i säng förrän tidigt i morse.
Men när syster skulle till jobbet var det dags att stiga upp, duschade och fixade mig och skjutsade sen Emma till jobbet. Körde hem och fixade det sista och slängde i mig lite mat, för att sen köra vidare mot Vittsjö. Jag körde inom Lina och plockade upp henne, sen körde vi till OFFASON och pratade med vår f.d arbetsledare. Skulle hämta lite papper, och fick även med oss lite kortlekar hem. TACK, det behövdes faktiskt! :)
Kunde dock inte stanna där så länge, då jag skulle vidare och träffa jobbcoachen. Där gick det bra och vi fick mycket gjort, Lina gör framsteg...
Efter besöket på AF, åkte jag hem och pratade med m, p och kusin, sen plockade jag upp Adde och Robin. Åkte till Totte och fixade lite stufs, sen upp och degade hos Emma. Somnade nästan.
Sen åkte jag hem för att äta, och då bara flög sjukan över mig. Blev jättedåsig och fick ont i öronen, hade huvudvärk sen tidigare, allt på en gång. :(
Efter maten körde jag och köpte mig lite vindruvor, sen pratade jag med pojkarna lite, och sen hem igen.
Hampus kom hit och gosade med mig, skjutsade hem syster, och nu ligger lilla Hampus och sover sött i min säng. :)

Kram

Spanien, saknar!


Tisdag 23/2

Ja, eftersom att mina knutor på handleden av någon konstig anledning har återvänt, så gjorde jag ännu ett läkarbesök idag, och tog bort dem. Dem var 2 denhär gången, så det gjorde lite extra ont. :P
Efter det låg jag på soffan och tittade på tv en stund, sen hämtade Matte mig och skjutsade mig till MMA där jag hämtade bilen. När det var gjort snackade jag lite skit med Robin, och efter det raka vägen till Asia Corner där Jossan väntade på mig. Vi beställde käk och pratade. Vi hade en hel del att prata om, längesen vi sågs sist. Vi hade nog behövt mer tid om vi skulle hinna mala igenom allt som hänt och varit sen vi träffades sist. Men det kommer ju fler dagar. :)
Efter maten åkte jag hem och pratade lite med Rebecka, och sen till Hampus därefter. Blev bara en kort stunds mys, sen skulle han träna. Då åkte jag hem till Emma. Umgicks därefter med grabbarna, låg på soffan och tog det lugnt. Blev därefter en tur till Shell, då vi även skjutsade hem lilla Beckis. <3
Sen blev det lugnt på soffan igen, och så lagade vi mat och hade det trevligt.
Sen slängde jag ut folket och slängde mig framför tv:n.

Bild från SRF :)


Maaaaat

Ingenting blev riktigt som det skulle idag, i alla fall inte till en början. Skulle träffat Rebecka tidigare på dagen, men hon fick hoppa in och jobba lunchen, och jag hade ingen bil. Skulle gått ner, men ville inte ta på mina redan blöta UGGs, som luktar värre och värre för var gång man varit ute, då dem inte hinner torka. Dags att köpa nya snart, mysigt att vandra runt i. :)
Fick hem ett väldigt välkommet brev idag, vad som stod i det får ingen veta förrän jag fått positiva besked, om det nu sker vill säga. :P
Jaja, Emma kom i alla fall hem till Timsfors, jag skjutsade henne till jobbet och tog med mig mat från pastavagnen hem. Duschade och fixade mig, och åkte därefter ner och städade Emmas något nersölade lägenhet. Kläder, disk och damm överallt. Jag tog mig i kragen och därefter blänkte allt rätt bra. :)
Sen åkte jag och hämtade Adde, handlade lite och fixade därefter lite käk och snackade skit. :)
Sen blev det bara lugnt framför tv:n.
Hämtade därefter Hampus som skulle åka och hämta sin bil, sen skjutsade jag hem Emma från jobbet. Och sen hem till Timsfors igen, där älskling väntade på mig. <3
Nu sitter jag bara här och myser för mig själv, medan Hampus ligger och vänder och vrider i sängen, tror han sover lite illa idag. Känner att det är mitt fel då jag sitter och knapprar på mitt tangentbord som låter som en flock elefanter när man trycker ner en knapp. KLICKKLICKBOOM!
Nehee, nu ska jag kila och slänga ihop någon saftig nattamacka och ladda inför morgondagens alla sysslor!

Puss..

Och bara för att jag har brist på bilder, så bjuder jag på denna gamla bilden från en fest i somras :)
GE MIG SOMMAR, SOL OCH GLASS PÅ MIN TERASS!


Soft kakan

Ja, som jag skrev igår så var släkten här och åt och hade trevligt. Blev massa god mat. Efter käket åkte jag ner till Rebecka en runda, pratade lite skit. :)
Sen skjutsade dem mig till Hampus, där det blev film och mys för hela slanten. Sov där. <3

Idag har jag inte gjort för mycket. Vaknade upp bredvid älskling, åkte hem till mig och käkade lite rester från igår. Lika gott idag. Sen blev det fika och lugnt. Därefter dusch och fix.
Skjutsade hem Emma, och stannade där en stund. Åkte och hämtade Hampus och så hämtade vi lite utemat, smaskigt. :) Sen blev det bara häng framför tv:n.
Skjutsade hem Hampus och åkte därefter hem igen, sitter nu här och kämpar med mitt jobbsökande. ;P

Sköt om er :)


Hejvilt

Oj oj oj, sicken fredag. Var först inte sugen på att dricka, inte överhuvudtaget. Men sen tog jag mig i kragen, fixade mig och så åkte jag på förfest. :)
Gick vidare till Mogge därefter och förfestade lite till. Därefter ner till Bacchu's, hann inte ens komma in, då det blev lite konflikter.
Men men, kvällen slutade relativt bra trots alla bekymmer, och jag gick därefter hem till Hampus och kröp ner bredvid honom i sängen.

Idag vaknade vi ganska sent, jag somnade om igen, och vaknade av att Hampus kom upp med frukost som han hade varit och köpt på fiket. Och så hade han köpt wienerbröd också, mycket smaskigt. Tog en dusch och åt sen det Hampus hade inhandlat.
Sen blev det mys framför tv:n, och nu sitter jag här hemma och tar det lugnt. Släkten är här och ska äta och mysa.
Får se vad som händer sen. Pusstja!


Soffpotatis

Apuapu så trött jag är, gick upp tidigt idag för att besöka Arbetsförmedlingen. Satan, nu börjar livet. ;D
Därefter åkte jag hem och la mig på soffan bredvid Hampus, sov ett par timmar, myspys. <3
Sen åkte jag hem, började laga mat, sen tog mamma över och under tiden åkte jag ner till byn och pratade med Rebecka lite. <3
Nu har jag precis ätit, och eftersom att jag ska upp tidigt i morgon också så har jag inte precis några planer för kvällen. Får se vad som händer. Sköt om er! :)


Lördag 13/2

Väldigt seg dag, lagom bakis, och på det skulle man hem och städa. Martin skjutsade mig hem från Hampus, käkade och satt vid datan en snabbrunda. Sen var det dags att sätta igång med städningen. Gick ganska snabbt då det mest var burkar som låg lite överallt.
Efter städandet fräschade jag till mig och så åkte jag ner till syster, åkte även inom Bolzano och hämtade lite mat. Fixade därefter resten hemma hos syster. Tog ett glas vin, sen åkte jag hem till Ola där det var party.
Började blanda goda drinkar och hade trevligt. Det blev dans med Beckis, och jag tror vi tjatade hål i öronen på David som tog hand om musiken. ;P - Sånt är livet!
Efter ett tag drog jag ut för att möta upp Jossan, men det blev visst lite ändrade planer. Hade följe med Robin och Dennis till Bacchu's, köpte en pommes, men fick inte i mig särskilt mycket. Drog tillbaka till Ola och satt mest och degade, lagom trött.
Därefter skjutsade Matte hem mig, där Hampus låg och snarkade gott på soffan. Lyckades få honom till sängen, sen kröp jag ner bredvid honom. Pratade lite skit och hade mys. <3


Fredag 12/2

Denna fredagen var nog den stressigaste på länge, det var mycket som skulle fixas. Mamma och pappa åkte till Göteborg, så jag skulle ju ha party.
Skjutsade Robin till hans farmor där han skulle lämna bilen, därefter var det dags att fixa alkohol och groggvirke och lite annat såklart. Sen plockade vi upp Dennis, åkte hem till mig, käkade lite och fixade.
Sen skjutsade jag ner dem igen, och därefter hem snabbt för att fixa mig.
Sen kom Robin och Dennis, vi började kvällen med lite drinkblandning och tequila. :)

 

 

Efter en stund ramlade det in lite mer folk, och vi fortsatte givetvis att hälla i oss dem goda drinkarna. :D
Det blev lite dans och bus, och sen drog vi ut, rätt tidigt faktiskt. Fick jag veta dagen efter, hade absolut ingen koll på klockan. Men vi åkte i alla fall ner till Bacchu's där vi skakade rumpa och hade väldigt trevligt.
Sen blev det efterfest hos Bakan. Drack dock inget. Därefter blev det hemfärd. Robin följde mig upp till Hampus den stackarn. Men det tackar jag för! :)

Fick en fin bukett blommor av älskling <3
 

Och nej, vi lyckades väl inte så bra? ;P
  

  

 

 

Tack för en trevlig kväll!


Ljungbyglid

Dagen idag, alltså torsdag har varit helt okej. Haft saker att göra i princip hela dagen. :)
Gick upp ganska tidigt och fixade mig, sen åkte jag ner och hämtade Robin och därefter hämtade jag mat åt mig och syster. Sen plockade vi upp Dennis, åkte djupt in i skogarna där Robin skulle hämta sin farmors bil. När jag släppt av pojkarna fortsatte jag ännu djupare in i skogarna, mot Rebecka i Röckla. Plockade upp henne och åkte vidare mot Ljungby för lite småshopping. ;D
Köpte någon tröja, lite leggins och sånt där man alltid har nytta av.
När vi blev färdiga så körde vi vidare till Donken och mättade våra magar, därefter åkte vi hem mot Markaryd igen. Vilket disco vi hade på vägen hem. :D Släppte av Rebecka och åkte hem och pratade med mamma och pappa lite. Körde ner till byn igen, till Rebecka, pratade lite skit och mös. Sen Konsum för att inhandla lite chokladpudding.
Åkte upp till Emma och gjorde chokladpudding, Robin och Natta kom upp och gjorde mig sällskap, och även dem fick chokladpudding, generös som jag är. (A)
Sen drog vi hem till Dennis, kikade lite på Batman och sen till Shell för lite nattamat. Därefter släppte Robin av mig hemma, och nu sitter jag är och ska snart krypa i säng.
Väldigt givande dag, känner att jag fått lite gjort för en gångs skull. :D




 

Tack för mig!


Lev i nuet

En dag i taget, det räcker
Vänd dig inte om och sörj det förflutna
Bekymra dig inte för framtiden, för den har ännu inte kommit
Lev i nuet, och gör det så underbart att det blir värt att minnas


Tummarna ur

Som jag skrev tidigare så skulle jag sätta ihop min nya hylla, men så blev det aldrig. Fick liksom inte tummarna ur röven, och det fanns heller ingen ork. ;P
Jag satt istället framför datan en stund och åkte sen ner och umgicks lite med Rebecka. Sen skjutsade jag henne hem. Skulle ju egentligen skjutsat Robin så han kunde hämta en bil, men det blev ett litet missförstånd, så vi körde förbi vägen där vi skulle svänga in. ;P Men det kommer ju fler dagar som tur är. :)
Efter den lilla turen till Strömsnäs så åkte jag hem och åt en riktigt stor portion med makaroner och köttfärssås, helt underbart! (Y)
Tittade lite på tv med mamma och spelade lite Gameboy, haha. Det var längesen, men jag har faktiskt letat fram mitt gamla beroende. ;P
Lite senare kom Robin och Dennis och hämtade mig, åkte ner och fyllde på min mobil, vilket jag gör titt som tätt, inte helt okej. Pratade lite skit, sen hämtade Hampus upp mig och vi åkte hem och mös framför tv:n.

Nu börjar klockan bli mycket, och jag som skulle vända tillbaka på dygnet har redan suttit uppe allt för länge.
Nu ska jag i alla fall krypa ner i sängen bredvid min älskling som förmodligen har värmt upp sängen ganska så rejält, me like! :)

Sköt om er alla godingar där ute :)


Lina Nilsson


Filmhelaveckan

Inte för att det händer så mycket i mitt liv just nu, men i måndagskväll blev det i alla fall lugnt. Tittade på film med Robin och Dennis. Fest som fan! :)
Igår, tisdag umgicks jag med Robin och Dennis en stund, därefter hem till Emma och slängde mig på soffan, sen hörde Adde av sig, så han och Matte hämtade mig. Åkte runt och tog lite kort, därefter blev det en runda till Shell, väldigt gott med mat. Efter maten blev det mer fotografering, sen skjutsade Matte hem mig, och jag somnade lagom tills att det ljusnade ute. ;P

Och idag, onsdag, vaknade jag rätt sent. Egentligen tidigt, då folk ringde och väckte mig titt som tätt, men jag somnade ju såklart om efter det. Låg framför tv:n en stund och sen blev det dusch och käk.
Sen kom Hampus och hämtade mig efter jobbet, skjutsade hem mig. Och nu sitter jag här med min godispåse, och ska snart skjutsa Robin och hämta en bil. :)
Ikväll blir det lugnt, tänkte sätta upp min hylla som jag köpte på IKEA för ett tag sen, någon gång måste den ju komma upp. :D
Ikväll kommer Hampus hit, myspys. <3

Solong suckers :)


Candyairplane

Idag ringde min lilla Rebecka och väckte mig, sicken tur. Annars hade jag nog legat och sovit hela dagen. Jag steg upp ur sängen och tog en dusch och fixade mig. Åkte därefter ner till byn där jag hämtade Rebecka. Körde till Roséns och hämtade ut lite saker som vi lämnat in osv, nu är min ring som ny igen, döläcker! :)
Efter det åkte vi till Aroma där vi köpte oss en varsin kebabibröd, mycket gott. Satt där och pratade ett bra tag, om allt och ingenting. <3
Sen skjutsade jag hem Beckis och åkte och handlade åt mamma. Därefter körde jag och Robin till Godisflyget där jag köpte en riktigt tjock godispåse. Ikväll ska vi bli tjocka och illamående. ;D
Nu kom jag nästan precis hem och sitter här och myser med musik och godis, och lite surfing på nätet, det är coola grejer. ;P



Vad som händer ikväll har jag ingen aning om, och vet därför inte om jag kommer att uppdatera bloggen mer idag. Vi får helt enkelt se vad som sker.
Sköt om er pojks och flicks. :)


Ovanligt lugnt

Lördagen blev lugn, och så även söndagen. Låg hemma hela lördagen, bakis som bara den. Hampus kom hit och mös med mig, tittade på en kass film som var så dålig att vi inte ens tittade klart. Blev Big Daddy ist, som gick på tv. :) Sen sängen.

Idag tog jag det lugnt, hade lite släkt här då mamsen fyller år, så vi firade henne med kakor och tårta. :)
Därefter körde jag till Strömsnäs och hälsade på Sandra en runda, snackade skit och tittade på tv. Körde hem till Hampus och låg på soffan och latade oss. Efter det åkte jag och Robin till Shell en runda, var sjukt sugen på PUCKO, mihi. ;P Sen blev det lite tv, och nu sitter jag här och kränger morötter och dipp, med världens huvudvärk. Blir därför sängen alldeles strax.

Pusstja :)


Dubbelt upp

Jahapp, i torsdags gick jag upp väldigt tidigt då jag skjutsade syster till jobbet, därefter åkte jag hem och la mig i Hampus varma, gosiga säng igen och somnade gott. Vaknade dock av att katterna busade en hel del, och kunde inte riktigt slappna av. Så sov inte så jättehårt. Jag steg i alla fall upp runt 12.00 då jag körde och hämtade syster, köpte mat på pastavagnen och krängde lite. Skjutsade henne tillbaka till jobbet igen, och därefter kom Robin upp en runda. Jag städade lägenheten.
Sen var det ju tänkt att vi skulle åka till VÄLA. Jag, Robin, Dennis och Natta. Men när vi precis kommit ut på motorvägen, kom det ett trafikmeddelande på radion. Det hade skett en olycka, med 2 lastbilar som blockerade vägen, om jag inte minns fel. Vi fick stå i bilkö i ca en timme om inte mer. Sjukt jobbigt. När trafiken flöt på igen, drog vi inom Donken ist, klockan var alldeles för mycket för att vi skulle hinna till väla.
Efter Donken blev det hem igen. Tittade på film uppe hos Emma. Mycket trevligt. :)

Och eftersom att vi inte kom iväg till VÄLA i torsdags, så åkte vi dit igår ist. Jag, Robin, Dennis och Natta. Vi började på Familia, därefter drog vi till systemet, sen in på VÄLA en runda. Käkade lite och så, och fick även med lite smått och gott hem. :)
När vi körde hem var det en bil som hade kört rätt in i den stora rondellen, en liten Goffe. ;D (Y)
Väl hemma blev det stress som vanligt när man ska ut efter en välatripp. Flög in i duschen, sen ut. Fix och trix, därefter åkte jag ner till syster och fixade det sista. Hon skjutsade mig till Simon B, där Rebecka och Emma satt och väntade på mig. Annie var också där en liten runda. :)
Vi drack och pratade och hade trevligt. Gick därefter ner till Bacchu's och skakade loss rejält. Blev en del alkohol denna dag.
När Bacchu's hade stängt gick vi på en snabbvisit hos Johanna som hade efterfest. Därefter gick vi hem till Dennis. Väldigt trevligt. Drack rom och levde jävel. Blev fiket därefter, sen upp till Emma en runda och käkade chips och dipp. Sen åkte Robin och Dennis hem, och jag somnade gott när klockan var runt. 8.00.
Hade en helt toppenkul utekväll, hoppas på fler sådana. :)
Tack alla <3


Oväder

Igår hände det inte särskilt mycket, flängde runt och fixade lite saker, men inte mycket mer. Idag hade jag planer på att åka och hälsa på Lina i Vittsjö. Vi tänkte åka in till Hässleholm och fika eller äta något gott, men eftersom att vädret är som det är, och kommer att bli värre, så är det säkrast att hålla sig hemma i Markaryd.
Och eftersom att jag inte åkte till Vittsjö, så fastnade jag såklart här vid datan, och nu väntar jag på att mamma ska komma hem med bilen, så att jag kan röra mig lite.
Ska nämligen ner och panta en hel massa flaskor som syster samlat på sig. Lite hjälpsam får man vara. (A)
Robin följer förmodligen med och hjälper till. :)
Vad som händer senare har jag faktiskt inte en aning om, kanske hyr en film och tar det lugnt ikväll.

Sköt om er, uppdaterar jag senare :)


Söndag 31/1

Vaknade väldigt sent och var väldigt bakis. Pappa  hämtade mig uppe hos Emma, åkte hem och käkade porterstek, potatis och brunsås. Bättre mat finns inte en bakisdag. :O
Blev dusch och fix, åkte ner till Emma och la mig på soffan. Hampus kom upp och vi tittade på film. Lustigt men helt okej film. :) <3
När Hampus åkt hem för att ladda inför jobbet kom Robban upp en runda. Jag käkade, sen drog Robin och jag la mig med mitt onda huvud, och lyckades somna efter ett par varv i soffan. :P
Ingen jättegivande dag, men lite vila är ju aldrig fel! (A)


Lördag 30/1

Vaknade upp hemma hos syster, ganska tidigt. Men vi lyckade somna om igen, Hampus och jag. <3
När vi sovit ut steg vi upp och gjorde pizza, sen slängde vi oss framför tv:n och käkade vitlöksbröd och lite kyckling. Emma var i full gång med att fixa ner granen, lite sent, men hon vet inte hur hon ska få ner den från trappan, stor som ett hus. Jag filmade och fick ihop en väldigt rolig film på en väldigt arg syster, som jag tyvärr inte får lägga upp här. Kanske att den dyker upp ändå, you never know! ;) - Men som vi skrattade. :D
Jag tog i alla fall en dusch, sen åkte jag hem för att äta. Det blev tacos, fix och trix. Mamma skjutsade mig till Johan Back, som hade 20-årsfest. Där var mycket folk redan när jag kom. Beckis var också en av dem som satt där. Började hälla i oss dricka, sen kom mitt flak och det blev ännu mer. :D
Mamma skjutsade oss ner till Bacchu's där vi skakade rumpa som bara den. Sen var Rebecka tyvärr tvungen att åka hem, då något gick snett. ;P
Men vi hade kul för det. Dem enda som dansade var ju typ jag, Robin och Dennis. Men skoj som fan var det. :)
Sen drog vi vidare till Johan, därefter Shell, vilket var mindre skoj.
Sen åkte jag hem och la mig.
Tack för en kul kväll! :)

  

  

 

  


Fredag 29/1

Seg dag som bara den, och ingenting blev riktigt som planerat.
Men jag gjorde mig i ordning i alla fall, och sen skjutsade jag ner Ida till byn och följde med henne och hämtade en nyckel. Sen träffade jag Robin en snabbrunda och därefter hem och bytte om.
Mamma skjutsade mig ner till Emma igen, där jag fixade till det sista, sen kom grabbarna och hämtade mig. Åkte upp till Johan som höll i förfesten. Kände mig dock väldigt seg.
Matte och Adde skjutsade mig till Bolzano så att jag kunde få min älskade kebabsallad. Efter det drog vi ner till Bacchu's. Var väl ingen hit denna dag precis, trots folket.
Jag gick i alla fall hem tidigt, sen dök en väldigt onykter Hampus upp. Slängde honom i säng, och så kom Robin och Dennis upp och "efterfestade" lite, haha. ;P
När dem hade gått fixade jag i ordning lite i lägenheten, och sen kröp jag ner bredvid Hampus, och somnade på ett litet kick. :)


Ljungbytripp

I torsdags tog jag, Dege och Robin en tripp till Ljungby, i Janes något svårkörda bil, men vi lyckades i alla fall ta oss dit hela. Vägen var relativt fin, trots snöovädret. :)
Väl framme där släppte vi av Dege vid Garvaren, och sen tog jag och Robin en tripp i Ljungby under tiden som Dege skötte sitt. Hände dock inte för mycket. När Dege var klar körde vi till Citygross och sen till Donken. Väntade på att klockan skulle bli 10.00, då dem började servera hamburgare. Vi avnjöt en god frukost, McFeast, bättre frukost kan man väl inte få?! :D
Dege och Robin lekte lite med sugrören, att det sen skulle bli en utmaning att dricka var väl inget dem tänkte på precis. ;P
Efter frukosten körde vi hemåt, men jag ångrade mig plötsligt och körde in mot Ljungby igen. Tur var väl det, för jag fick lite saker med mig hem. :D
Köpte lite magneter som jag letat efter överallt, sen fick jag även med mig en bok hem. Därefter begav vi oss hemåt, men först en paj på Donken. :D




När vi kom hem och hade lämnat av Dege, drog vi till Arbetsförmedlingen, och fixade lite. Sen åkte vi mot Strömsnäs, inom Herrgårdstoppen och köpte lite snacks och gammeldags gräddbullar. Jag kunde dock inte äta när jag körde, men Robin satt däremot och mumsade i sig.
Vi körde hem mot Markaryd igen där vi hämtade Dennis, som också var sugen på lite IKEA.
Väl där gick vi igenom det ganska snabbt, och så blev vi sugna på köttbullar, så vi tog en kort paus och slängde i oss lite 16 kronorsmat. ;D
Efter maten var vi laddade och plockade på oss lite saker. Jag fick bl.a annat med mig en jättebamsestor hylla hem, och lite vasar. Dennis shoppade också lite saker medan Robin hjälpte till att bära, helt okej! (Y)
Sen åkte vi hemåt, och därefter blev det film, Det regnar köttbullar, helt okej film faktiskt. HAHA!
Efter det blev det en tur till Shell, där vi hyrde ännu en film, L.A GIGOLO, men den var ju inte så värst bra, fanns ju inte precis någon handling. ;P - Bara en massa pökande!
Efter det åkte vi och lämnade filmen sen skjutsade jag hem folket, sen somnade jag gott framför tv:n. :)

Puss


RSS 2.0