Uppochnerhelg

Fredagen blev väldigt lugn. Åkte till Råstorp och inhandlade lite saker inför lördagens party. :)
Sen åkte jag och Hampus hem till mig och åt tropisk planka med familjen, myspys. <3
Sen åkte vi och hyrde film, därefter lugn kväll framför tv:n hemma hos Hampus, med chips och dipp också såklart.
Elin kom och hälsade på en snabbrunda lite senare, snackade lite skit. :)
Sen la vi oss ganska sent Hampus och jag. <3

Lördagen började väl helt okej. Duschade och fixade mig. Sen blev det kalas hos morbror. Blev bjudna på någon köttfärspaj, med en väldigt god vitlökssås till. Därefter blev det lite snapsar och ombyte.
Grabbarna kom och hämtade mig Knäred och vi laddade för fest. Blev förfest  sen ner till FBU, mest smått folk, så drog vidare ner till Bacchu's. Inget ös när jag kom dit, men fler folk ramlade såklart in.
Dansade väl inte särskilt mycket, mådde mest kasst under kvällen.
Satt uppe hos Emma en runda och pratade, sen följde Robin mig hem till Hampus. Tack :)

Söndagen blev lugn som bara den. Var ledsen och mådde mest dåligt. Låg i alla fall hemma hos Hampus och tittade på tv och tog det lugnt. <3


Broken..


Erkänner

Okej, jag erkänner, jag är ingen toppbloggare, och kommer aldrig att bli, men i morgon kommer jag i alla fall att berätta lite om helgens händelser (Eller som Robin säger efter kl. 00.00, senare idag). Både trevliga, och otrevliga.
SKöt om er tills dess, pusstja! :)


Chillidill

Oj, jag sov visst allt för länge även denna dag. Gick upp lagom tills det var dags för att fixa käk. ;D
Blev lite chill framför datan, åkte sen ner till Emma och tog en dusch. Sen åkte jag upp till Hampus en runda. Gjorde varma mackor och gosade. Hampus tröstade en ledsen lite Lina. :) <3
Efter det åkte jag hem och lämnade bilen, Robban hämtade mig sen. Och nu sitter jag uppe hos Emma i min ensamhet, ska sova här i natt för att i morgon förmiddag kunna fika med Beckis. <3
Dags för tv. Pusstja :)


Ta mig i kragen

Nej, det här fungerar inte längre. Jag kan inte sova bort hela dagarna. Dags att försöka vända på dygnet nu. Funderar faktiskt på att åka ut och försöka koppla av lite hos mormor. Alltid gott att ligga där på soffan och ta det lugnt. :)

Men ja, jag steg i alla fall upp för en stund sen, mobilen går i ett och det är snart dags för mat. Korvstroganoff. :)
Hampus kommer också hit en runda nu efter att han slutat jobba, vad som händer sen har jag faktiskt inte en aning om, om jag nu inte åker till mormor vill säga. :)

Pusstja


En tanke

En ensam tanke kan byggas och brytas ned
En tankes innehåll kan avslöja allt eller stänga in alla drömmar
En tanke, ett ord...
Enkelt och komplicerat
Medvetet och omedvetet glider över varandra
En tanke kommer som en vit, liten, taggig boll... i rasande fart och spinner runt och runt
Stoppar bollen i form av att tanken formas till ett ord, nu kan du lättad lämna tankens bana och en ny tanke är på väg
Så går det runt, runt och runt...
Är det konstigt att man blir förvirrad?


Dagens..

Dagens humör: Uppochner
Dagens mående: Magont                                                    
Dagens borde: Städning
Dagens frisyr: Tofs
Dagens smink: Foundation, puder                        
Dagens klädsel: Mysdress
Dagens planer: Fanns inga
Dagens materiella vill ha: Nintendo Wii
Dagens längtan: Utlandsresa
Dagens fundering: Flytta till Göteborg
Dagens beroende: Något att tugga på hela tiden
Dagenst tråkigaste: Chill hemma
Dagens tidning: SOLO


  


Tjockisdagen

Så, nu har jag precis kommit hem från byn. Har varit nere och pratat med Robin och Johan en runda, och så följde dem med mig och höll mig sällskap när jag handlade. :)
Nu ska jag ladda upp med chips, dipp och choklad och slänga mig framför tv:n och titta på Transporter 2 och 3. Älskar dem filmerna!
Nu knacka även Hampus på dörren hörde jag, dags för mys. <3

Hampus <3


Magen, bara till besvär

Vaknade väldigt tidigt i morse, av att Hampus telefon ringde. Han hade försovit sig, illa illa.
Jag gick upp och försökte hjälpa till att plocka ihop saker och så, så att det skulle gå lite snabbare, fanns dock inte mycket jag kunde göra. Haha. ;D
Efter att Hampus hade kört till jobbet, kröp jag ner under mitt varma täcke igen. Vaknade runt 12.00-tiden av en väldigt magvärk. Försökte somna om, och lyckades. Vaknade till lite då och då, och tillslut gav jag upp. Kl. 15.30 tog jag mig i kragen och steg upp. Lagade mat, makaroner och köttfärssås. Hampus kom hit och gosade en liten runda. Jag käkade, och nu sitter jag bara här och glor.
Känner mig aningen dirty, så ska hoppa in i duschen nu. Tihi. :D
Därefter ner och låna film av Robban, och kanske hyra någon också, you never know? :)

Sköt om er :)


Söndagsmys

Söndagen blev relativt lugn, sov i princip hela dagen, tills Emma väckte mig och sa att vi skulle hem till mamma och pappa och äta. Fick stiga upp, sleten och dan och klä på mig.
Hemma hade mamma gjort stek och massa smaskigt. Kunde dock inte äta för mycket då jag inte mådde bra denna dag heller. Magen är bara till besvär!
Efter maten blev det dusch och sen chill framför datan. Hampus kom hit lite senare, vi åkte och hämtade kebab i bröd och mös framför tv:n. <3
Och eftersom att Hampus skulle jobba så fick han hoppa i säng lite tidigare. La mig och mös lite med honom, och sen satte jag mig vid datan igen när det var dags för honom att sova.
Bloggberoende som jag är så kunde jag inte slita mig från datan förrän kl. var runt 04.45. Då kröp jag ner bredvid en varm Hampus och slocknade rätt snabbt! <3


Barndop + fest

Lördagsmorgonen var inge vidare kul. Var bakis och hur seg som helst, men var ändå tvungen att stiga upp och göra mig i ordning då vi skulle på barndop. INTE OKEJ, en dag som denna!
Men jag kom upp, hoppade in i duschen, sen åkte jag och Emma hem till Timsfors där vi fixade det sista, slängde även i oss lite frulle.
Kl. 14.00 kom Jane och Niclas hit och vi körde mot Ljungby och Tannåker kyrka. Kyrkan låg väldigt långt ut i skogen, och jag mådde inte alls bra under bilfärden. Bakis och magont.
Väl framme fick jag lite friskluft innan det var dags att gå in i kyrkan. Där fanns t.o.m rumpvärme i kyrkbänkarna, som vi svettades allihopa, haha. ;D
Själva barndopet gick snabbt, därefter bjöds det på tårta och kakor i församlingshemmet. 

Kusin Mathea :)
  

När alla fikat klart, tackade vi för oss och åkte hemåt. Åkte inom Donken också, jag följde dock inte med då jag mådde så dåligt. Mådde illa och hade ont i magen.
När vi kom hem blev det massa fix och trix. Mamma skjutsade ner mig till byn där Robin och Johan hämtade mig.
Förkrök sen vidare till Alexander. Jag mådde fortfarande inte så bra, så blev inte så mycket drickande för min del. Nere på Bacchu's var det karaokekväll, möhippa och svensexa, vilket innebar 30+. Inget vidare kul. Men fick träffa min lilla Sändiie i alla fall, det var längesen. <3
Kvällen slutade i tårar, som dem flesta andra kvällar nu den senaste tiden. Rebecka och Elin kom upp till mig och pratade lite, tack för det! <3
Därefter åkte vi till Shell och shoppade lite gott, Robin och Dennis hängde också på. Efter shellfärden blev det efterfest. Mycket trevlig kväll om man bortser från vissa incidenter.

Elin goes tourist :)


Manwoman ;D


Tack för mig!


Fullt ös, medvetslös?

Fredagen började bra, var uppe i tid och fixade och donade. Robin kom och hämtade mig, så åkte vi ner till byn och fixade med grejer inför kvällen.
Sen åkte jag hem till Emma och fixade mig, vi åkte hem till Timsfors för att slänga i oss lite mat. Åkte därefter hem till Robin på lite förkrök. Drog sen vidare till Ellan där det var full fart och lite mer folk. Trevligt. :)
Sen gick vi vidare ner till Bacchu's. Lagom med folk och jag hade väldigt trevligt.
Träffade även Louise, vilket var evigheter sen. Vi stod och dansade och hade kul och rätt som det var så föll hon ihop i mina armar. Usch så rädd jag blev. Orkade knappt hålla henne uppe. Och nu i efterhand, minns jag inte vem som tog över? Allt gick så snabbt. Ambulansen kom och Louise fick åka iväg. Som tur var så var det inget allvarligt. :)
Sen hände det inte mycket mer än efterfest, och jag och Elin älskar moderna spisar, haha! ;D

Tack alla för en sjukt trevlig kväll :)

Det uppstod en diskussion om långa tungor, Elin vann såklart!


Besvär

Dagen idag har väl inte varit särskilt givande. Gick och la mig ganska sent vilket gjorde att jag sov länge. Som tur var så ringde folk från alla håll och kanter och väckte mig, annars hade jag nog sovit till 15.00 eller något. ;P
Gick i alla fall upp kl. 12.00, mamma kom hem och vi fixade lite frukost/fika. In i duschen, sen la jag mig på soffan och vilade ett par timmar. Har haft så fruktansvärt ont i magen hela dagen, och knappt kunnat äta p.g.a det. :/

Men men, nu kom jag hem för en liten stund sen, har varit nere och lämnat lite filmer och köpt lite gottis.
Nu kommer snart Emma och hämtar mig, så ska vi åka ut till moster och en runda inom mormor också. <3
Senare ikväll kommer Hampus hit och myser med mig. <3

Väntar på svar...


Tungt

Okej, klockan börjar bli mycket, och det är väl dags att krypa ner under mina gosiga täcken. Och ja, ögonlocken börjar faktiskt bli aningen tunga, mot min vilja.
Godnatt :)


Galenpanna

Okej, fredagen började bra, jag var ganska seg då jag nu vänt på dygnet helt och ligger uppe hela nätterna istället för att sova när jag ska. (A)
Men i alla fall så blev det fix och trix med dricka. Följde med Robin när han käkade, och sen åkte jag hem för att äta själv. Jane, Mattias, Emil och Klara var också där hemma. Vi åt pizza/kinamat, satt mycket fint. Efter maten fixade jag maken, drog någon snaps och sen skjutsade mamma ner mig till byn där Robin mötte upp mig. Gick på förfest. Där lyckades jag sitta sönder en stol, för jag är ju såå tung, haha. Mycket trevligt. Efter att vi fått i oss nästan allt blev det en vinglig vandring till Bacchu's. Inte jättemycket folk till en början, men sen vällde dem in, en efter en, och det var ju givetvis festligt.
Och inne på Bacchu's blev man såklart bjuden på en massa, som vanligt. Det är nog nere på puben jag sparar mest pengar, medan det är där många andra slösar som mest. Haha. ;P Lucky me! 
Jaja, nog om det, jag fick i mig lite mer än vanligt men jag hade kul för det. Gick loss på dansgolvet och höll humöret upp nästan hela kvällen.
Det blev efterfest hos Johan, med lite mat, som jag inte fick ta del av särskilt mycket då pojkarna krängde rätt bra. Därefter blev det ännu en efterfest hos någon dude vid namn Pålle, minns inte hans riktiga namn? ;P
Hemma hos Pålle spelade vi lite wii, mariocart, att jag älskar det spelet eller, dock sög jag. Inte lätt med wii. ;D
Jaja, sen blev vi alla väldigt trötta, så jag gick hem till mitt, och dem andra till sitt.

Mycket trevlig kväll.. VÄLDIGT trevlig kväll, tack tack! :)


Trettondagsafton

Ja, då blev det lite party, och kvällen varade väldigt länge måste jag säga. Vi förfestade i alla fall hemma hos Robin, Johan skjutsade oss ner till Bacchu's där jag mötte uppe Rebecka. <3
Dansade och hade kul, sen blev klockan 02.00, dags att gå vidare. Jag, Rebecka, Johan och Matte åkte till Shell en snabbrunda, käkade och sen vidare på efterfest hos Stolle. Drack dock inte mer, men det var ganska trevligt ändå. :)
Sen skulle alla dra, och tjoff, jag halkade ner för trappan, la mig raklång på den, och fick väldigt ont i ryggen. Dennis fick hjälpa mig upp under tiden som jag bara kved, tihi. ;P
Gick vidare in mot byn för att möta upp Robin, och sen blev chicken. Gick därefter hem och la mig hos Emma.
Tack för en trevlig kväll allihopa. :)


Need it

Jahapp, då var allt det roliga över, snart slut på ledigheten. Puhh...

Söndagen blev i alla fall väldigt lugn. Var hemma nästan hela dagen. Träffade Robin och Johan en snabbrunda.
Jag åkte och hyrde film, och sen låg jag uppe hos Emma och mös för mig själv hela natten. Det blev film, popcorn och massor av tårar. Dock inte p.g.a filmerna, tyvärr...
Men i alla fall så somnade jag väl runt kl 05.00, om inte senare, somnade och vaknade lite hela tiden, då tv:n stod på. Orkade ju inte gå upp och släcka och stänga av allt, hihi. (A)

Nu kom jag hem för en liten stund sen och har ätit en god frukost. Sitter bara här och väntar på att  varmvattnet ska komma så att man kan fräscha till sig lite.
Sen ska jag åka ner och betala mina skor som jag fick hem till nyår, yummi. Därefter åker familjen ut till mormor för att äta lite gott. :)
Vad som händer sen vet jag inte, träffa Hampus en liten runda i alla fall, sen blir det väl soffan med film även inatt. ;P

Sköt om er :)


Bra start, nej?!

Säga vad man vill om nyår, men jag tycker i alla fall att det är så in i helvetes överskattat!

Gårdagen var bara stressig, och varför stressar man? Bara nyår liksom.
Men i alla fall, kl. 17.00 kom tjejerna hem till mig. Emma, Ida, Elin, Rebecka och Rebecca. Vi lagade mat och käkade, och pratade massa skit såklart. Sen bjöd jag på lite champagne och därefter spelade vi "Med andra ord", och sen "Förfest" spelet, läste dock bara dem roligaste frågorna till varandra. ;P
Efterrätten som skulle bestå av glass med varma hallon, glömde vi helt bort. Vi drog istället bort till David och festade vidare. Blev inget långvarit besök, utan åkte vidare ner till Dante. Mer folk, och lite mer kändisar.
Sen gick allt snett, trots det slutade kvällen bra. :)
Det blev efterfest hos Hampus, och vi kom väl i säng runt halv 6 skulle jag gissa på.

Dagen idag känns mest seg. Känner sig något isolerad när man inte kan köra någonstans, eller överhuvudtaget ta sig någonstans. Det är ju nästan INGEN som kör idag. Jöbbigt!
Snart blir det pizza, och senare mys med Hampus. <3

Jag älskar dig Hampus <3


RSS 2.0