Det är nu det gäller

Under en allt för lång period nu, så har jag varit väldigt förvirrad. Vilket nog har varit både bra och dåligt för mig.
-Bra för att jag lärt mig saker om mig själv som jag inte vetat förut, och för att jag nu vet vart jag står och vad jag vill.
-Dåligt för att jag har gått ner mig totalt.
Men nu vet jag som sagt vad jag vill, och det ska jag kämpa för. Jag tänker inte ge mig förrän det antingen blir som jag vill, eller förrän jag inser att det är omöjligt. Nu känner jag mig stark igen. :)


Energipaket

Nu är jag nästan helt frisk och full av energi, så full av energi att jag inte vet vart jag ska göra av den. ;P
Men jag hittar väl på något skulle jag tro.

Men helgen blir lugn. Gårdagen spenderade jag med Sandra och Aldin, käkade och tittade på film. 
Eller ja, jag tittade på film själv kändes det som, då Sandra och Aldin sov stora delar av filmen, haha. Men vi hade mysigt i alla fall. :)

Idag blir det lugnt som fan, trött som fan, men har ändå kill i hela kroppen. Gaaaoolet jobbigt. ;P

Jätteointressant inlägg, haha ;P

Solong suckers!

Friskas

Min tid som sjukling börjar lida mot sitt slut, äntligen. Men jag känner mig fortfarande svag i kroppen och stannar därför hemma en dag extra, för att vara på den säkra sidan.
Helgen har varit väldigt lugn, då jag haft feber även då. 
Var och hälsade på hos Sandra och Aldin på hans 23 årsfest igår, men jag pallade inte trycket i mer än 2 h, inte ens det, så jag körde hem till syster och försökte äta men lyckades väl inte så bra med det heller. Tillslut gav jag upp med att försöka göra något och körde hem och la mig på soffan där jag fastnade resten av kvällen. 

Idag har jag inte heller fått mycket gjort. Legat på soffan hemma hos mamma och pappa hela dagen, där får man alltid service när man är sjuk. Nu kom mamma hem med pizza, så vi gör ett nytt försök med att få i oss lite mat. :)

Sköt om er :)

Influensan

Blö, jobbade i måndags, och kände bara av lite smärta i halsen, så tänkte ju att det inte var mer med det. 
När jag kom hem hade jag sjukt ont i kroppen och ville knappt röra mig. Jag åkte hem till mamma och pappa, och sov där. Eller ja, sov vet jag inte om jag gjorde precis. Fyfan vad ont jag hade.
Och så har det fortsatt nu resten av veckan, vet knappt vart jag ska ta vägen. Jag har visst åkt på en riktig jävla influensa. :/ 

Nu kommer mamma snart hem med mat åt mig i alla fall, sen blir det soffan igen. :/

Puss

Daniel Adams Ray

Skulle städat där hemma innan jag åkte till Sandra och Aldin, men Sandra förbjöd mig både från det och från att äta. ;P
Så jag fick göra mig i ordning och skynda mig på. Sen körde jaq till Strömsnäs, och så åkte vi direkt vidare till Ljungby.
Vi åkte hem till Lina, och så körde vi direkt ner till stan och hämtade mat, och sen hem till Lina igen och käkade.
Därefter gjorde vi oss i ordning och spelade dansspelet på Kinect. :) Sen vandrade vi ner mot Garvaren där vi dansade järnet. :D Sjukt kul kväll hade vi. Tack för det tjejer <3





RSS 2.0