Kräm/Mårtensson

Det blev party med tjejerna denna kväll, en onsdag. :)
Vi började förfesta hos Emma runt 20.00 tíden, dansade och hade kul. 21.45 kom Idas mamma och hämtade oss, hon skjutsade oss till Halmstad. När vi var där letade vi upp en övergiven bänk där vi satt oss och förstörde våra levrar. Därefter sprang vi inom banken och Donken, och så vidare till Kräm/Mårtensson. Och eftersom att vi är  bäst så hade vi VIP-biljetter, så kom in gratis och allt. Hade fått gå före alla i kön om där varit någon, men det var där ju inte såklart. Lite tjurigt. ;D
Väl inne blev det lite dans och köp av alkohol. Gick knappt dansa så mycket folk det var. Väldigt svettigt om jag får uttrycka mig så? (A)
Efter ett par timmars dansande gick vi ut och tog en nypa luft, då fick vi även sitta och lyssna på ett par som grälade.
"Martin sa att han knullade skiten ur dig"
"Fråga dem fyra tjejerna där, dem har hört hela vårt gräl"
*Vissel,vissel*, inte alls ;D
Det var rätt roande faktiskt. (A)
Sen gick vi in och dansade lite till, jag snubblade in i en hög av folk och vi rusade därefter till garderoben och hämtade ut våra grejer. Sen gick vi vidare till Nudelbar, blev bara en cola för min del.
Sen kom Elins pappa och hämtade oss, somnade gott i bilen, och sen var vi äntligen hemma i Markaryd.
Efter en väldigt trevlig kväll sa jag hejdå och gick upp och la mig hos Hampus.
Tack tjejer, älsk <3

Schhh..

Jag är människa, precis som alla ni andra. Mitt hjärta är inte gjort av sten, jag har också känslor, så knip igen nu för fan, det är inte jag som gjort ett snesteg.

Dagen idag har väl inte varit särskilt givande. Varit hemma hos Hampus och sen har jag umgåtts med Elin. Ska snart åka ner till Elin igen, umgås och titta på film. Förhoppningsvis får vi med oss Emmzing också. <3
Därefter ska jag hem till Hampus. <3

!

Jag vet hur det ligger till, jag vet hela sanningen, så ni kan sluta titta snett och prata skit.

Helsingborgsfestivalen

En något stressig dag för min del. Hampus klocka ringde aldrig 09.30 som han hade ställt den på, istället vaknade vi kl 12.00 och det blev bråttom. Jag tog en snabbdusch, skjutsade hem Hampus och så hem och fixa och trixa.
Körde ner och lämnade alkohol till Hampus, därefter hämtade jag en väldigt bakis syster. Körde hem igen och fixade klart det sista, slängde i mig lite pizza med sås som hade surnat, den fick man ju spotta ut igen, minuspoäng till pizzabutiken!
Sen blev jag äntligen färdig så jag kunde bege mig ner till Emma där vi förfestade. Elin, Ida och Emilie kom också efter en stund. Det blir massa prat, bra musik och även lite Tequila. Sen var det dags att ta bussen ner till Hbg, fick byta i Örkelljunga, men det var ju inte precis något krångligt med det.
Väl framme i Hbg var vi hungriga som aldrig förr, fick därför bli lite Donkenmat, det kan man alltid äta. Och bäst är det ju på fyllan. Efter maten nyktrade vi tyvärr till och blev väldigt trötta, så vi begav oss ner mot piren för att fylla på tankarna igen. Gick dock lite segt, kom inte igång förrän vi kom upp till Fenans och deras hotellrum, där det var varmt och man kunde dricka utan att frysa. (A)
Drack och drack och drack, gick sen ner och satte oss på hotellets bar (där det egentligen var 23 ;)), köpte lite goda drinkar, sen gick vi vidare in mot festivalområdet. Kallt och blåsigt och det var ett evigt letande efter folk.
Dessutom hade vi problem med att fixa skjuts hem, men det löste sig till slut, tack vare Thim och Johanna som rekomenderade Jimmy, tack allihopa. :)
Halv 2 åkte vi hemåt, skönt var det. Jag, Emma och Elin satt uppe hos Emma och pratade under tiden som jag väntade på Hampus. Som vi skrattade, sicken rolig stund vi hade. Love you girls! <3
Tack för en hyfsat trevlig kväll, vi kunde varit vildare! ;P

Välmående

Att man blir trött eller, regnet bara öser ner, det finns liksom inget stopp. Tidningen och tv:n säger en sak om vädret, medan himlen öppnar upp sig och stänker ner vår värld och inte alls gör som tidning och tv säger, blött! När fan ska solen komma tillbaka och ge mig min bruna färg tillbaka. Miss it!

Och precis som alla andra dagar så regnade det ju såklart igår också, och kvavt var det, kom varma vindar när man gick ut någonstans. Elin kom i alla fall in till Markaryd så vi drog och käkade på Pizzabutiken, fast jag föredrar ju Bolzano som har semesterstängt just för tillfället. :( Men mätta blev vi, och flummiga också. 
Vi drog en byarunda, inom Konsum, killarna med ihoplappade kläder var där, vi gissade på att dem var danskar, och riktigt fula var dem också. Vi brast i alla fall ut i skratt, festligt.
Efter besöket på Konsum åkte vi hem till Emma där vi tittade på film och hade mysigt. Snackade skit och bolmade stup i kvarten. Därefter skjutsade jag hem Elin, såg inte ett skit då helljuset på bilen inte verkade vara på topphumör? Men vi klarade oss och kom hem helskinnade.
Lite prat, sen gick var och en upp till sitt. Jag upp till Hampus, och Emma upp till sig.
Låg och läste lite sen somnade jag gott bredvid älsklingen. <3


Over and out

Äntligen har jag fått det ur mig, sicken lättnad. Den stora stenen inuti mig har helt plötsligt försvunnit, äntligen!
Jag känner mig flera kg lättare, egentligen borde jag tacka dig, men jag tror jag står över. Du är ett avslutat kapitel, inget jag tänker lägga mer energi på.

Dagen igår blev kanske inte riktigt som planerad.
Blev sen dusch. Därefter åkte jag ner till byn, träffade Robin, han fick följa med mig och köpa ny plånbok. Sen fick han även följa med mig och handla på Konsum, bära kassarna och så. ;P
Efter att vi handlat åkte vi upp till Hampus, och så skjutsade jag honom till Timsfors, där det var party. Hämtade sen Rebecka och så släppte jag av Robin i byn.
Jag och Rebecka körde hem till mig och bytte bil och fixade lite, sen körde vi till Emma där vi började med maten. Elin kom också. Det blev klyftpotatis, kassler och löksås, min favorit. Under tiden som vi åt tittade vi på "My new BFF", min andra favorit. ;D
Och så ringde Hampus och ville att jag skulle skjutsa dem ner till byn, fick köra Olas bil, kändes väldigt mycket annorlunda, men den var lättkörd. - Lucky me! (A)
Det blev en snabbrunda till Timsfors, ner till byn och sen till Timsfors igen. Därefter körde jag hem till Emma och hämtade tjejerna, och så körde vi till Timsfors igen, där festen var. Jag drack dock ingenting, jag var ju chaufför, as usual. Det blev en snabbrunda ner till Rep. Jag och Elin hade tråkigt så vi drog värsta byarundan, som vi skrattade, Emma var också med på en liten tur. Hoppade och levde jävlar. Bästa kvällen på länge faktiskt. <3
Sen gav jag upp och körde hem till Hampus och la mig, kallt och jävligt var det också.

Peace!

Väla x 2

Det blev minsann Väla idag också. Mitt i den sköna, heta duschen ringer telefonen och det är syster som vill ha med mig till väla. Och så fick det bli. Jag fixade mig snabbt och körde ner till Emma. Bytte bil och så körde vi till Helsingborg och Väla.
Ganska mycket folk, eller ja ganska mycket bilar men inte så mycket folk? ;P
Vi var där tills dem stängde, jag köpte dock ingenting, var mest med som sällskap.
Nu är jag hemma och har nyss fått i mig lite mat, magen värker och jag har tråkigt. Snart kommer Hampus hit och hälsar på. Myspys. <3

I morgon är det dags att rensa bland kläderna, har en hel massa kläder som ska slängas... I UFF eller något. :)

CIAO

Fullbokat

Blev ingen bio med Elin igår, vi kunde inte fixa bil, och dessutom var alla filmer fullbokade. Fanns bara några få platser kvar och dem kunde man inte reservera.
Vi hann inte heller till bion i Markaryd då varken jag eller Elin hade hunnit äta, så det är smällar man får ta.
Vi får ladda inför Hbg-festivalen i stället. :D

Men jag träffade i alla fall Sandra en runda. Vi käkade bakpotatis med min smaskiga röra, sen krängde vi naturgodis i massor. Åkte därefter och pratade med Rebecka en liten runda och sen körde jag och hämtade Hampus.
Åkte hem till mig och tittade på film med mamma och pappa, sen blev det sängen.

Idag vet jag inte vad som händer, blir väl förmodligen väldigt lugnt då det inte händer ett skit i denna regnhåla!

Sköt om er och hör av er om det händer något kul, pusstja!

Lugnt

Igår blev det lugn kväll hemma hos älsklingen. Hyrde filmer och tog det lugnt. Blev en 3D film som gjorde mig lagom snurrig och så en vanlig lustig film. La oss  rätt sent och somnade gott. :)



Nu ska jag alldeles strax in i duschen, ikväll blir det Bio med Elin ifall vi kan fixa en bil som fungerar. :D
Pusstja


...

Att jag mår psykiskt dåligt innerbär inte att jag är något psykfall, och inte heller att det ska synas på min utsida. 
 
Men en riktig vän reagerar, en riktig vän är ärlig, du är ingen riktig vän!


Väla

Jahapp, då kom det där shoppingsuget tillbaka, som i och för sig aldrig försvinner ur mig. ;D
Jag och Elin fixade bil och så åkte vi till Väla en snabbrunda. Påvägen dit var det en polsk lastbilschaufför som kysste rutan när vi körde förbi, därefter blinkade han och vinkade på oss, sicken galning. Så det blev plattan i mattan för att komma därifrån så fort som möjligt. ;D
Men vi kom i alla fall fram i säkert förvar, trots mycket trafik.
Vi tog bara en snabbrunda inom favoritaffärerna och köpte lite smågrejer, därefter åkte vi inom donken och köpte mat.
Under tiden som jag väntade i bilen blev jag anklagad för att ha smällt upp min bildörr i en annan bil, men jag hade inte ens öppnat min bildörr. Bara för att jag ställde mig bredvid kärringen, så flyttade hon sin bil typ 5 parkeringar bort. Sicken looser.
Påvägen hem körde vi inom Elin så vi kunde hämta lite alkohol och så. Sen körde vi hem till mig så att jag kunde byta om och fixa mig. Därefter skjutsade mamma oss till Robin där det blev party. Det var trevligt till en början, sen kom sanningarna fram. - Du är så ute ur mitt liv lilla vännen, för gott!

BIG LOVE <3


Ullared

Det blev att stiga upp tidigt och sicka problem jag hade med att få upp Hampus, men till slut lyckades jag faktiskt. :D
Det blev dusch och fix och så begav vi oss mot Ullared. Vi fick parkera så långt bort det gick, då det var fullproppat med folk. Lagom jobbigt att springa runt med vagn där inne.
Eftersom att jag inte är så glad för kläderna i Ullared så blev det bara ett par linnen och lite småprylar.
Innan vi skulle åka hem kilade vi även inom Erotik Outlet butiken, och därefter blev det en varsin kulglass.
Körde inom mormor en runda och sen hem. Blev lugn kväll.

Jobbigt att jobba (över)

Jobb idag också. Skulle egentligen slutat redan kl 13.00, men fick jobba över och slutade därför inte förrän kl. 17.00. Jag gillar hur dem planerar. :O -  4 timmars övertid, wow!
 Men blev i alla fall helt färdiga. I morgon kommer lönen och jag sticker till Ullared med mamma, pappa och Hampus. <3

Nu har jag nyss tagit en lång varm dusch, och är därmed ren. :P
Snart blir det grille och sen blir det Elinmys. <3

Jobb

Blev jobb även denna dag. Fick dock ingen sömn inatt så var lagom trött i morse när jag skulle stiga upp. Och inte blev det bättre när jag kom till jobbet och insåg hur mycket vi hade att göra, hur mycket vi skulle hinna med.
Plasta in, packa ner, och så iväg med skiten! Puhh...
Men allt gick i alla fall bra, och vi fick mer gjort än planerat. Fick dock jobba över 1 h, men vem tackar nej till en extra slant. INTE JAG!!
Efter jobbet var jag helt slut, och orkade knappt koppla, växla eller gasa. Kände helt ärligt att jag hade svårt att hålla mig på vägen. :O
Väl hemma blev det mat och sen snabbt in i duschen, vidare ner till byn där Elin väntade på mig. Evelina, Vicky och Alexandra var också där. Blev massa prat och glass såklart.
Jag och Elin körde ut till mormor en snabbrunda, då jag mådde kasst igår och därför inte kunde vara med och gratulera henne på 65-årsdagen. Så jag åkte dit och gratulerade henne lite smått.
Skjutsade hem Elin och åkte och träffade Bea en snabbrunda.
Och nu sitter jag bara här och väntar på att klockan ska bli halv 7 så jag kan stiga upp, åka och jobba och sen hem och sova. ;D

Tjingtjong

Oshultsfestivalen

Dagen började bra när jag vaknade upp och insåg att vädret faktiskt var ganska okej. Det blev dusch och fix och trix.
Jag gjorde mig redo för första vinglaset, och Rebecka och Emma gjorde mig sällskap. Sen kom även Ida och Emilie, och så Robin. Vi drack, lyssnade på musik och snackade skit. Johan kom och hämtade oss och körde ut oss till Oshult.
"Festivalen" var större än jag trodde, men jag hade ändå inte kul. För lite alkohol skulle jag gissa på. :/
Mamma kom och hämtade oss, och så blev det efterfest hos Hampus. Lite efterfest bara. Jag mådde dåligt och gick och la mig. Min mage is killing me!




Och dig skrattar jag högt åt, du är ju bara såå patetisk.
Ingen bryr sig, vad är det du inte förstår? :O


Fredag

Gick upp tidigt för att bege mig till Vittsjö där jobbet väntade. Åkte inom och hämtade Lina och därefter till jobbet. Satte igång direkt och jobbade på väldigt bra, som det gick undan. :D
Runt 16.00 körde jag hemåt igen, duschade och fixade mig, städade uppe hos Hampus och var och kikade på Emmas kisebebisar. :)
Sen skjutsade jag Hampus o.c till Vittsjö där dem skulle ha spelning, direkt där efter fick jag bege mig till Strömsnäs/Traryd där Emma och Rebecka väntade på mig. Vi åkte hem mot Markaryd, till Hampus, där vi lagade mat.
Ida och Bea var också med. Efter maten pratade vi lite skit och tittade på tv.
Senare blev det att spela spel "Med andra ord". Och enligt Rebecka så är fiolen ett blåsinstrument. Bea var dum nog och gissade rätt när Rebecka sa "Ett instrument som man har i munnen". Lite fusk inblandat kanske? ;O
Jaja, trevligt hade vi i alla fall, tills Hampus och pals kom och tryckte på tutorna som tillhörde spelet. Då gav vi upp eftersom vi inte hörde vad våra lagkamrater sa, dessutom var vi nyktra, alltså tyckte vi inte det var fullt lika kul som Hampus och dem andra.
Klockan närmade sig 02.00, så det blev dags att skjutsa hem Emma och Rebecka. Mörkt ute i Röckla där Rebeckas hus är omringat av skog, ängar och kossor? ^o)
Jag slängde av Bea också, sen körde jag hem till Hampus och la mig.

Tack för en trevlig kväll tjejer, måste göras om <3


Jobbedax

Fick nyss ett telefonsamtal om att jag ska jobba i morgon, att jag är överlycklig eller, är i stort behov av pengar.
Så 07.30 i morgonbitti styr jag ratten mot Vittsjö och börjar jobba vid 08.00. Sen hur många timmar jag blir där har jag inte en aning om.

Men som sagt, på kvällen blir det Girls night. <3

AF

Vädret sviker..igen, och jag har tråkigt. Tänkte kila in i duschen och sen köra ner till Arbetsförmedlingen och få mina papper färdigskrivna så att livet kan börja någongång.

Dem hemmagjorda, grillade hamburgarna vi åt igår smakade helt underbart. Vi hade i alla fall något att titta på under tiden som vi åt, 2 katter utanför krigade något jävulskt och där flög hårtussar över hela vägen. ;D
Efter det blev det kaffe, sen körde jag och Hampus hem till honom och la oss framför tv:n. Klockan var rätt mycket då så vi släckte tv:n och kämpade med sömnen.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Tråkigt har jag. Sandra skulle höra av sig när hon slutat jobba, så får se vad vi hittar på för något.
I morgon är det fredag, vilket innebär Girls night! <3 Det ser vi fram emot.

Nu ska jag kila in i duschen, ha det gott ! :)


Sick&Sick

Det blev tyvärr ingen Lina&Lina dag idag då hon skulle passa sin systerdotte. Men jag hae nog inte orkat ändå, då jag inte mår allt för bra. Mage, huvud, öron, jag gissar på dunderförkylning.
Snart ska jag och Hampus åka hem till mig och kränga lite grille och bara ta det lugnt. Kanske blir att jag träffar Frida en liten stund också, vi skulle höras av senare. :)

Sköt om er, pusstja! ;P

Sad situation

Jag tror jag struntar i det, det känns allt för obehagligt. Som jag sa så ser det ljust ut för mig just nu, tänker därför inte gå till ett ställe där jag vet att jag kommer må dåligt, för då antar jag att min magkatarr blir ännu värre.
Men nog om det, jag har tråkigt och vill göra något. Borde egentligen ligga hemma och ta det lugnt, för det gör jag allt för sällan, kanske därför jag aldrig blir av med min magkatarr!? :O

Och beskedet jag nyss fick gjorde ju inte dagen bättre. Att allt är förstört är väl inte precis någon nyhet, kom jag fram till just precis i denna stund! :'(
Jag vet inte om jag klarar av det här, att varje dag bli påmind, för det är ju så det är när man har svårt att släppa något. Vad man än gör, vem man än ser, så blir man påmind.
Jag ogillar att OFF-knappen inte uppfunnits på människokroppen ännu! :/

Rastlös

Det kryper en hel armé av myror kors och tvärs genom kroppen, och jaa, jag är väääldigt rastlös!
Båstad igår var väl ingen hit precis, vädret var okej, men allt annat var ju jättetråkigt. Vi köpte glass och lite andra godsaker, och så åkte vi hem rätt tidigt. Fick nita för ett rådjur, därefter kom en fet jävla älg, lite rädd blev jag! :O

Blev att stiga upp tidigt idag, har varit på arbetsförmedlingen och lagt upp en handlingsplan och det ser ljust ut. :)
Därefter var jag och kikade på jobbet, i morgon tar min semester slut. Får se hur det går och om jag klarar av att fortsätta.
Ska förmodligen träffa Lina en liten runda sen, skulle kört en runda till Kristianstad men blev ändrade planer. Buuhh!
Ikväll blir det hemmagjorda, grillade hamburgare, likey likey! <3
Mysa med Häämpis och komma i säng i tid.

Förresten, jag ljög lite angående bilderna från Båstad, jag glömde kameran i bilen och orkade faktiskt inte vända tillbaka. My bad! (A)

Och Elin, du är sjukt saknad <3

Båstad

Min blogg är lika tråkig som den gråa väggen bredvid mig, men vad ska man göra? Jag är helt enkelt ingen superduper bloggare. :O
Men idag har jag laddat kameran för idag blir det en snabbrunda till Båstad. Jag och Frida glider dit och kollar läget.
Ska upp tidigt i morgon på möte så blir  därför ingen alkohol för min del.


Det märks att du är allt för stolt för att ge med dig, trots att felet är ditt! :/

Tråk

Jaha, dagarna bara springer iväg och jag får absolut ingenting gjort. Men å andra sidan så finns det ju inte så mycket att göra heller. :/
Jaja, nu sitter jag i alla fall uppe hos Hampus, han jobbar. Jag har städat lägenheten och ska strax börja med maten så Hampus blir nöjd när han kommer hem. ;P
Blir lugn dag i dag, massor jag måste se på tv:n ikväll ju.
Men.. har ni trist så hör av er. :) Pusstja

RSS 2.0