Like a knife

Jag vill inte möta verkligheten, jag vill leva i den drömvärld jag nu fått uppleva under några få veckor. 
Jag vill inte ha tillbaka mitt gamla liv.
Önskar jag kunde stoppa tiden, och föralltid vara lycklig. Slippa tårar och hjärtesorg.
STÄNG AV MIG!

Kluven

Jag grät när jag gick och la mig, jag grät när jag vaknade, jag grät på jobbet, och jag gråter nu.. I wish I were a robot!

<3

Att somna med dig vid min sida, är det bästa jag vet, och att vakna upp och veta att du ligger kvar, är ännu bättre! <3

Skitdag

Efter rockkvällen igår kan jag väl erkänna att jag inte har mått så bra. Jag åkte hem till Edin, la mig direkt, men hade väldiga problem med att somna. Så det har inte blivit mycket sömn i natt. Och i morse när jag vaknade mådde jag skit, så mamma fick komma och hämta mig när jag inte pallade hålla ut längre.
Jag tog en dusch och försökte få i mig lite mat, vilket jag inte lyckades särskilt bra med.
Nu har jag precis gjort ett nytt försök, gick inte mycket bättre denna gången. 

Och just nu vill jag bara åka iväg, vara för mig själv, rensa tankarna och gråta ut, men det finns det ju tyvärr inte tid för. 

Skriver mer om Rockkvällen en annan dag då jag är på bättre humör.
Sköt om er. Hugs and kisses!

En tanke

Om meningen med livet är att gång på gång bli sårad, så vill jag inte ha med det att göra..

Sentimental

Usch, har nyss suttit och läst ett väldigt bra, men rörande inlägg om kärlek. Jag har just läst mig till tårar, genom någon annans lidande. Jag satte mig in i situationen, och kommer förmodligen att drömma mardrömmar inatt, och sen vara rädd att något liknande ska hända mig själv. 
Nog för att jag har blivit bra mycket starkare än vad jag var förr, trodde jag i alla fall, satan så sentimental man kan bli, bara sådär, på ett litet kick. :O Mycket man trodde man lagt bakom sig, som bara dyker upp igen, och orsakar smärta.
Det var rätt skönt att lida och gråta lite, och sen vakna till liv vid slutet av inlägget och kunna pusta ut, för det var ju faktiskt inte jag som fick genomlida just detta, inte just nu i alla fall, och förhoppningsvis aldrig. Men jag lider ju givetvis med personen i fråga, annars hade jag ju aldrig någonsin lyckats läsa mig till tårar. Fy!

Jag tror bestämt att det är dags för mig att krypa i säng nu, innan jag blir allt för gnällig. :)
Ska ju strax upp också och skjutsa lilla mamsen till jobbet. 
Godnatt på er alla, som säkert redan sover ert djupaste. KRAM

Mat, mat, mat

Skön söndag, mös med Edin på morgonen. Fick även prova på något konstigt spel på hans dator, men gick inte alls bra för mig, så jag gav upp. Med mitt tålamod (som är obefintligt) så hade jag slagit sönder allt i min närhet om jag fortsatt. 
När jag sen kom hem vid middagstid, så blev det lite mat och data, och sen dusch. Fixade mig och lite senare åkte jag ner till Pizzabutiken och käkade med Eddie och Robin. Jag gottade mig som bara dem, medans dem 2 hade väldiga bekymmer med att få i sig maten. Så är det när man ska pryda sin kropp med piercingar. ;P 
Efter käket åkte jag hem och tog det lite lugnt, käkade igen någon timme därpå. Sen ringde lilla Rebecka, så jag åkte ner till henne och Simon en runda. Hon fick sin födelsedagspresent, och sen satt vi och pratade en massa. :) <3
Sen tog jag och Macke en runda  till Shell, vilket jag ångrar väldigt mycket nu i efterhand, då jag fick en rå jävla korvjävel och ett torrt jävla wienerbröd. Och eftersom att jag inte orkade klaga och be om en ny, så slängde jag skiten, och så körde vi hem. Och nu sitter jag här och häller i mig Kiviks pärondryck, ÄLSKAR DEN! <3
Hela mitt kylskåp kommer att vara fyllt med Kiviks pärondryck när jag flyttar, så alla som vill är välkomna på ett glas, så länge lagret räcker. ;P 

Nu ska jag snart krypa i säng. Sköt om er! :)


Mat och vin

Lördagen blev väldigt lugn. När jag kom hem från Edin var mormor på besök, så vi fikade och pratade lite skit. :) 
Sen duschade jag och fixade mig, och körde vidare till Strömsnäs och Sandra. Som tur var så var Sandra färdig med maten när jag kom, jag var ju jättehungrig. Det blev Bakad potatis med min röra, mycket gott. Sen satt vi framför tv:n och luktade lök och kände oss svullna. ;D 
Sen fixade vi med naglarna, dem där graffitinagellacken är rätt roliga ändå. :D 
Kl. 18.00 körde vi och hämtade Pontus, och skjutsade honom till Markaryd. Vi körde inom mig där mamma bjöd på Knäckäppelpaj, mycket gott. Sen körde vi och inhandlade lite brieost, vindruvor, gurka, morötter, dipp och kex, och så vidare till Strömsnäs. Fixade i ordning allt och sen satte vi oss framför tv:n med allt detta goda vi köpt och ett varsitt glas vin. Sen satt vi där resten av kvällen och tittade på Pretty Woman som gick på tv:n. Sen började Sandra snarka, så då blev det dags för mig att kila över till Edin, där jag somnade på fläcken. :) 






IKEA

Efter jobbet i fredags lyckades Anne få med mig till IKEA, trots att jag var trött och hade planerat att sova när jag kom hem. Men sen tänkte jag, eftersom att jag snart ska flytta så är det väl lika bra att åka dit, kika, planera och köpa hem lite småsaker, och så fick det bli.
Åkte hem och tog en snabbdusch, sen kom Anne och hämtade mig. Körde och hämtade ut en grej och sen vidare till IKEA. Vi började med att äta, det fick bli köttbullar för min del, sen plockade vi på oss lite småsaker och skrattade åt folk som "gick sitt fulaste" och störde oss på småungar. Därefter körde vi hemåt. Jag mös ner mig i soffan lite, och käkade. Tog en varm dusch då jag frös så mycket. Sen körde jag ner och hälsade på Anne, Macke och Danne som spelade ölspelet. :) 
Skjutsade runt på lite folk, inom Bacchu's en runda, sen körde jag hem till älsk i Strömsnäs. <3



Sändiie 20 år

Jaha, då var det dags. Äntligen blev min lilla Sandra 20 år.
Denna dag steg jag upp kl. 06.00, körde hem från Edin. La mig och sov typ en timme, steg upp och duschade och fixade till mig. Hämtade Macke. Körde till Totte och fixade nytt nr till mig, sen hämtade vi rockbiljetter och därefter susade vi vidare till Väla. Lagom med folk, så vi hittade parkering snabbt. Gick in och köpte det vi skulle ha, tog en varsin hamburgare och sen körde vi hemåt igen.
Jag körde hem och vilade en stund, och fixade mig inför partyt.
Pappa skjutsade mig till Strömsnäs, hjälpte Sandra att fixa med det sista innan folket kom. Började dricka lite smått, och folket ramlade in, och jag blev allt mer rund om fötterna. Sen var det dags för tipsrunda. Mitt lag ägde, och vann såklart! ;D
Efter det fortsatte festen med prat och lite dans. Klockan sprang iväg, och folk började gå hemåt, då chillade vi på soffan, och så var Tobbe snäll och skjutsade oss till Shell så vi fick i oss lite mat.
Sen gick jag upp till Edin och la mig.

Tack Sandra m.fl för en mycket trevlig kväll. :) <3

Glada i hågen :)


Oktoberfest MMA

Tog ut 2 h ledighet från jobbet denna dag. Åkte hem och la mig på soffan och vilade lite, och skulle egentligen bara vilat en liten stund, men jag trotsade alarmet och sov tills att dem ringde efter mig, så då fick jag stiga upp. Insåg då att klockan var alldeles för mycket, så jag flög in i duschen, slängde i mig mat och fixade mig. 
Därefter skjutsade Mattias mig till Linda, där Emma m.fl befann sig. Förkrökade lite och åkte sen vidare till partyt på jobbet. När vi kom dit satt vi och småpratade lite, sen var det dags för tysk buffé. Lite senare hade vi musikquiz och vårt lag kom på 3:e plats, bra jobbat. :)
Därefter blev det dans och sen utgång. Blev dock inte långvarit, det sög ju ute, så jag fixade skjuts och åkte till Strömsnäs. När vi kom till Shell träffade jag på Eddie och Joel, snackade lite, sen skjutsade dem mig till Edin. <3

   
  

Här är några bilder från kvällen i alla fall, datan är lite seg, så det tar evigheter att ladda upp bilder.

Nytt modem

Och inte blev det några inlägg nu heller, och nu har jag faktiskt en vettig anledning. Vi har fått byta ut vårt modem då det andra slutade att fungera, därför har jag inte haft tillgång till internet. 
Men nu ska jag snart ut och slänga i mig en pizza med Eddie Och Robin, sen när jag kommer hem blir det förmodligen att jag slänger in lite bilder osv. :) 

Poss

Soon

Jag höll inte det jag lovade, förmodligen för att jag var trött och ville sova ut. 
Men nu är det såhär, att ikväll ska jag hämta min kamera, som jag glömt hos Sandra, därefter kommer det lite inlägg med bilder från Oktoberfesten på jobbet och från Sandras 20 års fest. Blev dock inte så många bilder, men lite har jag att erbjuda faktiskt. :)

Puss sålänge

Förbättring krävs

Och så var vi där igen, att jag är så dålig på att uppdatera bloggen. 
Men om jag hinner i morgon innan jobbet, så ska jag berätta lite om helgen som varit, med lite bilder.
Var nämligen på firmafest i fredags, en mycket trevlig sådan. 

Nu ska jag krypa i säng. Puss

RSS 2.0