Skolarbete

Nu blev jag äntligen helt klar med min svenska uppsats, wooho. Nu får man bara hoppas att Britta blir nöjd. ;P
Känns i alla fall som att jag skrivit väldigt bra den här gången, framsteg?
Skoldagen har gått snabbt men varit blöt, pissregnat ute ju. Hade labb i Naturkunskap B i morse, rätt trist´. Och nu vill min mentor träffa mig för att prata lite om min frånvaro och så, så det blir på måndag. Men att min närvaro har stigit med många procent eller. Jag kommer sväva som på rosa moln hela dagen efter att jag fått se närvarolappen. :D
Slutade tidigt idag, väldigt skönt. Skulle dock till tandläkarn och laga mina sönderbitna tänder. Det var dock så allvarligt att dem fick kötta upp hela tanden, men jag valde att inte ta någon bedövning då jag inte klarar av dem där sprutorna.  Tandläkarn tjatade om hur ont det skulle göra, men det ilade ju bara lite i tänderna, inte skönt men det kunde jag stå ut med, stark kvinna. "Nu var du duktig", sa hon, precis som om jag var någon liten unge på typ 5 år. Hehe.
Vem som helst hade klarat det där utan bedövning, annars är jag väl typ inte som alla andra. (A)
Efter tandis gick jag och beställde lite mat på torget, sen kom Lina dit. Vi gick upp till Emma och käkade och snackade. OCh så fick vi ju såklart gå ner och slänga soporna.
Fick bråttom att slänga min jacka i tvätten när jag kom upp till Emma, då den luktade piss, ett tag blev jag rädd att någon kissat på den, men hur? :O Jag har ju haft den på mig hela tiden. Och så kom vi fram till att en ny jacka faktiskt luktar rätt konstigt när den blir blöt, sådär i början. Men nu kommer den att lukta tvättmedel och sånt smaskigt. Woho. :D
Hampus kom hit och hälsade på lite när han hade slutat skolan. Pratade och pussades lite, och så åkte han hem igen.
Nu ska jag och syster snart åka hem till mamma och pappa och äta bakad potatis, ska bli riktigt gott. :D
Sen ska jag väl plugga lite, har en massa klara arbeten hemma som jag bara måste skicka iväg, så har jag det undanstökat också.

Lina Sjöstrand
Lina sjöstrand

Jag kommer att vara ganska tråkig nu ett par dagar, tror jag i alla fall. Känns så trist att skriva vad man gör om dagarna utan några kul bilder. Hehe. Sköt om er ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tvungen åh lägga upp den bilden :P hahah ! Snygging juh ;) lr inte :P Hahah ! <3

2009-03-11 @ 19:52:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0