Happy

Åhh, jag är så glad. Har fått umgås med min lilla Sändiie i princip hela veckan. Som jag saknat henne, oss 2. Vi har gjort så mycket bus ihop, och fler ska det bli. <3
Igår tog vi en tur ut till deras stuga i Mellby och åt med hennes föräldrar, sen blev det film.
Och nu sitter jag här och chillar, och ska strax träffa Hampus en runda. Bea skulle höra av sig sen när hon var redo för utgång, så får se om vi ses en runda eller vad som sker.

Nu pyser jag, sköt om er :)


Garderobrensning

När jag kom hem i morse blev det Tacos till frukost, det gjorde susen. Röjde undan lite här hemma och la mig sen ute i solen och läste en ny bok jag köpt mig. Lite sommarläsning ute i solen är aldrig fel. Var dock allt för varmt att ligga i solen, speciellt utan pool, så jag gav upp, satte mig i skuggan en runda, och nu har jag hamnat här inne vid datan. Ska ut och chilla lite nu, sen duscha och därefter påbörja rensningen av min garderob, vilket jag snart får börja göra mer än 1 gång i månaden, jobbigt!
Får se hur långt jag kommer idag. Senare ska jag köra ner och hälsa på Sandra på jobbet, sen blir det att träffa henne ikväll också. <3

Annars har jag inget annat planerat, mer än att sköta om min lilla vovve.
Sköt om er :)


IKEA

Gårdagen var väldigt upp och ner. Ena stunden mådde jag rätt okej, och andra helkasst. Huvudet bråkade dock med mig i princip hela dagen. Alvedonmissbrukare, det är precis vad jag är!
Bea kom i alla fall hit lite efter kl. 16.00, och så begav vi oss mot IKEA. Roffade åt oss en vagn, Bea körde och jag plockade på mig saker. Haha. Blev en hel del nytt. Mest småsaker som faktiskt kan göra en hel del i ett tråkigt rum. :)
Innan vi körde hem tog vi en varsin korv. Och på vägen hem körde vi även inom Sandra en snabbrunda och sa hej och pratade lite skit.
När vi kom hem plockade vi upp Natta, åkte och handlade, sen hem och fixade till lite Tacos. Efter maten började vi fixa på mitt rum, rev ner mina hyllor, skruvade ihop en ny och placerade ute dem nya grejerna. Blev inte riktigt som planerat, men det blir det ju sällan, det får duga helt enkelt. :)
När vi klara skjutsade jag ner Bea och Natta till byn och sen körde jag hem, Robin och Jonte hälsade på en runda, och sen körde jag hem till Sändiie och sov där, vovven min fick också följa med med tanke på att mamma och pappa är i Stockholm och lever livet. ;P

Tack Bea och Natta för att ni hjälpte mig få i ordning. <3

Fräsig Zebratavla


Förvaringsburkar/askar


Klocka


Söta små lampor


Köpte lite annat smått också, som gjorde susen på mitt rum :)


Grillkväll

Ja, jag har även hunnit med lite grillkvällar. Åkte hem till Jim i skogen en härlig lördagskväll. Pojkarna badade och jag och Bea drack cider/öl och tittade på. Vattnet var allt för kallt så vi fegade ur lite.
Det blev i alla fall grille och alkohol, numnum. :)
Efter det åkte vi hem till Edin allihopa, satt och chillade på studsmattan, jag åkte hem och fixade mig lite snabbt, sen tillbaka till Strömsnäs igen. Förfest hos Edin, sen vidare till Gustav på party. Ganska lugn kväll, drack inte så mycket. Sen fick jag skjuts hem, somnade så fort jag la huvudet på kudden, tror jag i alla fall. ;D

Sommaren har i alla fall börjat helt suveränt. :)

Bea chillar järnet


Grillmaster no. 1 Tobbe


Festfixarn och Edin :)


Blåsa lite


Bea ligger efter ;D


Party :)



Mantorp

Jaa, det har ju gått en tid sen vi var där, men jag steg i alla fall upp tidigt den dagen, och blev hämtad av Sandra och Aldin. Åkte mot Mantorp och Gatebil. Mycket folk och gassande sol, ni skulle kanske säg "bättre kunde ni inte haft det", men joo, fyfaan, värmen dödade oss rejält. Slutade med att vi gick i bikini, Sändiie och jag. Och inte fanns det mycket skugga heller. Det blev massa dricka, glass och så lite mat också givetvis. :)
Mycket trevlig dag med många fräsiga bilar och roligt folk att titta på. :D
Påvägen hem blev det Donken och sen raka vägen hem.
Underbar dag med underbart folk. <3

Bara för att jag gillar rött och svart så blev denna bilen lite av en favorit ;P




Snyggaste Sändiie <3


Inställt

Tyvärr så blev det inget Stockholm. Lilla Sändiie har varit dåligt i ett par dagar, och värre blev det, så hon susade iväg till akuten. Så vi stannade hemma istället. Bättre det än att hon ska gå och må dåligt. Själv är jag inte heller riktigt på topp, så det gjorde egentligen inget. Kommer fler helger, och det är ju absolut bättre att åka när alla mår toppen, så man kan leva livet! :)

Istället för Stockholm åkte jag på party hos Jim, drack dock inte så mycket, då jag hade ont i magen.
Chill kväll. :)

Idag blir det mys med mitt lilla föl Sändiie. Mat och kanske en film eller flera. <3


Stockholm

Jag har massor med bilder att lägga in från lite olika äventyr jag varit på. Mantorp osv. Men det får bli en dag när jag har tid.
Nu är jag redo för Stockholm. Skulle egentligen åkt tidigt i morse, men har fått lite hinder, så blir lite senare.
Kommer tillbaka på söndag, med härliga sommarbilder ifrån huvudstaden.

Sköt om er :)


Midsommarbilder

Ha fler bilder än dessa, men tar allt för lång tid att lägga upp dem..


         

   


Midsommar

Ja, den firades hemma i Timsfors faktiskt. Runt kl. 13.00 kom Rebecka och Simon hit till mig och ställde sin bil, sen promenerade vi bort mot Blomqvist där midsommarfirandet började.
Drack lite smått till en början, käkade midsommarmat. Sen var det dags för lite lekar. Efter lekarna hemma på gården åkte vi ner till Huneskolan och spelade brännboll mot ett annat partygäng. Och vi vann en varsin gång, så alla kunde gå hem med ett leende på läpparna.
Jag åkte dock i bagaget på bilen hem till Timsfors, men man ska inte klaga, slapp ju i alla fall gå i värmen. :D
Väl hemma i Timsfors igen blev det jordgubbar och mer alkohol.
Senare drog jag ner till Sthål som också hade party. Lagom mängd folk och jag hade trevligt. Därefter skjutsade Eda hem mig och jag kröp ner i sängen. :)

Mycket trevlig kväll :)

Bilder kommer senare i ett eget inlägg med enbart bilder, hinner inte nu. Puss


Nono

Nej, jag har inte glömt bort bloggen, har bara haft lite ont om tid. Massa jobb och många bollar i luften. Här prioriterar vi livet först. :)
Kommer berätta lite om midsommar mm. inom kort. :)

Sköt om er tills dess , poss


RSS 2.0