Hemlighet

Att bära på en hemlighet som inte går att dela med någon är en ren plåga. Jag varken vill eller borde veta det jag vet. Allt hade varit så mycket lättare om jag inte fått veta från början. Men nu är det som det är, och det går inte att göra något åt det. 

Jag spricker snart, snart måste jag öppna mig för någon, det här funkar inte. 



Ett försök

Jag steg upp, jag tänkte "Jag ger det ett försök". Körde till jobbet, men uschnej, det fixade jag inte. Mådde så jävla illa och kallsvettades som bara den. så jag körde hem nästan direkt igen. 
La mig och försökte sova, vilket tog tid, men jag lyckades till slut. Och vaknade upp någon timme senare. 
Var och hämtade syster för en stund sen och försöker nu att få i mig lite mat, utan särskilt goda resultat. 
Får göra ett nytt försök, lite i taget så ska det väl gå bra. 
Måste bli pigg, pigg, pigg, finns ju inte tid att ligga hemma, dessutom är det tråkigt som fan. 

Hoppas på att kunna gå och jobba i morgon i alla fall. 
Nu blir det lugnt resten av dagen. 

Puss

Hemfärd

Gick upp tidigt för att hinna äta frukost, ändå fick vi stressa lite. Men vi blev mätta och belåtna och frukosten var ju helfin! 
Efter frukosten gick vi upp och packade ihop våra saker och tog det lite lugnt. Checkade ut och körde hemåt. 
Trötta var vi, eller i alla fall jag, och på dåligt humör var jag också, men jag lyckades väl hålla det värsta inom mig. 
Men jag blev på mycket bättre humör när vi började köra lite roliga billekar. Tack netonnet för tipsen, även om vi ändrade lekarna lite så var det bra inspiration. Tiden gick väldigt fort, och helt plötsligt var vi hemma. :)
Sandra skjutsade mig hem, då hon ändå skulle till Markaryd. Jag tog en snabbdusch och pratade med mamma och pappa lite, sen körde jag och Sandra och handlade, och därefter till Strömsnäs. Lagade Tacos och mös framför tv:n resten av kvällen. Sen körde jag hem. Mådde lite illa och kallsvettades, så jag kröp ner i sängen ganska så direkt. 

Tack för en superduperhelg <3

Stockholm, ännu en gång

På lördagsmorgonen steg jag och Edin upp runt kl. 09.00, tror jag i alla fall? Fixade oss och packade sen in oss i Sandras bil. Körde inom Shell och köpte lite dricka och småsnacks som vi kunde ha på vägen upp. Sen körde vi mot Stockholm. Resan var väldigt seg, fram tills att vi började slå vad om saker och leka billekar. Då gick tiden bra mycket snabbare. Efter ett par kissepauser och matpauser så var vi äntligen framme vid hotellet, Clarion Hotel. 
Vi checkade in och fräschade till oss lite innan vi tog en taxi in till stan. Gick en runda och kikade och köpte nypressad apelsinjuice som under dem första klunkarna smakade underbart, men som man senare mest mådde illa av. När vi var klara så tog vi en taxi tillbaka till hotellet. 
Vi duschade och fixade till oss, sen tog vi det lugnt ett tag på våra rum. Därefter gick jag och Sandra ner och tog ett varsitt glas vin, och sen gick vi allihopa och åt på hotellets restaurang. Visst att maten var fin, men det var väl inget direkt i min smak. Dessutom blev jag mätt jättefort, trots att jag var aphungrig. ;P 
Efter maten gick vi upp till rummen igen och tog det lugnt, gick ju massa bra filmer på tv:n, så vi bara mös. <3
Sen var det dags att sova, jag lyckades dock inte särskilt bra med det, låg och tänkte en massa och snurrade bara rundor i sängen, som faktiskt var jätteskön. ;P

På väg upp till Stockholm





Fick dock inte med mig fler bilder hem, då vi helt glömde bort att ta med kameran när vi skulle göra något. :O

Ledig fredag

Steg upp ganska tidigt, sen kom syster och hämtade mig, och så gick jag en runda i byn och gjorde lite ärenden. Var inne på banken, och hämtade även ut ett paket på Konsum.
I paketet låg mina gästhanddukar och min duschmatta som jag beställt ifrån HM Home. 



Efter alla ärenden så åkte jag, syster och pappa och hämtade mat på pastavagnen, åt och tog det lugnt. Resten av dagen var jag hemma och städade och packade ner lite inför flytten. Det är visserligen en månad kvar, men det är lika bra att börja packa ner allt det där som man faktiskt inte har någon användning av just nu.
Sen åkte jag ner och handlade lite, och hälsade på hos Anne som hade party, med massa trevligt folk. 
Körde hem och lagade mat till mig, mamma och mormor. Det fick bli Tacos. 
Efter maten packade jag lite inför Stockholm, sen skjutsade mamma mig till Strömsnäs. Gick upp till Sandra och Aldin och tog det lugnt. Till slut somnade mitt lill föl, Sandra på soffan, så jag bestämde mig för att vandra över till min Edin. <3 



Regnet bara öste ner, och sen började det åska ganska så rejält också. Blixtar och dunder. 
Men vi lyckades somna ändå. :)

Hängig

Sista arbetsdagen i denna veckan, mycket skönt. Jag är hängig, men ändå laddad till tusen, för helgen kommer ju som sagt att bli super. :) 

Nu har jag precis slängt i mig lite mat, och packat ner matlådor till mig och syster. Ska strax köra och plocka upp henne och sen vidare till jobbet. Får hoppas på att dagen går snabbt, så att jag kan åka hem och kurera lite. 

Kram

Låt det gå snabbt

Åhh, kan jag inte bara få bli helt frisk? Är fortfarande helt slö och seg i kroppen, hostar ihjäl mig på nätterna och är snuvig som bara den. Och trots att jag tagit det relativt lugnt dem senaste helgerna så blir jag inte bättre. Dags att börja slänga i sig lite mer vitaminer, börja träna och bygga upp immunförsvaret kanske?! - JAPP!

Idag har jag varit duktig. Steg upp ganska tidigt, eller ja, tidigt  för att jobba eftermiddag i alla fall, 10.30. Duschade och fixade mig, och nu har jag precis lagat mat till mig och syster. Inget komplicerat, jag fick ju ta vad som fanns hemma, pyttipanna och stekta ägg. Men det är ju inte alla som kan steka ägg, knappt jag heller faktiskt, blir ingen hemmafru av mig inte.
Nu ska jag slänga mig på soffan lite och vila, tror jag i alla fall, sen sticker jag till jobbet och hoppas på att denna veckan ska gå snabbare än snabbast. För på lördag åker jag, Edin, Sandra och Aldin till huvudstaden och myser på saftigt hotell. :) Det kommer bli super! <3

Kram


Meck

Jag kan väl inte påstå att det hänt särskilt mycket idag. Efter kokandet av mina smycken, så tog jag det bara lugnt. Körde ner till byn och plockade upp Bea, sen körde vi och handlade lite och därefter stannade vi till vid kiosken lite och pratade med Thim, Moo, Cado och lite annat folk. Sen körde jag min väg och plockade upp Macke, vi drog en runda till Shell som alltid, blev dock ingen mat för min del, stod och tittade på Macke när han krängde.
Sen körde jag hem och nu sitter jag här och slänger in lite ny musik i telefonen och bränner ut lite bilder så att jag inte förlorar dem. ;P Datorer är ju aldrig att lita på. 

Nu ska jag fortsätta med mitt, sen sova. Puss

Regn & mys

Sicket oväder det har varit nu i flera dagar, så jävla trist. Fast det är rätt mysigt också, det blir ju liksom extra mysigt att ligga inne i värmen och mysa, och det är precis vad jag gjort.
Igår, lördag, skjutsade jag Anne till Sk.f. Macke och Kim följde med som sällskap. Efter det tog vi en runda till Shell då Macke var lite bakishungrig.
Efter Shell slängde jag av grabbarna och körde hem.
Tryckte i mig lite glass och maräng, sen la jag mig på soffan och sov någon timme. Välbehövt, trots att jag inte gjort något ansträngade i helgen. ;P
Sen ringde Sandra, så då fick jag flyga upp ur soffan och fräscha till mig lite snabbt, mötte sen upp Sandra och Aldin på Bolzano. Hämtade mat, sen körde vi till Strömsnäs och mös hemma hos Sandra och Aldin, med mat och tv.
Lite senare körde jag och Edin mot Ljungbyhed, där vi skulle hämta Anne på bröllopsparty. Det gick ganska bra att hitta, utan Edins hjälp så hade jag nog aldrig kommit hem igen. ;O
Släppte av Anne i Sk.f och sen körde vi hemåt, fick lämna bilen hemma hos mamma och pappa. Sen åkte vi vidare hem till Edin, kröp i säng direkt, galet trötta. :)

Och idag har jag inte gjort mycket alls. Kokat mina smycken/piercingar, och tryckt i mig onyttigheter. Vad som händer ikväll har jag ingen aning om. Vi får väl se.
Sköt om er!


Date i Ljungby

Slutade jobba 14.45, körde hem och käkade lite och sen tog jag en dusch. Därefter var jag dum nog att lägga mig på soffan, och hade inga som helst problem med att somna. Rebecka lyckades ringa och väcka mig sen, vilken tur. Blev väldigt stressigt när jag skulle hinna bli färdig.
Körde hem till Sandra, och så körde vi mot Ljungby. Jävla oväder var det också, men vi kom i alla fall fram. Vi var dock lite sena, så Sandra hade ju så hemskt bråttom så hon gick ur bilen och låste in mig och började springa iväg. Där satt jag och skrek och slog på rutan. Haha. Vimsehöna! :)
Men hon var snäll och släppte ut mig, sen sprang vi mot stället där vi skulle äta, där vi mötte upp Majsan. <3
Vi gick in, tog ett bord och beställde mat. Väntade i ca. 1 ½ timme, så vi var lagom hungriga när vi fick maten. Blev planka för min del, mycket gott, även om jag gillar Bacchu's planka bättre. ;P
När vi ätit satt vi kvar en bra stund och pratade och njöt av livet, någon dessert orkade vi inte med.
Sen körde jag och Sandra hemåt, och lite senare körde jag till Edin. Tittade lite på Idol och sen la vi oss och snarkade. <3

Har tyvärr inga bilder att lägga upp på jag glömde min kamera i bilen i all stress. ;P


Livet

Dagen igår blev inte riktigt som planerat, jag tog hand om min lilla Sandra istället. <3
Hon kom hit och hämtade mig, och så åkte vi till Ljungby en runda och fixade med hennes bil, bara för att göra något liksom. Sen körde vi inom Donken en runda på hemvägen, och även inom Intersport. Blev dock besvikna, dem får inte in våra jackor! :O
När vi kom hem lämnade Sandra av mig, och så käkade jag lite och sen körde jag till henne igen. Tittade på Idol och pratade om livet, och så åt vi massa snacks och drack cola också såklart. :)

Och nu gör jag inte mycket, suttit här sen jag kom hem från jobbet, och tänkte hoppa in i duschen nu faktiskt. Sen ska jag träffa Edin. <3

Pusspuss

Väldigt gammal bild ;D
 


13

13 h har jag ägnat åt jobbet idag, började kl. 05.15 och slutade kl. 18.00. Tiden gick visserligen väldigt snabbt, som alltid på jobbet, men gud vad jag är trött nu. Får krypa i säng lite extra tidigt idag så att jag orkar med morgondagen. :) 

När jag kom hem gjorde jag inte mycket mer än att äta och skjutsa hem syster. Sen blev det dusch och därefter slängde jag mig på soffan och tittade på Idol. Mitt i allt kom mamma och pappa hem med kebabtallrik till mig. <3
Och nu sitter jag här och laddar inför sängen. 

Puss

Måndag igen :/

Jaa, en rejäl tjockisdag blev det minsann igår. Körde inom Bolzano och hämtade mat, och sen vidare hem till Sandra och Aldin. Tryckte i oss käk, och tittade på How I met you're mother, sen fikade vi mammas goda äppelkaka och tjockade järnet resten av kvällen. Sen gick jag över till Edin en runda innan jag skulle köra hem. 
En helt perfekt söndag! <3 

Och idag var det upp tidigt, precis som alltid varannan vecka. Segade rejält i morse och kom knappt upp. 
Har i alla fall gått på halvfart på jobbet hela dagen idag. Har dessutom kommit fram till att jag verkligen måste sluta med nässpray, mitt beroende börjar gå över gränsen, och det är tydligen inte alls bra med nässpray. Kan fräta hål och grejer, inte okej! 
Efter jobbet blev det chill, dusch, fix och käk. Körde ner och handlade lite mat och träffade Bea en runda. Sen körde jag och träffade Sandra, pratade om allt mellan himmel och jord, mys. <3 
Sen fick jag skjutsa hem syster och lite sånt skit, och nu är jag ganska redo för sängen. 

Sköt om er :)

Segx100

Jo, som jag skrev i mitt tidigare inlägg så skulle det ju bli utgång igår. Så jag började ju fixa till mig lite, sen gick jag bort till farmor och farfar en runda och hälsade på, även faster, Sofia och lilla Mathea var där.
Pratade lite och så provade Sofia mina nya brallor. Sen skjutsade hon mig ner till byn, till Anne, där förfesten skulle hållas. Alla andra hade ju redan fått i sig en del, vilket segade ner mig ännu mer. Drack en cider, sen gav jag upp. Satt och nickade hela kvällen så trött jag var. Visst fick man sig ett par goda skratt, men kunde fortfarande inte komma igång. Så Edin var snäll och kom och hämtade mig, och så åkte vi hem till honom och mös framför en film istället. Och så somnade jag visst till lite och fick världens ryck, så vi gav upp och la oss och sov på riktigt. :)

Sötaste kusin :)
 

Kom hem för ett par timmar sen, och då fick det bli mammas goda soppa till frukost, och sen har jag bara glidit runt lite på nätet. Och nu när jag väl hade bestämt för mig att hoppa in i duschen, samlat krafterna och allt, så fick mamma bråttom in, så det blir till att försöka samla nya krafter tills hon är klar. ;P
Ikväll blir det i alla fall tjockisdag med Sandra, Bolzanomat och säkert massa snacks efterpå. :D

Puss


Marknad

Sådärja, då har man varit nere på marknaden en liten runda. Bea, Robin och Cado kom hit, och så gick vi till marknadsplatsen. Kikade lite. Men samma skit som alla år, och det blir t.o.m sämre och sämre. Och så kom ju regnet också. Vi tog en varsin langos, som tyvärr smakade skit. Torr och snålt med gojjs på. Därefter vandrade jag hem i regnet, men jag hade i alla fall mitt lilla paraflax med mig. :) 
Nu sitter jag bara här och funderar över ifall jag ska ut eller inte ikväll. Det verkar som att det blir utgång, oavsett om jag vill eller ej. Alla andra ska ju ut, så varför ska jag sitta hemma med huvudvärk? ;S

Sköt om er fisgrisar :)

Och ni som enbart känner mig och dömer mig efter skitprat, lär känna mig istället och bilda er en egen uppfattning, det skulle jag uppskatta!

Scarred for life

Torkar mina tårar och trycker ner känslorna som fastnat i halsen
Tiden läker inte alla sår, jag insåg det för längesen
Det lättar, men minnen och mardrömmar går inte att sudda ut
En lukt, en sak, ett ord.. det är allt som behövs för att kastas tillbaka till det man allra helst vill glömma


Höstmarknad, fredag

Steg upp kl. 9.00 och duschade och fixade mig. Körde ner till byn och mötte uppe Anne, och så rullade vi mot Väla. Vi plockade med oss en varsin lunchmacka också. :)
Regnade som bara den, som alltid när jag åker till väla. Blev en sväng inom systemet först när vi kom dit, sen sprang vi en snabbrunda inne på Väla också. Köpte dock bara en tunika, leggins och lite smycken. Jag är chockad, men jag är även stolt att jag kunde åka till Väla utan att bränna upp flera tusen, som alltid annars. Det finns liksom ingen spärr i vanliga fall. ;O
Det var en tant inne på MQ som trodde att jag var en docka, men hon tyckte i alla fall att jag var söt. (A)
Slängde i oss en varsin hamburgare innan vi susade hem, och hela jävla väla var fan fullt med transvestiter. ;S
På hemvägen körde vi inom Annes föräldrar i Sk.f och hämtade högtalare, sen fick jag hjälpa Anne att plocka upp allt mög i lägenheten. Hon gick nämligen loss på kortet lite under vår vistelse på Väla.
Mamma hämtade mig i Markaryd och så blev det fix och trix, och som alltid så är det problem med att hitta kläder, trots att jag har så att det räcker och blir över. Men det fick bli svart med mycket kedjor och krimskrams.
Lite innan kl. 19.00 åkte jag ner till Sandras föräldrar, där Sandra väntade. Fixade det sista sen körde Aldin oss till Asia Corner där vi käkade och hade det trevligt.
Sen vandrade vi vidare, Matte skjutsade oss till Dante, och fullt ös blev det när Henke, Woronin och Jerry gjorde entré, man kan aldrig sluta skratta när dem väl öppnat käften. :D
Sen blev det vidare på annan förfest, hos Sara och Jimmy om jag inte minns fel. Trevligt. Därefter vandrade vi vidare mot Bacchu's. Dansade lite och minglade lite, men blev mest en massa "serious talk" under kvällen, tummen ner för det, jag går ut för att ha kul, prata seriöst kan man göra när man är nykter och vet vad man säger.
Men det blev lite mer dans innan det var dags att åka till Shell, sen åkte jag och Edin hem och nanade kudden, om jag somnade på dirren eller, galet trött!

Nu är jag hemma, Edin skjutsade hem mig för en stund sen. Blev äggamacka till frukost och nu tänkte jag hoppa in i duschen och faktiskt gå ner och köpa mig några fräsiga strumpor på marknaden, billigt och faktiskt av bra kvalité. ;O
Vad som händer ikväll har jag inte en aning om, något bra förhoppningsvis.

Puss

Vårt fulaste ;P


Den bästa <3


Jerry och Jag :)


Även Kalle verkar hålla med om att jag blivit rund i ansiktet ;D


Tough love <3


Vems leksak?


Jag är inte farlig, men man kan ju alltid låtsas lite ;D


Badassbitch ;)


Tack för en trevlig kväll <3


Tjockt

Söndagen blev galet lugn och full med mat. Åt var det enda jag gjorde under dagen.
Först frukost, och nästan direkt därefter så åt jag kalkon och sen efterrätt. Direkt efter det körde jag hem till Sandra och käkade tacos, sen fikade vi äppelpaj och därefter poppade vi popcorn, som vi krängde.
Men vi gillar tjockissöndagar. :)

Och under veckan händer inte särskilt mycket mer än jobb, em denna veckan. Sen är det ju Markaryds marknad, ska väl bli festligt. :D

Nu ska jag strax åka och fixa lite och sen blir det jobb.

SNART, SNART, SNART! :D


Grille

Ja, efter dusch och fix igår så la jag mig på soffan och somnade ett tag. Sen ringde Sandra och väckte mig som tur var. Så då steg jag upp och fräschade till mig lite snabbt, sen körde jag ner och handlade lite grille och mötte upp Sandra och Lina. Vi körde mot Strömsnäs och började på maten. Smakade mycket fint, och denna gången kunde jag faktiskt äta också. (Y)
Därefter blev det film som var galet bra, The Expendables.
När filmen var slut körde jag till Markaryd och fixade lite småsaker, sen tillbaka till Strömsnäs igen och kröp ner bredvid Edin. <3

Tack för en trevlig kväll Sandra mfl. :)


Trollkarlens lärling

Igår efter jobbet var det väldigt lugnt. Åkte hem och gjorde mig i ordning, sen tog jag mig en tur ner till byn och pratade lite skit med Macke. Inom syster en runda och sen hem igen och käkade tacos. Därefter susade jag ner till Sandra en runda och pratade lite skit även där. Sen var det dags att köra mot Strömsnäs och Edin. Och direkt när jag kom dit körde vi mot Halmstad, Edin fick äran att köra. :)
I Halmstad gick vi på bio, Trollkarlens lärling, galet bra film, och rolig också.  
Sen åkte vi hemåt och jag somnade som en gris i bilen, tills att jag kände att det var kallt, och då var vi nästan hemma så det var ju ingen idé att somna om igen. Sen kröp vi i säng och somnade på fläcken. <3

Nu har jag nästan precis kommit hem från Edin och sitter och äter mina älskade äggamackor med majonäs, tänkte hoppa in i duschen och sen leva jävel här hemma, bara jag hemma.
Sen blir det kinamat med Anne och Macke och någon mer kanske?

Ikväll får jag förhoppningsvis träffa Sandiie :)

Kram


Tanken slog mig

Är det såhär det ska kännas? - Nej, jag tror faktiskt inte det. Eller är det något fel på mig?
Vet inte hur jag ska hantera detta, vad jag ska säga, vad jag ska göra? Råkar jag säga fel eller göra fel så kan det ju hända att jag gör mitt livs största misstag, och det vill jag absolut inte göra. För jag mår så bra när det väl är bra, men så vänder det innan man hinner blinka. Man blir tveksam, vad tycker, känner, ser hon/han?

Låt mig slippa må dåligt igen, när det nu är påväg åt det bättre.
Visa var du står, så att även jag kan göra det!


Lite

Ingen övertid idag, så skönt. Direkt efter jobbet åkte jag till Diddi och färgade och klippte håret. Nu är jag fix och färdig och redo för Ädinen <3
Poss


RSS 2.0