Stockholm, fredag

Jaa, efter jobbet på torsdagskvällen åkte jag direkt till Strömsnäs. Steg upp tidigt, tidigt dagen därpå och tog en dusch. Sen kom Sandras föräldrar och hämtade mig och Sandra, och så åkte vi mot Stockholm. Resan dit gick oväntat snabbt, jag antar att RallyRonny var sugen på storstaden. :)
När vi kommit fram till lägenheten där vi skulle bo, i Nacka, så bäddade vi och gjorde klart allt, fräschade till oss lite och sen åkte vi vidare till Kista Galleria. Galet mycket affärer, och vi visste knappt vart vi skulle börja.
Shoppinggalen som jag är så plockade jag på mig massor, och fick ungefär lika mycket med mig hem när vi var klara för dagen.
När vi sen kom till lägenheten igen så vilade vi lite och fräshade till oss. Sen gick vi ner till Boule & Berså där vi käkade honungsglaserade ribbs och potatis, och kall öl till det. Där satt vi en stor del av kvällen, sen gick vi hem och tog det lugnt i lägenheten. Myspys. Jag och Ronny tävlade upp för dem hundratjugomiljonermiljarder trapporna, och jag vann ju såklart. Trots jättebrallor och och dåligt kondition. ;O
När vi kom tillbaka till lägenheten var vi trötta, så vi la oss nästan direkt. Tuff dag med mycket liv och rörelse. ;P

   

   




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0