Out of control

Flängt, ja det är precis vad jag gjort hela dagen känns det som. Efter jobbet i alla fall. :P
Direkt efter jobbet åkte jag hem och tog en snabbdusch och fixade mig. Robin hämtade mig, och så åkte vi till SkoSven och hämtade ut mina skor som jag lagt utan. Tog bild, men förgäves, då datan inte reagerar när jag trycker i sladdfan. Men blir förmodligen att åka iväg och köpa värsta kameran snart, woho. :D
Jag har även varit och fixat present till Hampus, som fyller år om ca 4 månader, det gäller att vara ute i god tid. (A) - Haha!

Efter allt fläng i Markaryd begav jag mig mot Strömsnäs där jag plockade upp Sandra, och vi åkte sen vidare till Ljungby. Och där inne på Roddy's satt Majsan, Maja och Josse och väntade på oss. Blev en fika och massa skratt. <3
Efter det sa vi hejdå, och körde hemåt. Jag och Sandra hade värsta festen i bilen. Rock'n'roll utan kontroll!
Släppte av Sandra i Strömsnäs igen, och körde hem till Markaryd där jag träffade Bea en snabbrunda. Och nu sitter jag här med en skål popcorn och väntar på att mamma ska göra pannkakor. :D
Blir snart sängen, upp om några timmar ju. :(

Sköt om er :)


Vår

Äntligen är våren här! På riktigt känns det som. Det är t.o.m lite halvljust kl. 5.00 på mornarna när jag kör till jobbet. :) Det jobbiga är dock att jag inte orkar njuta av det fina vädret, är så trött när jag slutat, och mår oftast kasst nuförtiden. :( Men man får göra det bästa av situationen.
Har inte orkat mycket mer än att hämta ut en väska på SkoSven och lagt undan ett par skor som ska hämtas i morgon. Yeey. :D

Nu ska jag i alla fall strax köra ner och handla, sen blir det lugnt resten av kvällen.


Clash of the titans

Jag kom hem för en liten stund sen, efter en suverän bio med min älskling. Vi tittade på Clash of the titans, jag som brukar ogilla sådana filmer tyckte konstigt nog att den var otroligt bra. Jag rekomenderar verkligen er att se den, och helst på bio. :)
Och så var det ju klart extra mysigt att gå dit med min Hampus. <3



Nu ska jag strax krypa i säng, jobb 05.15 i morgon.
Puss


20 år

Ja, helgen har varit nästintill underbar faktiskt. I fredags var jag ju som sagt ledig, steg upp redan kl. 07.00 för att köra till syster och lämna bilen. Låg och tittade på tv en stund och sen sov jag ca 2 h. Sleten som fan.
När jag vaknat körde jag hem och fixade mig och gjorde grillspett och förberedde allt inför kvällen.
Kl. 19.00 kom alla, nästan i alla fall, någon kom lite senare, men sånt får man ju räkna med.
Vi började med lite mat, klyftpotatis, grillspett och massa, massa vitlöksås och även tsatsiki. :D Efter det drack vi och pratade massa, sjöng och hade trevligt. Det blev även efterrätt. Glass, maränger, hallon och grädde, och givetvis en massa snacks på det.
Lite senare åkte vi ner till Bacchu's och firade. Dansade som bara den och jag hade en väldigt trevlig kväll.

Tack tjejer för att ni gjorde min kväll, och tack för dem fina presenterna! <3

Och på lördagen fortsatte såklart firandet. På kvällen hade vi släktkalas, och huset fullt. Det blev god mat och massa dryck och givetvis många fina presenter. När vi partajat klart här hemma fick jag, Hampus och Daniel skjuts hem till Simon där festandet fortsatte. Blev dock kortvarit för min del. Åkte ner till Bacchu's och kollade läget, sen drog jag, Jeppe och Robin hem och lagade lite mat, sen kom Hampus upp. J & P drog hem och jag och Hampus la oss framför tv:n en stund, sen kröp vi till kojs. :)

Och idag, den stora dagen, jag fyller 20 år! ;P
Vaknade upp bredvid älskling, mös och sen åkte vi hem. Mormor o.c kom hit och käkade rester, och nu har vi precis fikat. Jag ska snart åka ner till Hampus då det blir bio för vår del ikväll.

Tack för denna helgen. :)


Sus

Oj, veckan har bara susat förbi, och jag har haft ont i magen hela veckan, varje dag fram tills dess att jag gått och lagt mig, och så har det börjat igen när jag stigit upp. Jag har inte heller fått i mig någon mat, men det börjar bli lite bättre med den saken nu, tror jag. :)

Nu sitter jag här och päser med en skål popcorn. Laddar mentalt inför morgondagen, hehe. ;D
Vi får hoppas på ett bra resultat. Sen blir det i alla fall att käka ute med Sandra och möjligtvis Robin. Och därefter direkt till jobbet. Fredag för mig i morgon, och det känns helt underbart. :D

På fredag kommer i alla fall tjejerna hit och käkar och dricker lite för att fira mig, jag fyller ju 20 på söndag. :)
Fullt upp hela helgen.

Sköt om er :)


Vit helg

Jaa, så förklarar jag min helg. Inte druckit en droppe alkohol och jag kan väl säga att jag är mer än utvilad.
På fredagen efter jobbet hände absolut ingenting. Jag åkte hem nästan direkt, satt vid datan en liten runda, sen slängde jag mig på soffan och sov till kl. 21.30. (Tuff vecka på jobbet)
När jag vaknat så kom Hampus hit och vi käkade lite. Skjutsade syster och Sofia på fest och sen åkte vi hem och la oss på soffan och tittade på film och gosade. Sen somnade jag runt 23.30 igen, galet trött var jag. Stackars Hampus. ;P

Lördagen blev precis lika lugn. Vaknade runt 11.30, steg upp och käkade frukost och tittade lite på tv. Sen skjutsade jag hem Hampus, och så fixade jag mig. Skjutsade därefter mamma och pappa på bröllop och sen vidare till bröllopsfest i Knäred.
Efter det åkte jag hem till Robin, där han och Jonte satt och drack lite. Sen beställde jag mat, även Robin O kom på besök med lite pizza. ;P
Drog du en runda efter det, och sen la jag mig uppe hos syster med älskling. <3
Skjutsade hem honom, och gick och pratade med lite folk på Bacchu's under tiden som jag väntade på att jag skulle hämta mamma och pappa. Och så blev kl. 02.00, då plockade jag upp Bea och åkte och hämtade mamma och pappa. Trött som bara den åkte jag sen vidare hem till Hampus och kröp ner i den kalla sängen. :)

Och idag, söndag, kom jag nästan precis hem. Jag och Hampus har legat och sovit i princip hela dagen, gott som bara den. :)
Nu är det dags för dusch och fix. Pusspuss


För en gång skull...

...så har jag gjort något med min dag.
Lika trött på jobbet idag också, tur att man skiftar maskiner hela tiden så att man inte sitter och somnar. ;P
Annars gick dagen snabbt. Drog direkt hem och duschade och fixade mig. Sen tog jag en kebabrulle med Robban och Dennis och pratade lite skit. Därefter skjutsade Robin mig upp till Bea, och så körde hon och jag vidare upp till Ljungby. Bea skulle fota till pass/leg, och jag skulle köpa lite nytt smink. Och så var det gjort.
Körde inom McDriven på vägen hem också, sen var det rally hem. Åkte och tittade när pojkarna sköt med potatiskanon, dem försökte skjuta på vår bil, men päran kom inte mer än någon meter. SOPOR! :)
Vi körde hem till Bea och lämnade bilen, sen skjutsade Matte mig hem, taack!

Nu har jag precis tagit en dusch och skjutsat hem syster. Fixa jobbemackor och sen sova. :) Pussis


Laserdome

Justfan, glömde berätta att vi var och spelade laserdome i lördags. Jag, Hampus, Kim, Dante, Jossan, Macke och Simon. Vi körde till Helsingborg. Och när vi kom dit så fanns där ingen ledig tid till oss, så vi fick vänta i lite drygt 2 h innan vi kunde spela. Under den tiden gick vi och käkade på någon flottig kebablåda, usch usch.
Sen gick vi tillbaka dit där vi skulle spela laserdome och spenderade lite pengar på spelmaskinerna under tiden som vi väntade på att det skulle bli vår tur. ;P
Och så var det vår tur att skjuta lite. Det var kul som fan, men jag vet inte hur många ggr jag sprang in i väggarna. Blev ju helt svart på vissa ställen, och PANG, så fick jag lite ont i pannan och knäna, men sånt överlever man, så jag sprang vidare.
Hade en liten tönt efter mig hela tiden, en kille som sprang efter mig hela tiden, skitful, han måste ha känt sig trygg med mig, med tanke på att jag var så grym. (A) - NOT! ;P

Jaja, ville bara berätta det i alla fall, sjukt kul dag, blir snart repris med ännu mer folk! :)


Händelserikt? - Nej

Nej, det händer faktiskt inget häftigt i mitt liv just nu, mer än att jag jobbar och att jag fyller 20 om ca 2 veckor, dn 25 april. Det ser vi fram emot, eller? - Nja, inte direkt faktiskt, känner inget större behov av att gå till systemet när andra kan göra det åt mig? ;P

Dagen idag har varit väldigt tråkig. Ville bryta ihop så trött jag var på jobbet, då jag inte fått någon vidare bra sömn. Jag har sovit mindre än 8 h på två dagar, och det känns inte okej om man börjar kl. 5.15 på mornarna. ;P
Ikväll måste jag göra mitt bästa för att komma i säng i tid, inte lätt alla gånger.
Nehepp, nu ska jag återgå till mitt bloggläsande och min cola. Mer orkar jag inte göra när jag jobbar som jag gör denna veckan. ;P

Sköt om er :)


Krasch

Jaaa, det har hänt en hel del sen sist. Men nu är det ju så att jag kan inte hantera datorer, och min dator har kraschat igen. (A) Nu har jag lånat en dator, vet dock inte hur länge den förblir min, men jag ska göra så gott jag kan med bloggandet. ;P

Vi måste i alla fall nämna att Bea gjorde en ursnygg entré på Bacchu's förra helgen, mer än så säger jag inte. Men det är i alla fall något vi kommer att skratta gott åt resten av livet. :)
Dem senaste partyhelgerna har varit ganska så perfekt, det gillar vi. Lagom dricka, bra folk och väldigt trevligt. :D

Nu sitter jag här och borde egentligen sova. Är galet trött, men eftersom att jag inte suttit vid datan på evigheter känns det som, så är det ganska svårt att slita sig. Illa illa. Eftersom att jag ska upp kl. 4.00 så är det nog bäst att jag kryper till kojjs nu.
Sov gott alla godingar där ute. Pusstja :)


Påskafton

Vaknade upp av att det snurrade ganska så rejält i huvudet, så fick hoppa in i duschen, och därmed blev jag mycket piggare. Städade lägenheten, och sen åkte jag hem till Timsfors. Käkade lite och fixade mig.
Åkte ner till byn igen och hälsade på syster en runda.
Gick och köpte glass med Robin, och sen tog vi det bara lugnt.
Nu är jag hemma igen och ska äta lite påskmat, yummi! Därefter blir det att fixa sig och sen korka upp en vinare, eller jaa, boxen. :)
Blir utgång även idag, får ju passa på, trots att magen säger emot. JÄVLA MAGKATARR!!

Ha en bra dag :)


Långfredagen

Äntligen min tur att fira lite. Började dagen med att stiga upp tidigt och gå till Diddi. Satt där i 4 h. Färgade och klippte håret. Skönt att den där hemska utväxten är borta nu. :)
Därefter körde jag hem, käkade lite och så plockade jag upp Bobban och fixade lite alkohol och så.
Städade lägenheten lite snabbt och därefter körde jag ut till morfar, där alla goa släktingar befann sig.
Det blev massa god påskmat, och magen var inte lite svullen när man var klar. Jag åt och pratade lite, sen körde jag hemåt igen. Hämtade Bobban, och så åkte vi upp till lägenheten och började dricka lite smått. Sen ramlade resten av folket in. Spelade Med andra ord och krängde popcorn och alkohol.
Sen blev det utgång, gick till Bacchu's. Dansade galet mycket, sen var det dags att mucka gräl med några äckliga britter, isch isch!
Därefter åkte vi till Shell, käkade gott sen hem igen. Lite "efterfest" sen åkte folket ut och jag gick och la mig. :)

Pussen


Skärtorsdag

Jaa, den blev väl relativt lugn, var ganska trött efter jobbet, fanns dock inte tid till att ta en powernap. Fick bli dusch och fix direkt när man kom hem.
Sen följde jag med Emma och Cassandra och käkade på Bacchu's, fick bli plankstek för min del, helt underbart gott. (Y)
Efter det körde jag och lämnade lite grejer till min lilla Hampis, sen vidare hem till Robin där han och Tim satt och förkrökade lite. Vi körde och hämtade Joel och någon annan dude som jag inte minns namnet på. Sen vidare på förkrök hos Johan. Blev rätt mycket folk till slut, och sen fick jag agera fyllechaffis, mycket pengar för ingenting, det är rätt fint. :)
Körde sen och ställde bilen, och kikade på folket som var på Bacchu's. Jag och Robin körde och pratade med Bea lite, och efter det följde jag med Adde och Mätz till Shell. Gottis! :)
När vi var hemma igen så pratade vi lite skit, sen gick jag upp och la mig.

Bra dag, men saknar Beckis <3


RSS 2.0