Attention!

Ni idioter som försöker göra det surt för mig, lägg av så är ni snälla, det är ni själva som kommer få det surt i slutändan, det är ni väl medvetna om? Trött på ert prat och era falska ryktesspridningar, nu får det vara nog!

Rädda, larma, släck

Helgen har varit mycket bra och relativt lugn faktiskt.
Fredagen började som sagt med shopping med syster. Efter det umgicks jag med Hampus. Låg hemma framför tv:n och tog det lugnt. :)

Lördagen var det massa som skulle fixas inför kvällen. Man skulle hitta kläder, och förberede en massa ju.
Kl. 17.30 körde jag ner och hämtade Emma, och så hem till mig på lite förkrök. Satt ute på altanen och hade det gott. Dante skjutsade oss bort till Folkets Hus där Idas och Nattas fest skulle hållas. Några st hade kommit när vi kom dit och det blev ganska snart mat. Kycklingsallad, mycket gott. Efter maten blev det mingel och mer dricka.
kl. 01.00 begav vi oss ner mot byn, några av oss i alla fall. Och det var nog den roligaste promenaden jag varit med om i hela mitt liv. "Rädda, larma, släck", "Hunden, katten, glassen". Tack tjejer!
När vi kom ner till byn satte vi oss på uteserveringen på Bacchu's en stund, sen vandrade vi hemåt. Eller i alla fall jag. Kom hem till en något deckad Hampus.

Och idag, söndag, har man väl inte varit allt för aktiv. Sov ganska länge, för att sen slänga i sig lite mat och lägga sig i sängen igen och titta på Arga snickaren, efter det åkte jag hem och fräschade till mig lite. Sen gick jag ner till byn, mötte upp Bea och snackade lite skit. Gick vidare till Hampus, sen körde Robin och Joel mig så att jag kunde hämta pizza. Sen mös jag och Hampus framför tv:n. Och nu ska jag krypa i säng, upp 04.15. Puh!

sköt om er


Hässleholm

Kl. 11.00 ringde Emma och väckte mig i morse, jag kan ju inte påstå att jag var så sugen på att stiga upp och köra till Hässleholm då, men så fick det bli ändå. Och efter en baguett från fiket, så piggnade jag till lite.
Väl framme i Hässleholm började det pissregna efter ett tag, så vi fick köpa ett paraply i första bästa affär, alltså den vi var inne i, HM. 98 spänn!!
Sen gick vi vidare och handlade lite smått och gått, åkte enbart dit för att inhandla lite nytt smink, men blir ju alltid något mer såklart, mest nödvändiga saker idag. :)
Sen körde vi hemåt, inom Mc'Driven också och tog en varsin cheese och en milkshake.
När vi kom hem slängde jag av Emma och körde till systemet för att inhandla inför morgondagen, så nu är det fixat, nu är det stora problemet vad man ska ha för kläder på sig? :O
Åkte hem och tog en fika efter det, och sen stack jag ner och solade en snabbrunda, Robin pumpade tydligen i mer pengar när jag låst dörren den dåren, kunde kommit ut som en kräfta, men jag klarade mig. Tack mamma för mitt braiga pigment! (Y)

Nu sitter jag här och myser till Magnus Uggla och Gyllene Tider, men ska springa in i duschen nu och sen umgås med Hampus.
Ha en bra kväll alla där ute, det ska i alla fall jag ha, puss!

Spanien


Fullbokad

Jaha, då var man fullbokad även denna helgen. Är man inte fullbokad så klagar man på att man har tråkigt, är det tvärtom så finns det ingen ork till att vara fullbokad.
Men nu är det som det är, i morgon blir det god mat och lugnt med Hampus, och på lördag blir det fullt ös. Det blir nämligen 20årsfest, och sånt kan man ju inte missa.

Men på dagen i morgon, som egentligen är idag.. fredag alltså, så sticker jag och syster ner till Hässleholm en snabbrunda för att inhandla lite smått. Ska även träffa Lina en liten sväng, längesen nu ju. Blir väl en snabbfika och lite skitprat. :)

Nu är det dags att krypa i säng, huvudet har dunkat hela dagen på jobbet och jag har bara velat gå hem. Men i morgon är jag ledig, så jag tänkte att jag kunde stå ut dem sista timmarna, den sista dagen i veckan, and I did.
Men som sagt, sängen nu, puss på er :)

Snart kommer Rebecka hem till Sverige igen, då blir det utlandsresa med henne nästan direkt, längtar! <3

Bild från Spanien, underbar resa med tjejerna <3



Smäx

Okej, jag får väl erkänna. Jag börjar tröttna på att blogga, och jag har väl aldrig varit något proffs på det precis, men jag måste i alla fall meddela att helgen har varit väldigt bra. Har dock inga bilder att dela med mig av, då jag ännu inte köpt min supersmexiga kamera som snart ska inhandlas.

I fredags blev det i alla fall fest. Förkrök hos Bea, med massa fix. Sådana där tjejgrejer som smink och nagelmålning, ni vet. (A)
Efter det åkte vi ner till Bacchu's, tog dock ett bra tag innan vi ens kom innanför dörrarna då vi stod utanför och hade en massa fräsiga diskussioner ist. ;D
Tillslut gick vi i alla fall in, dansade och levde jävel. Festligt som fan!
Jaa, och vid stängning var jag fortfarande rätt bra i gasen. Jag, Dege och Robin drog upp till Emma och fixade lite käk, eller ja "kocken", som Dege kallade sig fixade maten. Fick dock inte i mig så mycket, var så väck. Slängde ut pojkarna, och slängde mig på soffan, somnade nog ganska snabbt, vad vet jag? ;P
Vaknade i alla fall upp med världens huvudvärk och var fumlig och klumpig som fan. Inte okej!
Åkte hem och fräschade till mig, och sen hem till Hampus. Drog till Fia och käkade tacos, sen gick jag och Hampus och handlade lite snacks och drog hem till honom och tittade på film, myspys. <3
Därefter åkte vi hem till Timsfors.
Och idag har vi bara legat i sängen heeela dagen och gosat. Skjutsade hem Hampus vid 19-tiden, träffade Bea en snabbrunda, och sen hem till Hampus igen, för mys framför tv:n.
Nu sitter jag bara här och glor, och ska snart lägga mig och ladda inför jobb i morgon. Festligt som fan. ;P

Puss


:)

Gårdagen var väl inte så händelserik precis. Tog det mest lugnt. Mormor mfl. var här hemma och käkade stek och massa gott. Efter det fixade jag till mig och körde ner och pratade med Bea lite. Hämtade Kinamat till mig och Hampus. <3 Sen skulle han se på hockey, vilket inte intresserar mig särskilt mycket. Så jag susade hem och tog det lite lugnt. Senare blev det shell en runda, var så sugen på något.
Efter det åkte jag och älskling hem och la oss.

Och nu har jag varit och solat för en liten stund sen, men får fan ingen färg. Fick nyss i mig lite fika och ska strax hoppa in i duschen, se om jag hinner inom systemet en runda, för ikväll blir det party med Bea. <3

Puss


Långhelg

..ja det är väl helt underbart? :) Tyvärr så är vi ju alla medvetna om att tiden går så förbannat snabbt. Men man ska inte klaga.

Happ, igår fick jag hem en ny dator, mycket läcker, så nu är jag helnöjd, och det kommer förmodligen att dyka upp lite fler bilder osv.
Mycket mer hände inte igår, tog det lugnt. Käkade planka med Bea på Bacchu's, drack ett glas vin, kollade läget hos Kalle en runda, sen upp till älskling och gosade framför en superbra film, som jag visserligen bara såg slutet av, men den var kanon. :D

Nu sitter jag hemma och nördar mig, massa som måste fixas på en ny dator ju. Hampus ringde nyss och ville äta kinamat, så jag får susa ner till honom strax. Sköt om er :)


Ever

Lugnaste helgen ever, och kanske tråkigaste också, det återstår att se.
Igår var jag i alla fall på väla med syster, och jag shoppade allt för mycket känns det som, får dröja ett tag nu innan jag åker igen. Fast jag vet ju att jag inte kan hålla mig utan att åka iväg särskilt länge. ;P
Jag är i alla fall nöjd med mina inköp, även om pengarna bara försvann. ;P
På kvällen blev det mys med Hampus. Lagade mat och låg framför tv:n hela kvällen, mycket mysigt. <3

Idag har det väl inte hänt särskilt mycket, skjutsade hem Hampus i morse, och så städade jag lite. Och nu har jag skjutsat Kim, och tänkte städa vidare lite.
Ikväll blir det relativt lugnt, vet inte vad jag ska göra riktigt ännu, kan vara skönt det också, att inte vara uppbokad. :D
Nu ska jag städa, ha de!

Jag saknar Rebecka fruktansvärt mycket, och tycker att hon ska komma hem till mig nu! <3


Susilull

Ja, även denna vecka har susat förbi, precis som alla andra. Sista dagen på jobbet idag, för denna veckan i alla fall. Gott att vara ledig varannan fredag, jag klagar inte. :D
Är nyss hemkommen från Shell, jag och Joel delade på en korvajävel. ;P
Nu ska jag snart krypa i säng, och i morgon blir det kanske Väla med syster. :)

Sköt om er :)


Mat,mat,mat

Ja, ätit var det enda jag gjorde denna dagen, kändes det som. Vaknade upp ganska tidigt, då Hampus ringde mig. <3 Jag tog en dusch, och gick därefter ner och handlade lite mat. Hampus kom upp till mig, och så lagade vi mat och slängde oss sen framför tv:n ett par timmar, som dem flesta andra söndagar. :)
Lite senare kom mamma och hämtade mig, och jag följde med hem till Timsfors och fräschade till mig lite, tog rena kläder osv. Sen åkte jag ner till Konsum, Hampus kom dit, och vi handlade mat igen. Vi gick upp till syster där vi fixade till lite tacos, och efter det blev det chips och dipp, och såklart film på det. En typisk söndag. <3
Hampus gick och la sig lite innan mig, då han skulle börja tidigt. Jag stannade uppe och läste skvallerblaskor, men tillslut blev jag också trött och kröp ner bredvid älskling som knappt visste vart han hade röven. ;P <3
Riktigt mysig dag, det tackar jag älskling och syster för! <3

Och idag måndag, så sov jag till kl. 12.00, körde hem och fixade matlådor osv. Sen upp till syster och hämtade henne, och så började vi jobba kl. 13.45. Och dagen på jobbet var ganska seg. Har känt mig helt varm i huvudet hela dagen, febrig som fan och hostar ihjäl mig typ. Har i alla fall tagit tablett nu och fått i mig lite mat, så nu ska jag strax hoppa i säng och hoppas på en god natts sömn. :)
Sköt om er alla godingar :)


Danmark

Jahapp, då blev det dags för den årliga Danmarksresan, en av dem i alla fall. ;P Jag skulle egentligen åkt med bussen, men blev ändrade planer då Bea hade så mycket hon skulle fixa innan dess att bussen gick, så vi hann inte. Men det gjord absolut ingenting. Vi fixade oss i lugn och ro, ingen stress. Jag hann t.o.m få i mig lite pizza.
När vi var helt färdiga så skjutsade Beas pappa oss till Hbg. Och min blåsa var så full att det gjorde ont i hela magen, så Janne fick släppa av oss innan vi ens kommit fram till Knutan, så att jag kunde tömma påsen. ;P
Sen vandrade vi till Knutan, köpte båtbiljett och flöt över till Dk.
När vi kom över gick vi raka vägen till Manhattan, som var ganska så tomt på folk, då alla begett sig utåt. Men det tog inte lång tid innan alla kom inspringandes på Manhattan, helt dyngsura, där satt jag och Bea, torra och fräscha,  med en varsin drink. Tur att vi valde att åka lite senare. ;P Och med dyngsura människor kom kaoset, mycket liv och ganska stökigt efter att dem flesta lämnat stället. Vi stannade dock kvar och tog ett par drinkar till och njöt av livet.
Sen ramlade det in lite folk igen, och efter ett par timmar åkte vi över till Sverige igen, och gick raka vägen till bussen där alla Markarydsbor stod och knuffades, as usual. ;P
Bussresan hem var pest och pina, massa onyktra folk, trångt och på allt det så var min blåsa full igen, haha. Och busstoaletten var hemsk, fyfaaaan!
Bussresan tog ovanligt lång tid kändes det som, tillslut kom vi i alla fall fram, och då gick jag och Mogge till Bacchu's, slängde i oss lite klyftpotatis och en varsin snapps. Fick även hjälp att äta upp min mat av annat folk som trillade in. ;P
Sen blev det dans för hela slanten, galet bra dag!




Fredag 30/4

Ja, jag vet, jag är urdålig på att blogga, i alla fall under vissa perioder. Och så kommer det förmodligen att förbli, i alla fall fram tills att jag går i pension. Men jag ska göra så gott jag kan.
Nog om det.

I fredags tog jag faktiskt ledigt från jobbet 2 h, ATI. Gott som bara den. Åkte hem och duschade och fixade mig, och sen blev jag sugen på väla, så jag slog en pling till lilla Bea som givetvis ville följa med.
Vi fixade bil och for iväg. :D Väl framme tog jag en sväng inom systemet först. Därefter gick vi in på Väla för att handla lite snygga vårkläder. Inte alls så mycket folk som jag trodde att det skulle vara, vi slapp dem där döölånga köerna, lucky us! :)
Vi sprang igenom affärerna ganska snabbt, och jag fick med mig en del hem faktiskt, och för första gången på länge så blev jag nöjd med ALLT jag köpte. :D
När vi handlat klart så begav vi oss hemåt. Vi körde inom Donken och köpte ett par nuggets var, smakade gott.
Sen skjutsade jag hem Bea och åkte till Hampus. Vi körde ner till Bacchu's där vi käkade och hade mys. Blev plankstek för min del, som alltid! :)
Efter att vi hade ätit så skjutsade jag hem Hampus, och åkte hem en runda, hämtade Hampus lite för tidiga present (Han fyller egentligen inte år förrän i augusti). Och så åkte jag hem till Hampus igen och gav honom den.
Han fick en akustisk gitarr av mig, han har nämligen pratat om att han vill ha det, så jag tänkte då köper jag det nu, och ger honom den innan han köper en egen. :) Jag älskar min Hampus! <3
Efter att vi hade gosat lite så var jag tvungen att köra till Shell och ladda upp med lite saker till kommande dag. Sen hämtade jag Hampus igen, och så sov vi hemma i Timsfors. <3


RSS 2.0